LAZO 0 Posted January 26, 2008 (edited) Ok,dakle ovdje ce ic svi dijelovi za dujicu radi nepotrebnog zagadjenja foruma.. EDIT El.podizaci vozacev i suvozacev za 3vrata,noviji tip Nosaci police,crni sa mrezicama za zvucnike + poklon orgigi zvucnici..150kn Tepisi za mulde..75kn kom Osvijetljenje Zadnji spojlercic 150kn,lijevi orginal zuti zmigavac za duboki branik Oznake EDIT 30.12.2008 Rucice sa MFA,plasticna obloga oko volana,corrado osvijetljenje EDIT - 28.01 100kn guma oko mjenjaca , celjusti i rukavci za TD 200kn, pojasevi 50kn/kom Rucica mjenjaca..Stanje-novo 100kn MoB-098/48 00 46 Edited September 14, 2009 by LAZO Share this post Link to post Share on other sites
IronicGti 0 Posted January 26, 2008 Krom poklopci.. Ima i 4-ti al mu se nije nesto slikalo.. Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted January 26, 2008 L ima?? policu da je u pic-pic stanju? Il mo?? nabavit? Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted January 27, 2008 (edited) Ironicu "rijeseni" kromaši... L imaš policu da je u pic-pic stanju? Il mož nabavit? Sad ju nemam al mogu nabavit..vidio jednu takvu kakvu trazis! Edited January 27, 2008 by LAZO Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted January 28, 2008 L ima?? policu da je u pic-pic stanju? Il mo?? nabavit? Ako ti Lazo ne nabavi slobodno mi se javi, ja je mogu nabaviti bez problema! Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted January 28, 2008 lazo, si mi nasao tepisone? ))) Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted January 28, 2008 Ajde neko nek nabavi policu, baci slike i cijenu! Share this post Link to post Share on other sites
Guest GIGI Posted January 28, 2008 hocu ja lajsne,javim ti se na pm Share this post Link to post Share on other sites
Guest GIGI Posted January 28, 2008 ups.za..b sam se nisam dobro citao i sad mi je LAZO rekao da je su to lajsne za dvojku sa 5-ro vratiju.sorry Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted February 4, 2008 Rijeseno sve,al nije da je zadnje... Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted February 7, 2008 (edited) Ajde neko nek nabavi policu, baci slike i cijenu! Mota,dofuro sam policu ak ti i dalje treba..super stanje!200kn edit-dodane p*zdarije Edited February 7, 2008 by LAZO Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted March 2, 2008 (edited) E lazichu.... daj meni onaj VW znakic.. treba mi za masku naprijed za keca... Ja mislim da je to onaj šuplji... sad ne znam... I ovaj GTI... Edited March 2, 2008 by RemX Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted March 5, 2008 Bas taj suplji je otiso ca..al ti mogu dofurat drugi! I eto ima onaj famous GTI lip...sam kaj je malo zaguljen,udubljen..ko ima volje mislim da bi ga se dalo vratit! Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted March 5, 2008 ma znao sam da kad odustanem od tankih, da ce mi se "ovako nes dogodit"... ufff...koliko para? Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted September 3, 2008 (edited) EDIT -El.podizaci vozacev i suvozacev za 3vrata,noviji tip -Nosaci prednjih zvucnika Edited September 3, 2008 by LAZO Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted September 3, 2008 Bok. Zanima me cijena podizača stakala, jer desni mi je neki kenjav i nije orginal. Jesi ih probao ak rade? Može i na PM! Bok. Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted September 3, 2008 Sta suradjujes sa ovim brzim i zestokima iz ZGB-a Isprobani su poprilicno i sve super radi..350kn Share this post Link to post Share on other sites
Guest Duma Posted January 4, 2009 imaš još ovu ralicu? http://img85.imageshack.us/my.php?image=dsc00314ut7.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Robby 0 Posted January 4, 2009 Rucice sa MFA-jel one imaju za sva cetri na sebi',plasticna obloga oko volana ako to dvoje nije prodano koliko para? Share this post Link to post Share on other sites