1 1
TheFog

Prijedlog za malu "rekonstrukciju" foruma

Recommended Posts

I ja sam za. Valjda se i ovo broji. Jel onda gti 100 ili 250 postova?

250

...jedan topic sa slikama,pa onda tra??i tamo negdje podtopic da stavim komentar,nije mi ba?? ideja ok :ne

jedino ko ??to jura ka??e da bude jo?? jedan PODTOPIC,link ili neki gumbić "komentari" i tamo svi pi??u i rade offtopic isto kao i dosada uključujući i vlasnika,a na prvu stranu ili TOPIC samo vlasnik stavlja slike i opisuje novosti,a onda kako je već rečeno se svi prebace u "komentari" i tamo čavrljaju...

...malo je zbrda-zdola,ku??ite ne :lol2

Edited by tihca

Imam prijedlog. Ja bi uz to kaj bi otvaranje pravih postova u topicu dospustio samo vlasniku otvorenog topica, stavio shoutbox, za komentare, (ak se dobro sjecam to nije neka komplikacija za dodat) negdje, sad di neznam :D, i ispod svih postova (iznad quick replaya) pitanja, s tim da se pitanja ne vide dok ih ne "otvoris", kao recimo padajuci izbornik (mislim da se to slaze s nekom maskom il tak nekaj), i u tim pitanjima bi stavio filter da mora biti min 10 znakova, bez smajlica (uopce tu nebi dopustio smajlice, jer kad pitas pitas ozbiljno), i tam bi mogao postavljati pitanja bilo tko i odgovarti, bilo tko, znaci slicno ko i ovo sad sam se nebi vidlo dok ti to ne zelis, i naravno trebalo bi se uvest pravilo da se pod pitanja samo postavljaju pitanja i odgovara na njih. U shoutbox naravno mogo bi pisat ko kaj oce u principu, al bi ga ja namjenio za komentare (mislim da se shoutbox nemoze editirat, tak da bi trebalo i malo clanove pozvat na red :D)

OK, kao rezultat naše težnje za poboljšanjem, vaše podrše za tom idejom i mogućnostima foruma, nastalo je slijedeće:

Stari podforum "Vaši auti i projekti" je preimenovan u nekakvu Arhivu, i kao takva će i služiti, a postanje tamo je onemogućeno. Vidljiv je omogućen za čitanje svima, čak i gostima.

Otvoren je novi podforum s nazivom "Vaši auti projekti". U njemu možete predstaviti svoj auto, potkrijepiti to slikama, videom, čime god. Tu u jednoj temi postate sami vi, pokretač teme. Postovi drugih članova će se automatski brisati bez opomene i dobivat će se warn za to (moderatori, obratite pažnju na ovo, primorani smo ovo radit ručno jer forum nema mogućnost automatizacije ovog). Pročitajte detaljnija pravila

Otvoren je i novi podforum "Komentari" unutar "Vaši auti i projekti". Tamo je svatko tko predstavi auto, dužan otvoriti temu s istim nazivom SAMO AKO ŽELI "ČUT" komentare. Ako vas komentari nimalo ne zanimaju, zanemarite ovo. Ako otvarate temu s komentarima, obavezno stavite link na tu temu u temu gdje ste predstavili auto, da olaksate snalazenje.Pročitajte detaljnija pravila

Računajte da ćemo nastojati bar u početku biti što stroži oko ovih pravila čisto da vas naviknemo i "izdresiramo" na novonastalu situaciju ;-)

S obzirom da su "Va??i auti i projekti" i "Va??i auti i projekti: komentari" odvojeni, a pretpostavljam da nema nikakvog automatizma, predla??em da članovi koji ??ele komentare na svoje aute/projekte odmah u topic u "Va??i auti i projekti" stave direktan link sa nazivom "Komentari" ili slično, koji će naravno voditi na Va??i auti i projekti: komentari"

issss kak je sad cudno,a i meni puno bolje :palci:palci

Mislim da bi svi članovi svoje postove iz starih topica trebali kopirati ovdje, ali samo di su slike i novosti.

bravo, tommy! imao sam to na umu, al sam zaboravio navest. hvala!

