7 7
drake

Slike: Passat

Recommended Posts

mali ot. zna netko koja je makina unutra. iza ima oznaka 2 reda :rolleyes: , a jedanput bio iza mene, izbacio se iz trake i odeeeeeeee :rotfl ...

Cini mi se kao da sam vidio da pise neki v6 tdi il tako nesto......nisam siguran

mali ot. zna netko koja je makina unutra. iza ima oznaka 2 reda :rolleyes: , a jedanput bio iza mene, izbacio se iz trake i odeeeeeeee :rotfl ...

TDI 150, 4motion

Sjeba je prednji kraj samo tako sa ovim full clean look-om, ne svida mi se....

A i ove bentley felge postaju lagano isfurane, svaki drugi noviji vw koji se radi kao show car ih ima...

Sjeba je prednji kraj samo tako sa ovim full clean look-om, ne svida mi se....

A i ove bentley felge postaju lagano isfurane, svaki drugi noviji vw koji se radi kao show car ih ima...

malo su postale isfurane ali mi hebeno izgledaju... nije jasno gdje ih nalaze, pretpostavljam da ih većina kupuje nove

malo su postale isfurane ali mi hebeno izgledaju... nije jasno gdje ih nalaze, pretpostavljam da ih većina kupuje nove

E bay jako malo rezultata izbacuje pri upisu ''bentley felgen'' tako da je evidentno da ekipa kupuje nove felge! Nije ni cudo s obzirom u kakve projekte ulaze, novac nije problem, dok kod odredenih ukus ipak jest...

Evo jos par dobrih primjeraka

59083621.jpg

87371180.jpg

Zanemarite fake obrve i naljepnicu na sajbi :P

DSC03574.jpg

IMG_3666.jpg

Pasio007.jpg

Guest MRX

Totalno je je"en ovaj zadnji CC, možda da mu je zadnji kraj dignuti 1 cm ali i ovako je predobar........Perverzija od auta :palacg

7 7