swift 0 Posted January 16, 2008 (edited) Poznanik prodaje Golf 2 1.8 GTi (115ks), 90 godina, registriran do 9.mjeseca.crvene je boje. Klima,servo,??iber,alu 15",nove gume , za američko tr??i??te je,a uve??en je iz Amerike 1996.god. Auto se nalazi u Karlovcu,a za vi??e informacija se obratite vlasniku, Denis Matija??ić,mob. 098/165 43 94 Pozdrav Edited January 17, 2008 by pikzibner Share this post Link to post Share on other sites
swift 0 Posted January 17, 2008 BUMP....sada i sa slikama Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted January 17, 2008 BUMP....sada i sa slikama A bez cijene. Share this post Link to post Share on other sites
ROBY KLC 0 Posted January 18, 2008 (edited) BUMP....sada i sa slikama daj barem cijenu da ne zovem bezveze! jebate koliko je ovo kilometara ima ko se kuzi u miles Edited January 18, 2008 by ROBY KLC Share this post Link to post Share on other sites
thezero 0 Posted January 20, 2008 auto je otisao.... danas sam vidio novog vlasnika-sused od bake...i kaze da auto leti... dao je svoju astru 1.6 93. za duju...neznam kak se prvi vlasnik dao nagovorit na to...al ok... ps. lik mi kaze : "jucer se vozim iz karlovca(od karlovca prema slunju je isao),ono 90-kad nes mi cudno auto malo leti okolo po zavojima,slabo drzi cestu i to...ja gledam nisam se valjda zajeba pa da je auto tako los...kad ono skuzim smanjeno mi osvjetljenje table,pojacam ga kad ono vozim se 90 milja.....u pm...pa to je 140km/h....dobro da se nisam ubio...." a ja se valjam po podu od smijeha ko polukrepana krava.... Share this post Link to post Share on other sites
swift 0 Posted January 20, 2008 neka se topic zakljuca Share this post Link to post Share on other sites