drake 0 Posted November 15, 2008 Dalibore tek je sada najljepsi, nakon jedne male korekcije btw, pre pre strasno auto,ajme.... Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted November 16, 2008 Dalibore tek je sada najljepsi, nakon jedne male korekcije btw, pre pre strasno auto,ajme.... to majsore Share this post Link to post Share on other sites
XIK 0 Posted November 18, 2008 (edited) Dalibore tek je sada najljepsi, nakon jedne male korekcije btw, pre pre strasno auto,ajme.... Ne razumijem tu poantu skidanja znakova? Auto izgleda ko da mu je netko nos otkinuo, ko da je čorav, uglavnom loše. Edited November 18, 2008 by XIK Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted November 18, 2008 Ne razumijem tu poantu skidanja znakova? Auto izgleda ko da mu je netko nos otkinuo, ko da je čorav, uglavnom loše. LoL :palacd Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted November 18, 2008 Ne razumijem tu poantu skidanja znakova? Auto izgleda ko da mu je netko nos otkinuo, ko da je čorav, uglavnom loše. 90% stredenih vw-a nema znaka, ocito smo svi mi u velikoj zabludi i imamo auta kojima je netko nos otkinuo... Share this post Link to post Share on other sites
-Jelko- 0 Posted November 18, 2008 90% stredenih vw-a nema znaka, ocito smo svi mi u velikoj zabludi i imamo auta kojima je netko nos otkinuo... na do negdje golfa 4 skidanje znaka još ok izgleda ali skidat znak na novim modelima Share this post Link to post Share on other sites
Ogy 0 Posted November 19, 2008 na do negdje golfa 4 skidanje znaka još ok izgleda ali skidat znak na novim modelima dečko daj ti odi sređivat svog BMW-a, pusti si mira od VW, vidiš i sam da ti mozak ne funkcionira pravilno... već sam ti negdje napisao kaj znači riječ TUNING... Mislim stvarno nađu se ovdje svakakvi... Mislim pik stvarno ti ruuužno auto zgleda bez znaka... :rotfl I ovaj passat bez znaka ---> fuuj :lol2 Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted November 19, 2008 meni osobno je CC ljepši sa znakom,prazan mi je bez... moj auto je bez znaka ali to ne znači da mi je svaki VW ljepši bez... Share this post Link to post Share on other sites
mate_st 0 Posted November 19, 2008 mislim da se to nemoze usporedivat...lipa maska bez znaka je ajme...i stoji skoro svakom autu to se mora prizna a posebno vw... :rolleyes: Share this post Link to post Share on other sites
-Jelko- 0 Posted November 19, 2008 dečko daj ti odi sređivat svog BMW-a, pusti si mira od VW, vidiš i sam da ti mozak ne funkcionira pravilno... već sam ti negdje napisao kaj znači riječ TUNING... Mislim stvarno nađu se ovdje svakakvi... Mislim pik stvarno ti ruuužno auto zgleda bez znaka... :rotfl I ovaj passat bez znaka ---> fuuj :lol2 meni mozak funkcionira sasvim normalno,maska bez znaka stoji na nekim autima a na nekim ne,zapravo ako je auto tuniran onda stoji odlično,sad to što je u hr postalo pravilo da se na truljavu golf 2 prvo što se stavlja maska bez znaka i kristal čuda bez da se ostalo i takne na autu... Share this post Link to post Share on other sites
Ogy 0 Posted November 20, 2008 sad to što je u hr postalo pravilo da se na truljavu golf 2 prvo što se stavlja maska bez znaka i kristal čuda bez da se ostalo i takne na autu... Ček a kaj imaš uopće drugo za stavit osim tog na dvojke, naravno da mora biti limarija, felgice i upodiran auto..al je smješno kad kažeš da npr. na žacovoj dvojci nije dobro vidjeti cristal prva i zadnja svjetla! Ali i moram reći da je truljavu golf 2 ljepše vidjeti sa cristal čudom i maskom bez znaka nego bez... Dosta OT-a. I toliko od mene o tome... Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted November 20, 2008 osobno nebi nikad skinio sa CC znak, tako luksuzno izgleda sa znakom. Share this post Link to post Share on other sites
XIK 0 Posted November 20, 2008 (edited) 2Pik and Drake: Mislio sam izričito na ovaj CC i na skidanje znaka s njega, a ne sa duje jer nisam to napisao u topicu slika sa dujom niti quotao neki post gdje je duja bez znaka na slici. Također se slažem sa Marinom, Daliborom i Jelkom da na novijim VW skidanje znaka apsolutno nikako ne izgleda, naravno da se o ukusima ne raspravlja, ali opet sada se vidi da ima i onih kojima se ne sviđa skidanje znaka recimo na Golfu V, IV, Passatu novom, itd... Edited November 20, 2008 by XIK Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted November 23, 2008 (edited) Edited November 26, 2008 by drake Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted February 8, 2009 B6 od thegassavera sa vwvortexa! Share this post Link to post Share on other sites
deLux 0 Posted February 19, 2009 Počelo je i sa CCom :doh :drot Share this post Link to post Share on other sites
marin-82 0 Posted March 12, 2009 (edited) http://i47.photobucket.com/albums/f200/pat...va/DSC08863.jpg http://i47.photobucket.com/albums/f200/pat...va/DSC08856.jpg Edited March 12, 2009 by marin-82 Share this post Link to post Share on other sites