S obzirom da su "Va??i auti i projekti" i "Va??i auti i projekti: komentari" odvojeni, a pretpostavljam da nema nikakvog automatizma, predla??em da članovi koji ??ele komentare na svoje aute/projekte odmah u topic u "Va??i auti i projekti" stave direktan link sa nazivom "Komentari" ili slično, koji će naravno voditi na Va??i auti i projekti: komentari"

Onda bi bilo dobro da naprave i obratno, da u djelu "Komentari" stave link do "Vasi auti i projekti".

Trebalo bi jo?? par dana omogućit postanje u Arhivi da vlasnik mo??e thread sa slikama prebacit, ovako mi se neda ponovo uploadat stotine slika, onako bih jednostavno oti??ao na EDIT i c/p.

e,da...

skuzio sam da se pod KOMENTARI postovi ne broje,oce to tako ostat ili?... :)

Po meni je ovo totalna glupost , onako je bilo puno bolje i jednostavnije ! Ali to sam samo ja , a nas tu ima jako puno pa kako je večina izglasala tako če i bit !

trebali bi sad svi članovi za koji mjesec,dva prebacit slike iz arhive,a ono zanimljivo ??to ostane da se jo?? pobrinu moderatori i prebace,pa da se arhiva obri??e

Po meni je ovo totalna glupost , onako je bilo puno bolje i jednostavnije ! Ali to sam samo ja , a nas tu ima jako puno pa kako je večina izglasala tako če i bit !

Sini??a, nisi jedini, sla??em se u potpunosti, totalno glupo, ali većina je očito odlučila. :bag:

Siniša, nisi jedini, slažem se u potpunosti, totalno glupo, ali većina je očito odlučila. :bag:

Ili tako kak Siniša i XIK kažu ili

Posebno samo Projekti.... za one koji auto žele predstavit kao projekt.... ili ako admini misle da bi neki auto spadao pod Projekte da ga prebace....

Komentari u isti topic, a OT strogo kažnjavat... i bit će reda....

bilo da ce biti na nacin koji je fog predlozio ili neki drugi...bit ce to poboljsanje...

meni se vise svida ova opcija da se vise pazi na offtopičarenje i ako ga bude da se ka??njava...

Evo jos jedna stvar koja bi podosta pojednostavnila situaciju sa starim topics-ima projekata.

Znaci, kad se otvori nova topic u "Vasi auti i projekti" u njega staviti link od starog topic-a pa tko ima volju neka pogleda u arhivi sto se dosad dogadjalo sa pojedinim vozilom a u novoj temi nastaviti sa projektom...

Jel moze ovo proci? Necu da otvaram jos topic dok se fog i ekipa ne oglase po ovom pitanju...

To san i ja mislia napravit...otvorit temu i stavit link za staru temu u autima i projektima,ionako je mogu sad samo čitat,nema postanja u njoj vi??e...a u ovoj novoj nastavit sa projektom i ubacivat novosti...to bi tribalo proć :palacg

Ja sam za to da si svako otvori novi topic i prebaci iz starog topica samo dio sa slikama i di je objavio neke novosti., i to bi mo??da sve stalo u 1 post.

Ja sam za to da si svako otvori novi topic i prebaci iz starog topica samo dio sa slikama i di je objavio neke novosti., i to bi mo??da sve stalo u 1 post.

Pik je u pravu,to bi bilo idealno, moramo malo reda uvesti u aute i projekte jer svi zelimo vidit sta se radilo na autu a ne citati romane i romane komentara, mene osobno odvrati od citanja kad neki topic ima 30 stranica a da se lipo pribace slike u nove aute i projekte to bi stalo na jednu stranicu! Mozda nam je sad ovo malo cudno i zbunjujuce ali kad se uhodamo i pocmemo pribacivati slike iz starih topica vidit cete da ce bit puno bolje i preglednije nego prije! :palacg

i ja sam za to :palacg

ako ćemo kopirat samo link iz arhive,onda će opet svi morat hebat se sa silnim offtopicom i hrpom komentara,a sjetite se samo kolko stranica ima kod Lupa w12,low lifa,gay wagena...

i onda smo opet na istom ko prije :palacd

1 1