bica-ri 0 Posted January 4, 2009 koliko para za ralicu Share this post Link to post Share on other sites
2traktor 0 Posted January 5, 2009 sta se tice te ralice koju duma pita mene sa te slike interesiraju branici sa trakicom crvenom ako su prednji i zadnji al da su ravni i da nisu jako oguljeni a ako su posvjetlili od sunca nije bed ja bi ih odma uzeo jer novci za to cekaju..ako ih imas javi na mob jer slabo stignem pogledat forum..HVALA Share this post Link to post Share on other sites
high tech 0 Posted January 5, 2009 sta se tice te ralice koju duma pita mene sa te slike interesiraju branici sa trakicom crvenom ako su prednji i zadnji al da su ravni i da nisu jako oguljeni a ako su posvjetlili od sunca nije bed ja bi ih odma uzeo jer novci za to cekaju..ako ih imas javi na mob jer slabo stignem pogledat forum..HVALA to sam i ja primjetio pa sam ga pitao,meni treba zadnji Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted January 5, 2009 to sam i ja primjetio pa sam ga pitao,meni treba zadnji Hebiga ljudi,toga vise nema..bilo pa proslo! High-davno je to stavljeno pa se zato nisam sjetio.. Robby-rucice obje 250kn,obloga 80kn.sve 300.Mislim da bi trebali imat sva 4 Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted January 28, 2009 Edit na prvoj strani.. Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted July 29, 2009 (edited) Imam - digifiz (rezerviran) - crne stitnike za sunce od GTI-a 130kn - maf rucicu 200kn - krovnu antenu kao na MK3 sa instalacijom i svime za montazu 100kn - prekidace svijetla 100kn - prekidace prozora 50kn - vozacev podizac prozora za 3vrata 300kn Edited July 29, 2009 by LAZO Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted August 24, 2009 (edited) Bump.... Slike Edited August 24, 2009 by LAZO Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted September 14, 2009 Dodana rucica mjenjaca..Stanje-novo 100kn Share this post Link to post Share on other sites
Guest Mario MK1 Posted September 25, 2009 EDIT -El.podizaci vozacev i suvozacev za 3vrata,noviji tip -Nosaci prednjih zvucnika može slike i cijena oboje ako nije problem Share this post Link to post Share on other sites
Dusko 0 Posted September 25, 2009 imas kilometar sat za duju TD sa obrtomjerom sa dva dzeka.Ako da moze cijena i slikica?Hvala Share this post Link to post Share on other sites