1 1
TheFog

Prijedlog za malu "rekonstrukciju" foruma

Recommended Posts

Predlazem da drugacije koncipiramo predstavljanja vasih automobila i projekata

>> jedna ideja je da teme u tom podforumu budu takve da samo vlasnik teme moze postati

+nece biti xx strana "jebeno", ":pakacg", "potpisujem" i sl. komentara koji se nikome ne citaju

-nece biti mogucnosti pitati kako je nesto napravljeno, gdje je kupljeno, koliko je kostalo, sto je to, i sl. (naravno, uvijek se moze otvorit druga tema s tim pitanjem, pitat na PM i sl.)

>> kod takvih tema, admini i moderatori bi mogli dodatno filtrirati stvarne projekte od (polu)serijskih automobila koji su od manjeg interesa za "publiku" i manje su atraktivni (naravno, cak i serijski golf iz 76 ce bit ZANIMLJIV, dok Golf iz 2006. svakako nece)

>> u takvim temama, mozda omoguciti reply samo starijim clanovima (od kojih se ne ocekuju "beznacajni komentari")?

Izvolite razmislit o ovom, pa rec svoje misljenje kako bi (ako ikako) dodatno poboljasli nas forum.

lp

samo naprijed! pogotovo mi se sviđa ovo o postanju novih članova...

bilo bi fora kad bi se moglo napraviti topic sa slikama i odmah ispod njega da je uvijek topic sa komentarima i da su oni uvijek skupa spojeni da se nemora izlaziti i tražiti gdje se treba komentar ostaviti.....

e fog, od kud ti ideja? :bleh

bilo bi fora kad bi se moglo napraviti topic sa slikama i odmah ispod njega da je uvijek topic sa komentarima i da su oni uvijek skupa spojeni da se nemora izlaziti i tra??iti gdje se treba komentar ostaviti.....

...Bravo Jura dobar prijedlog,i mene zivcira kad o nekom autu od ukupnih 50 stranica 45 su komentari, jer nas sve zanima samo ono sta je radeno na autu,e sad neznam koliko je to izvedivo ali lipo bi bilo kad bi topic sa slikama i komentarima bili jedan ispod drugoga, jer mislim da nebi bilo dobro kompletno ukinit komentare jer svaki vlasnik auta zeli cuti sta ekipa misli o autu i modifikacijama,a pm nije bas zgodan za komentiranje!

...ja nisam za to da se novijim clanovima zabrani komentiranje, glupo mi je da recimo netko triba bit godinu dana clan da bi moga dat svoje misljenje o nekom autu! :palacg

dobri prijedlozi. al se nebi slo??ia stariji mogu komentirat novi ne. ili svi ili niko.

...Bravo Jura dobar prijedlog,i mene zivcira kad o nekom autu od ukupnih 50 stranica 45 su komentari, jer nas sve zanima samo ono sta je radeno na autu,e sad neznam koliko je to izvedivo ali lipo bi bilo kad bi topic sa slikama i komentarima bili jedan ispod drugoga, jer mislim da nebi bilo dobro kompletno ukinit komentare jer svaki vlasnik auta zeli cuti sta ekipa misli o autu i modifikacijama,a pm nije bas zgodan za komentiranje!

...ja nisam za to da se novijim clanovima zabrani komentiranje, glupo mi je da recimo netko triba bit godinu dana clan da bi moga dat svoje misljenje o nekom autu! :palacg

tako je valjda se može napravit neki ''podtopic''

npr:

''ime vlasnika''-tip auta (ovaj link vodi na slike od auta i sve što je vlasnik napisao o svom autu)

|_ komentari (ovaj link vodi na komentare članova....)

nadam se da me kužite kaj koću reć... :)

Edited by Jura

Ja se u potpunosti slažem... ima na Poljskom forumu tak i to je fenomenalna ideja...

inače i ja sam to htio predložiti al eto najbolje je dok to Admin predloži ipak ima on više utjecaja nek ja... :bravo:bravo:bravo

poljskadu8.th.jpg

Neznan koliko je ??ta izvedivo i koliko će se svi slo??it,ali reda triba bit,triba malo pročistit forum i ograničit postove bar one bezvezne....a o tome bi tribali odlučit oni koji sređuju forum i brinu se o njemu i koji su doprinjeli razvoju stranice,foruma,kluba... :)

samo naprijed! pogotovo mi se sviđa ovo o postanju novih članova...

bilo bi fora kad bi se moglo napraviti topic sa slikama i odmah ispod njega da je uvijek topic sa komentarima i da su oni uvijek skupa spojeni da se nemora izlaziti i tra??iti gdje se treba komentar ostaviti.....

e fog, od kud ti ideja? :bleh

ideja nije sa prve verzija DIY foruma, ako na to mislis, nego odavno sa golfgti.co.uk foruma ;)

tako je valjda se mo??e napravit neki ''podtopic''

npr:

''ime vlasnika''-tip auta (ovaj link vodi na slike od auta i sve ??to je vlasnik napisao o svom autu)

nadam se da me ku??ite kaj koću reć... :)

Ako ja smijem kaj reći :D ...

ja bi podr??ao ovaj prijedlog:

-znaći vlasnik stavlja slike i obavje??tava nas o čemu i kako radi i nemo??e se komentirati.

