tonac 0 Posted February 1, 2011 sta'e ovo moje PS? definitivno... pogledaj diskove na autu!... Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted February 1, 2011 Refleksije na autu se same po sebi ne uklapaju na ovu pozadinu Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted February 1, 2011 (edited) jbg kad je stavil isti kotač napred i iza Edited February 1, 2011 by tomica88 Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted February 1, 2011 ma uopce se nisam previse zagledavao da bi skuzio sitnice,i opcenito neke stvari jbte ima toliko slika danas koje izgledaju k'o PS a nisu,tak' da mi je to vec sve isti pipi Share this post Link to post Share on other sites
Damijan 0 Posted February 2, 2011 ^^^ A znao bi razliku između silikona i prave sise!? Share this post Link to post Share on other sites
Marinko 0 Posted February 3, 2011 rajkec ovaj zadnji!! imaš još kakvih slika od njega možda!! Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted February 3, 2011 Nemam, samo ovu sam spremio. Od naprijed je isto serijala, isto ima branik sa krom lajsnom. Share this post Link to post Share on other sites
Marinko 0 Posted February 3, 2011 super!! budem potražil malo slike no netu!! moram starome pokazati ovu sliku pa da krene slagati neke ! Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted February 3, 2011 Od passata mi je jedino mk2 variant napeti, i to dosta... Evo još par, i mk1 i mk2: Neznam za koje tržite i to, al nekoji Passat-i su imali i ovakve farove: Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted February 3, 2011 (edited) to sam čekao,svi sam novije linije bubaju a niko slike starih... Edited February 3, 2011 by dino_mk1_gti Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted March 15, 2011 Nije sređen a i stock je odličan.. al Ako ste u Češkoj.. pazite se R36 flote Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted April 22, 2011 Za limiteda je vec cuo i moj pas,ali ovo... Share this post Link to post Share on other sites