1 1
marijančilica

kožna sjedala

Recommended Posts

zanimaju me iz prve ruke prednosti i nedostaci ko??nih sjedala, tj. jel istina da je guza u opasnosti-hemići, a po ljeti si speče?? jajca itd. hvala :)

ma malo je vruće po ljeti, pogotovo u cabriu... a po zimi hladno... (al zato je tu grijanje siceva).

Ako ih nemora?? imat nemoj ih stavljat, ima jako dobrih auto tkanina...

Ali u cabriu su super, ako te ki??a preduhitri ni?? im nije, i da... nemogu se zaflekat... :palci

imo sam kozna sjedala u bivsoj duji, ljepo za vidjet i lagano se odrzava, al katastrofa za sjedit i zimi i ljeti

ovisi... sad takvi sicevi imaju i grijanje i hlađenje... a negdje je i volan grijan... a to je vec za tetkice :)

Ja planiram Recaro bacit u neku ko??u ili skaj sastrane a sredina(gdje čičim) u neku dobru tkaninu... :)

Vak ne??t bi volio...

CIMG0542-1.jpg

CIMG0541.jpg

Edited by MOTA BOY

Uzmi svijetliju kožu... jest da je hladno na njoj zimi sjedit, al ljeti se ne grije toliko....

e da, malo zglancaš kad se uprlja i ko novo je..... :palacg

iz iskustva.... :D

Ovih dana moji Mk1 sicevi idu na tapiciranje... kombinacija kao ova gore na slici....

E sad... lik sto mi to tapicira me pitao dali hocu da koristi crveni konac za ??ivanje te dali bi htjeo ove rubove na bubrezima (gdje je spoj dvaju ploha) obrubit crvenim dezenom.

Sad sam u nedoumici.....strah me da nebu previse to sve crveno...

Te jos se razmisljam o materijalu za sredinu..... Htjeo bi crnu al s nekim uzorcima.... zna netko gdje bi to mogao vidit prek neta?

Samo crveni konac i a materijal imaš original od GTI-a za kupiti al vani....(D)

Hehehe pa i radim u vw servisu al znas kako je.. cim je auto starije od 1995-te vec kolutaju očima... :(

Samo crveni konac i a materijal ima?? original od GTI-a za kupiti al vani....(D)

ja sam pitao u servisu za kupovinu te tkanine u sredini od gti-a i covijek mi je spomenuo nekih 800€ neznam jel za sva 4 sica ili samo prednja 2 ili kako i jos je rekao da je pitanje da li uopce ima toga na stanju jer to vjerovatno nitko nikada nije kupovao a plus to auto mi je star 10 i vise godina itd itd..

Da li je bolja koža ili skaj?

definitivno koža, puno bolje za održavanje i ne puca...lakše se nategne i oblikuje kod presvlačenja, puno bolje izgleda na autu....

ima dobrih imitacija, al koža je koža.....

ak hočeš bum ti stavio slike pa da vidiš kak izgleda dobro napravljena koža u autu.... (naknadno stavljeno)

Baci slobodno!

I zanima me informacija; dali svi avti koji imaju "ko??ne siceve" imaju prave ko??e ili neki i skaj?

Pogle Lazin post, ono je po meni najbolje rije??enje.

I pogle malo ovu gore slikicu kaj je bačena, ko??a je spucala.

Mislim da ti je puuuno bolji kvalitetniji skaj, i lak??i za odr??avat, ne guli se i manje se znoji??.

Kolko znam, novi auti (bar VW) imaju eko ko??u (skaj) sastrane...

Kolko sam na Passatu novom vidio

U principu sve ti je manje-vi??e napisano.

Po ljeti sve cvrči ko??a (tvoja mislim),al uvijek si mo??e?? podmetnut ne??to. A i ja sam imao klimu pa se upali i brzo se navikne??. A zimi je zakon, uleti?? u auto, ugrije?? siceve i milina. Naravno opet pazi?? da ne napravi?? omlet :lol:

A kaj se odr??avanja tiče, stvarno je ko??a zahvalna...svaka fleka se lako počisti i inače ima?? za kupiti neke premaze, kreme, kojima prema??e?? ko??u i neće pucati niti biti pretvrda.

Eto. Sad mi je ??ao ??to nemam vi??e takve siceve :(

Ko??a je k...c osobito za one sklonije sportskoj vo??nji...stalno se mora?? namje??tati u sjedalu.

Zimi je banana, dok ne počnu grijati, a ljeti je stalno banana, jer nema ventilirana sjedala (osim ako ne vozi?? mercedes ili neki hebeni A8)pa je vruće i non-stop ti je mokra guzica i leđa.

? minkerski izgleda, ali po meni ima vi??e minusa, nego pluseva.

I da, neki imaju pravu ko??u, a neki eko-ko??u. Eko ko??a se manje haba, tko ima ko??ni volan zna o čemu govorim...(honda accord npr. ima eko ko??u) ali isto jajce, hemeroidi ne vole nijednu.

meni je super...original imam recaro ko??ne sa grijanjem. malo je po ljeti jebeno jer se znoji?? ali klima na full i sve 5.inače ko ima problema s alergijama ili prea??inom odlično..ne upijaju niti mirise niti pra??inu a mo??e?? se i fino seksat na njima,samo obri??e?? rukavom poslije LOL

tak je to kod mene:

slika067wm7.th.jpg slika069xp3.th.jpg

Po meni koža jedino lijepo izgleda.

Imao sam kožu u bivšem autu. Po ljeti roštilj, a po zimi :zima dok grijači ne zagriju. Bez grijača po zimi auto nije vozljiv.

Možda ić na kompromis, koža + tkanina...

Edited by toolkit

Ja planiram Recaro bacit u neku kožu ili skaj sastrane a sredina(gdje čičim) u neku dobru tkaninu... smile.gif

2 MOTA: :rotfl , jel planiras i volan prebacit na desnu stranu???

Sorry morao sam.

Koza sucks kao sto Bagi rece, ja imam kozu, predivno nesto, i cak se moze izaci na kraj i ljeti i zimi, imam i hemeroide, pa neki znaju kako to boli, ali furam zimi dekicu, jer zimi bas i nema ganjaze, ali ljeto, AJOJ, ako se furas dobrano, ne pomisljaj na kozu, jedina fora da se u koznim sicevima vozis kao zaljepljen je da si u tangama pa da ti se guza zaljepi, ili neki pojas koji nema popustanja, ja moram na svoje ubaciti u sredinu alcantru.

Samo ta kombinacija dolazi u obzir, jako se klizes po sicu kod hajcanja.

da da, jebeno za odrzavanje, malo shminkica, fino za sexich, ali auto je za drive pa onda...;)

Edited by Maki

Eto rje??enja, stavit dekicu il jastuk... :)

Maki> Vozio sam jedna kola s volanom na desnoj strani, nemogu ??altat s ljevom rukom da se j3bem... :lol:

1 1