0
dado3101

problem vw polo gasi se

Recommended Posts

neki dan krenem u grad ujutro upalim i u rikverc i izgasi se tako dva put reko ok.....sutra dan popodne oko 2h iz grada u rikverc izgasi se jednostavno mi padne stand gas 1000,900,800 i paff izgasi se..to mi se nekad i u prvoj desi ,a i u leru..npr. upalim ga u leru pustim gas i padne mi stand gas i ugasi se kao da ga prigusi??(ne drzi zadrzi ga),u voznji mi to nradi na semaforu i sl..sto mislite sta je ?'auto je 01.god 73.0000km 1,4 bezin :huh:

Edited by dado3101

neki dan krenem u grad ujutro upalim i u rikverc i izgasi se tako dva put reko ok.....sutra dan popodne oko 2h iz grada u rikverc izgasi se jednostavno mi padne stand gas 1000,900,800 i paff izgasi se..to mi se nekad i u prvoj desi ,a i u leru..npr. upalim ga u leru pustim gas i padne mi stand gas i ugasi se kao da ga prigusi??(ne drzi zadrzi ga),u voznji mi to nradi na semaforu i sl..sto mislite sta je ?'auto je 01.god 73.0000km 1,4 bezin :huh:

eee, bilo je takvog neceg slicnog par puta..pogledaj malo topice.....

http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=11185 kazu ljudi:senzor ler gasa, klapna, pumpa?.....

skini kući??te filtera i očist klapnu.

brijem da će rje??it problem!

vidi pa nisam jedini sa 1,4 masinom i tim prob hmm a probat cu klapnu ocistit

eto, nakon dugo dugo vremena, jucer mi vrag nije dao mira, u laganoj cugi (inace ne bi) skinuo filter, pospricao i izglancao klapnu (obicnim vd-om) i nes vjerovat na semaforu, saltanju je miran ko..golf :D znaci nema zabijanja ispod 600 rpm, paljenja lampica, gasenaj auta.... :D:D

em ti magarca,a nisi me htio poslu??at kad sam ti to govorio

ko si ti? :lol::D

Guest speedlimit

Krepal ti je motorič od ler gasa koji se neda promjenit neg mora?? mjenjat cjelu klapnu koja ko??ta oko 2500kn ,na polovnu zaboravi ,a či??čenje te klapne je malo rizično jer bi se moglo desit da krepa do kraja a i ako proradi neče dugo to znam iz prve ruke jer sam mehaničar u VW servisu tak da ti ne gine kupnja nove.

zanimljivo

ocito nije jednak vw tu gore (nepotpun profil) i ovdje na jugu.

Dosad svaka koja je či??ćena i dalje radi....

Jedino ako zelis oderat musteriju pa ono klasika oderiiii

0