- a posebno komentari za EKIPU gdje će se pisati dobri i lo??i komentari

a mislim da je za sve ostalo WARN. :bam:

Edited by Grozni 007

Fog :palacg ,baci se na posao :D:D

i jos bi nes tome htio nadodat al ce sigurno biti prepucavanja pa cu presutjet ;):)

tako je valjda se mo??e napravit neki ''podtopic''

npr:

''ime vlasnika''-tip auta (ovaj link vodi na slike od auta i sve ??to je vlasnik napisao o svom autu)

nadam se da me ku??ite kaj koću reć... :)

Ovo je odličan prijedlog. Jedan topic za slike i vlasnokove komentare, a drugi (odmah ispod prvog) za komentare članova i vlasnika.

prijedlog da postoji tema u kojoj ce samo vlasnici auta pisati je ok.

prijedlog da novi clanovi ne mogu pisati i komentirati je totalna glupost:

1. novi clan moze biti ozbiljna i konstruktivna osoba

2. novi clan moze biti spammer

kako razlikovati to dvoje u prvih 2-3 posta?

za spammera lako, ali sto sa ozbiljnom osobom? osjecati ce se odbaceno ili kako vec ili preozbiljno za raznorazne inicijacije :)

ajde ako je to sve manji problem onda treba ici u srz problema, a po meni je srz problema totalni off topic upravo "priznatijih/ozbiljnijih/starijih" clanova ali to netko vjerojatno nece priznati.

mozda sto se foruma tice ostaviti sve kako je osim sto bi se otvorio show room koji bi moderatori uredjivali?

Ovo je odličan prijedlog. Jedan topic za slike i vlasnokove komentare, a drugi (odmah ispod prvog) za komentare članova i vlasnika.

kak sam si pametan :fakjea:lol2:lol2

Guest Loud Octan Music

Podtopic bi onda po meni znacio dodavanje jes jednod levela u forumu, pitam se dali je to tehnicki izvedivo na bas samo takav lak i brz nacin???

Svakako da bi bilo zanimljio tako nesto... No bojm se da nije toliko jednostavno, pricam iz iskustva.

Ideja Fog ti je OK...

Sve stima, no mozda se sve moze rijesiti dobrom cistkom moderatora??? Ako procjeni da je nesto uzaludno napisano izbrise pa to mu je i poso, aj ne???

pametan prijedlog...ja sam za...

Guest CroFox

Ja (kao novi član) se sla??em sa svim do sad predlo??enim... pa čak i s tim da novi članovi ne mogu postati u određenom dijelu foruma (to postoji na dosta foruma i nije ni??ta novo)!

Sa idejom se sla??em pogotovo zato ??to kao novi član ??elim vidjeti projekte, kostruktivne savjete i slične stvari, a ne čitai 15 stranica komentara tipa: Bravo; odličan posao; potpisujem; sve 5.... i slično...

Ovako bih mogao pogledati temu, vidjeti ??to me zanima, pa ako imam neka pitanja, lijepo odem na temu sa komentarima i pitam...

Ideja.... :palci

To bi bilo super. Ja sam tek pred par mjeseci dosao na forum i kad pogledam u projektima nekoliko topica od 50+ replaya odmah odustanem od citanja.... fog svaka ti cast na prijedlogu.... :respekt

Najbolje bi bilo da ostane ovaj forum - VW Club Croatia :: Va??i auti i projekti, a ispod njega dodati jos jedan, recimo, VW Club Croatia :: Va??i auti i projekti - Komentari.

Dakle slicno onome na slici sta je tonac stavio i sta je Jura predozio (ipak mislim da je malo tesko izvesti ono sto je on zamislio, jer to bi u biti bio podtopic od tog topica, a to do sad nisam vidio nigdje)

VW Club Croatia :: Va??i auti i projekti

Pa vlasnik auta onda napravi topic i tu moze odgovarati samo vlasnik auta i pisati koje je modifikacije radio. I recimo uvesti nekog reda u naslove topica. Nesto tipa "Golf mk2 VR6" ili "Golf mk2 VR6 by _nick_"

VW Club Croatia :: Va??i auti i projekti - Komentari

A ovdje, ako netko ima zelju komentirati, da otvori novi topic, sa istim imenom kao u forumu iznad ali sa dodatkom - Komentari, dakle "Golf mk2 VR6 - Komentari".

1 1