Hely 0 Posted February 19, 2008 (edited) Naime, zanima me taj motor. To je motor iz golfa mk1 iz '81, postoji i benzinac koji je isti taj samo druga glava i neki dodaci (frtajler). Zanimaju me vasa iskustva, ako ih neko ima. Koliko sam vidio, neki ljudi ovdje su uglavnom odgovarali neke od tog motora. Zanima me zasto? Koliko se da izvuc iz tog motora? EDIT: Kiks nije '87 nego '81 , ispravljeno E neznam sad oznaku motora, bum pogledal u petak, sutra me nema cjeli dan doma. Edited February 20, 2008 by Hely Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted February 19, 2008 Sorry al Mk1 87 godina,jel to postoji? Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted February 19, 2008 Prvo '87 mk1??? drugo dizel i benzinac neidu skupa.... nemoš uspoređivat njihove dijelove... na koji motor točno misliš... daj oznaku motora.... Share this post Link to post Share on other sites
Hely 0 Posted March 5, 2008 Malo se oduzilo , bil sam zauzet pa nisam stigo pogledat. Ispravio sam, nije '87 nego je '81. Oznaka dizelasa je: JK 240 351 Onog benzinca 1.6 vise nemam, tak da oznaku neznam, sad je unutra 1.5, a ja sam mislil da je 1.6, to sam otkril naravno po broju Dakle, zanima me dali se da sta izvuc iz doticnog motora Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted March 5, 2008 Uh... taj je dizelko nesto rjeđi i dosad vlasnici su mjenjali kompl motore (ubacivao bi se 1.6d) nego radili generalke.... Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted March 5, 2008 JK i je 1.6.... al na tom motoru nemaš kaj previše kemijat osim kak prčkat po boš pumpi i kemijat s diznama....(kaj se tiče dobit nekaj "snage) dok TD je već druga priča.... npr... znadu ljudi stavljat usisnu od TD na običan i gore naprave nastavak da stave "gljivu"....itd.... ostavi običnog kak je, jer je i tak najbolje... Share this post Link to post Share on other sites
Hely 0 Posted March 6, 2008 Aha, znaci tak. Ok hvala na savjetima Share this post Link to post Share on other sites
DOHC 16 V 0 Posted March 6, 2008 decki a kaj sa 19E? Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted March 6, 2008 decki a kaj sa 19E? a kaj bi trebalo biti?? Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted March 7, 2008 decki a kaj sa 19E? oznaka g2 sasije, i to ako se ne varam one od Aug. '87> Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted March 7, 2008 oznaka g2 sasije, i to ako se ne varam one od Aug. '07> lol duja '07?? Fog da nisi pio opet.... valjda mislio '87.... , da to ti je oznaka novog tipa Dvojke... 2 DOHC 16 V - al kaj s tim??? Share this post Link to post Share on other sites
DOHC 16 V 0 Posted March 8, 2008 TONAC ma pitam samo kakvi su ti motori i vasa misljenja ... Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted March 9, 2008 TONAC ma pitam samo kakvi su ti motori i vasa misljenja ... ma ok ....kaj se tiče diesel motora od duje dal stari/novi tip, oni su (onak ukratno i najbolje rečeno) "nepoderivi".... Share this post Link to post Share on other sites