dado3101 0 Posted February 3, 2008 (edited) jebe me polo i to posteno evo neki dan cistim auto kad mokar pod(iza vozacevog sica)..reko oke uslo ko zna kako ja osusim sve oke..jucer kisa padala ,i danas gledam pod mokar..e sad ja sam mislio da pusta radi kise al nebi se reko sve dihta ..a zadnji brisac mi ne baca vodu i to sam danas vidio, a voda na podu mi se pjeni tj mislim da je puklo crijevo od zadnjeg brisaca hm,,jel ima ko kad slican slucaj..danas sam nakupio bar po litre vode..ako uskoro nerijesim to strulit ce polo cc auto je POLO 6N2 00god. Edited February 3, 2008 by dado3101 Share this post Link to post Share on other sites
vr-turbo 0 Posted February 3, 2008 jebe me polo i to posteno evo neki dan cistim auto kad mokar pod(iza vozacevog sica)..reko oke uslo ko zna kako ja osusim sve oke..jucer kisa padala ,i danas gledam pod mokar..e sad ja sam mislio da pusta radi kise al nebi se reko sve dihta ..a zadnji brisac mi ne baca vodu i to sam danas vidio, a voda na podu mi se pjeni tj mislim da je puklo crijevo od zadnjeg brisaca hm,,jel ima ko kad slican slucaj..danas sam nakupio bar po litre vode..ako uskoro nerijesim to strulit ce polo cc auto je POLO 6N2 00god. Pa izvadi si plastkiku onu na pragu dolje, stisni da ti ??prica voda za zadni brisač i gledaj di pu??ta....ak ti crijevo ide po pragu... Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted February 3, 2008 Ili vidi da ti nije ispao koji plastični čep dolje u podu... vidi od ispod auta Share this post Link to post Share on other sites
abTT 0 Posted February 4, 2008 jebe me polo i to posteno evo neki dan cistim auto kad mokar pod(iza vozacevog sica)..reko oke uslo ko zna kako ja osusim sve oke..jucer kisa padala ,i danas gledam pod mokar..e sad ja sam mislio da pusta radi kise al nebi se reko sve dihta ..a zadnji brisac mi ne baca vodu i to sam danas vidio, a voda na podu mi se pjeni tj mislim da je puklo crijevo od zadnjeg brisaca hm,,jel ima ko kad slican slucaj..danas sam nakupio bar po litre vode..ako uskoro nerijesim to strulit ce polo cc auto je POLO 6N2 00god. Pogledaj dal su ti se zastopali odvodi vode ispod vjetrobranskog stakla.(to su sitne rupice cesto na nedostupnom mjestu pa treba jako dobro gledati!!)) To se cesto desava, ako ne obracas paznju na to nakon jeseni. Nakon toga je moguce da se tok vode preusmjeri prema vratima i curi u kabinu. Moj ujak je imao taj problem na Audi A4, i bio je 100% uvjeren da je kriva brtva na vratima, al kasnije se ispostavilo da mu se tok vode preusmjerio iz navedenog razloga. Share this post Link to post Share on other sites
Cuky 0 Posted February 4, 2008 stari moj,jucer sam cijeli auto prepipo po podu...nadam se da ces rijesit kvar,samo navedi sta je biklo kad nadjes uzrok... Share this post Link to post Share on other sites
dado3101 0 Posted February 5, 2008 a cim stignem iza sam sve povadio u subotu cu skinut i siceve i izvadi citav tapecirung pa cemo vidit ma 6n2 ima dosta mana,I JA IH SVE IMAM..rucke sam rijesio zbrusio mat lakirao,crko podizac kupio novi..jos moram ovo sa vodom rijest 1.guli se rucka na vratima iznutra tj zastita 2.el pod. 3.citam vani ima ih punXxx kao ja da im se pod smoci evo slika kako je kod jednog tipa to izgleda kod mene nije ovako PUNO vode (jos mu ribice fale) - ..jutros sam kad sam skupljao vodu isa okusit da vidim jel od brisaca i 95% sam siguran da je sad trebam naci kuda ide crijevo kroz pod ili uz lajsnu.. Share this post Link to post Share on other sites
oficir__G2 0 Posted February 5, 2008 Pogledaj prvo lajsnu,mislim da ide ispod nje. Meni se događala slicna stvar,meni je bio mokar prednji vozacev dio,za??topal mi se odvod od ??ibera....... Share this post Link to post Share on other sites
Tequila1984 0 Posted February 5, 2008 moj prijasnji polo (takodjer 6n2) je bio kompletan zaplivao i bio je razlog bas ovaj sta je abtt napisao...stari mi ima kivi i komadi lisca su mi zastopali odvod ispod prendjeg stakla...nakon sta sam to rpocistio...nikad nista!!! Povadi kompletan tapecirung van...sasusi ovu spuzvu ili staklenu vunu,sta vec imas ispod tapecirunga, otcepi cep u podu i dobro posusi i pocisti pod. Ja sam jos,nakon sta sam zacepio pod sa cepom,iskapao po rubu dosta voska da drzi i cep nije mrdao! Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted February 5, 2008 ista stvar je i kod mene, pun k .. vode al mi nije cjevčica za zadnje staklo! Share this post Link to post Share on other sites
MarkoŠb 0 Posted February 5, 2008 u mene u golfa 2 je pustalo problem je bio rjesen tako da u suvozacevim vratima skines tapacirung i ispod tapacirunga je bio najlon koji je puknut stari stavio novi najlon i vise se voda nije tu pojavljivala Share this post Link to post Share on other sites
dado3101 0 Posted February 10, 2008 evo nasao sam bolku ispod tapecirung su dva cepa gumena jedan je dihtao dobro drugi je bio labav pa je ulazila voda slike cu stavit...a zadnji provjerio sam citavo crijevo od zadnjeg birsaca i zakljucio da je sve oke iza nije zacepljen stvar je sprida neradi motoric ili sl za pumpanje vode??u cbrisac zadnji Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted March 5, 2008 ajd daj slike da vidim jer i meni se jednom ucinilo da je bilo kao malo mokro ! ali samo kad ja auto naparkiran pod koso bio ! gdje se nalaze ti cepovi ? ja imam i siber da nije mozda od odvoda sibera ? pozz Share this post Link to post Share on other sites