srki 0 Posted January 19, 2008 (edited) dakle, ovu ideju sam jos davno predlozio i vecina ju je prihvatila pa sam se ja nju odlucio realizirati, istina tek sada , jer sam ima nekih problema sa kompom i netom pa me nije bilo! pravila: 1. Nominacije traju do 31.1 2008 , do 23.59 2.Nominira se za izbor auta za veljaču(2. mjesec) 3.svaki ćlan mo??e nominirati najvise 2 automobila 4.Osnovni uvjeti nominacije su da je auto u pokretu, dakle ne mora biti registriran , bitno da je u voznom stanju 5.Nakon isteka nominacija ja otvaram glasanje u kojem glasamo za auto veljače 6.Glasanje traje 10 dana 7.Nitko nema obavezu glasanja 8.Nema ponavljanja nominacija(znaci ne moze isti auto biti 2.puta nominiran) 9.Ako je moguce , trebalo bi da slike nominiranih auta budu sto novije 10. Slike obavezno stavljati u THUMBNAILOVIMA!!!!!!!!!! Nadam se da ce ova ideja zazivjeti i da ce odaziv biti dobar. Eto sta da ka??em , neka nominacije počnu! Edited January 19, 2008 by srkii Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted January 19, 2008 Ideja je zanimljiva i volija bi da za??ivi,srkii ti prvi nominiraj pa će drugi slijedit tvoj primjer! Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 19, 2008 evo moja nominacija ide sinkeu, dakle: Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted January 19, 2008 Moja ide članu foruma 206turbo Share this post Link to post Share on other sites
MATAVR6 0 Posted January 19, 2008 (edited) Ja dajem 2 glasa; 1-m.a.R.I.n- Corrado 2-206turbo-Golf 2 Edited January 19, 2008 by MATAVR6 Share this post Link to post Share on other sites
nizde 0 Posted January 19, 2008 moji kandidati: golf III by FOUR STAR golf III by LAZO slike nisam stavil jer sam na 56k pa je to nemoguća misija Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 19, 2008 evo ja cu staviti slike nizdeovih nominacija: FOUR STAR LAZO odabrao sam slike po mom izboru @mata-->ne vidim tvoje slike Share this post Link to post Share on other sites
Neven 0 Posted January 20, 2008 mislim da je glupo nominirat sve aute zajedno, to neće ići. isto tako ponovno će biti rata na forumu premalo je auta kod nas za tako ne??to NHF, ali zbog toga ja se ne mije??am, ne nominiram nikoga i ne glasam za nikoga jer je ovo po mom mi??ljenju nepotrebno Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted January 20, 2008 ??ivio govornik sla??em se to netreba Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted January 20, 2008 auto mijeseca meni nije ne??to pametno... Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted January 20, 2008 Da je glasovanje za auto godine (2007) ajde, de.... al ovo mi i nije nešt... Share this post Link to post Share on other sites
BadBoi 0 Posted January 20, 2008 E sad ste covjeku zeznuli topic sa raspravama. A bio je pool o tome treba li to na ovom forumu ili ne. Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted January 20, 2008 mislim da je glupo nominirat sve aute zajedno, to neće ići. isto tako ponovno će biti rata na forumu premalo je auta kod nas za tako ne??to NHF, ali zbog toga ja se ne mije??am, ne nominiram nikoga i ne glasam za nikoga jer je ovo po mom mi??ljenju nepotrebno mudro Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted January 20, 2008 Mo??da bi bilo dobro da za svako auto budu zasebne nominacije i glasovanja,jedan mjesec za golfa 1 pa idući za mk2,pa za corrada i tako dalje... Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted January 20, 2008 Ne treba nam to ovdje.... Share this post Link to post Share on other sites
Gad Dems 0 Posted January 20, 2008 ne sijećam se da je taj prijedlog usvojen.... neznam stvarno, možda i je, ali opet ako je, pokretat će se vjerojatno u obliku neke igre, što naravno nemože onda bilo koji od članova, jedino ako sam misli dat nagrade... a drugi problem je taj što to nije za feedback forum... tako da zasad stavljate slike džabe... jedino ako srki ima sve razrađeno, obavijetite nas administratore da preselimo ovo u odgovarajući forum... Share this post Link to post Share on other sites
racetim 0 Posted January 20, 2008 Ja bum svejedno stavil slike za nominaciju za svaki slučaj da se ovaj prijedlog usvoji Sini??a Marin Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted January 20, 2008 Ja bih se nadovezao na prijedlog i predlo??io da anga??iramo Fe??n Gurua sa jedne na??e TV stance pa da ocjenjuje interijer na??ih folcika! :doh Share this post Link to post Share on other sites
Guest Gear Posted January 21, 2008 pa svaki mjesec bude vam ispal isti auto. ovaj plavi corrado ili low life golf. Share this post Link to post Share on other sites