0
TheFog

VWCC okupira RIJEKU

Recommended Posts

VWCC objavljuje atentat na nezavisni grad Rijeku, koji ce se izvrsiti dana 09.03.2008., dakle na nedjelju Gospodnju.

Prijedlog je da to bude nedjelja, radi nekih drugih clanova koji dolaze "izdaleka" pa njima tako pase, ali ako se dogovorimo, mozemo iskombinirat i da to bude subota, pa da izadjemo van, popijemo, napijemo se, vec onako kako mi zadrti folcvagenasi to znamo, jelte..... :P

Dakle, predlazem nedjelju uglavnom, vi kazite dal bi radije da zapicimo prije ili poslije rucka (valjda je za ocekivat da ce se tu javit neki domacini zeljni titule "NAJ-VWCC-DOMACINA 2008" i osvajanja prijelaznog pehara koji je jos uvijek napola u Imotkskom, a napola u Hercegovini, doduse sve nekako naginje da bi mogo do ? ibenika do godine... :P

Da skratim pricu, ko mi se pridruzuje u atentatu na Rijeku? Kume? Pederwagen?......anybody?

Remx, Nik, Arrow, tubi, ma.RI.n,......vidjamo se ;)

1. Fog

Peder wagen :rotfl:rotfl:rotfl

HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Znate da na mene uvijek mo??ete računati. Pogotovo sad kad se vozim u vozilu sa VW znakom u prednjem svjetlu...

Peder wagen :rotfl:rotfl:rotfl

HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Znate da na mene uvijek mo??ete računati. Pogotovo sad kad se vozim u vozilu sa VW znakom u prednjem svjetlu...

ne kuzim kako si ti vidio ovaj topic, pa stavio sam u admin panelu kvacicu da ti ne vidis.....ne opet ti i tvoje dosadne price :rotfl

aj povezi vrata, lol

sigurno si ocekivao da neko sad napise "valjda si mislio na prednjoj masci a ne svjetlu"....joj tigre, pa znamo da vw vozila imaju znakic na kupoli zarulje u faru :P

ne kuzim kako si ti vidio ovaj topic, pa stavio sam u admin panelu kvacicu da ti ne vidis.....ne opet ti i tvoje dosadne price :rotfl

aj povezi vrata, lol

sigurno si ocekivao da neko sad napise "valjda si mislio na prednjoj masci a ne svjetlu"....joj tigre, pa znamo da vw vozila imaju znakic na kupoli zarulje u faru :P

;-) kao ono, vozi se polo 9N3 sa PU-MA tablicama. :palacg

Pa jel moglo bez dijelova i trgovine :lol2:rotfl:rotfl:lol2

jel moze brak bez seksa? nhf frende, al glupa su ti pitanja malo :rotfl

Tribat će tebi kad-tad yellow cab usluga pa će bit onda sorry frend ovo-ono,??alio sam se bla-bla :lol2:lol2:vopi ali ako mo??e ja i mala do centra za 30 kuna :rotfl:rotfl

Pa jel moglo bez dijelova i trgovine :lol2:rotfl:rotfl:lol2

? ta se ti javlja?? a već su mi iz FMSa utrapili sic od keca GTI za tebe :lol::lol::lol: ima?? li ti ??ta za slat gore ostalo je ne??to mjesta pored djelova za FMS... :grrr

Pero mi moramo u subotu slo??it VeRicu ako mislimo u nedjelju meetingovati s njima :da

lijepo je za cut da u ovo vrijeme inflacije tvoje cijenu idu dolje, jel nije bilo 35kn zadnji put? :D:P

ajmo ontopic....di su mi kandidati? domacini, konzultirajte se sa sibencanima da znate kolko ica i pica pripremit :P

ON topic...ako ja dođen,spremite malo vi??e pive i čevapa :vopi ,znači dolazim ako sve bude ok,al znat će te na vrime :zivio

1.Fog

2.rrocado - ? zasad

;-) kao ono, vozi se polo 9N3 sa PU-MA tablicama. :palacg

Aha, stari sebi kupio pa ga ja sad ??icam auto dok sebi ne kupim kakvu normalnu pokretninu jer je Lupo- nekretnina :rotfl

:zivio oho pa da ti maglo moras potencirati pored toliko ri ekipe!toni i ja stizemo makar sikire padale!ponajprije pripomoci slavenu pa onda zalomiti

Roko os s nama?

P.S. Titula ide sibeniku za sad a ostali se mogu borit za drugo misto

A nemo?? vjerovat.... BIG meet u Ri... ekipa dolazi... alkohoooool alkohoooool... :bravo:zivio

Bit ce jebenitza :D

ajmo outsideri punite listu... ;)

pederwagen :rotfl:rotfl

BTW: Pero.. daj dofuraj mi onda onaj konverter za digifiz ;):da

Fino onda se vidimo .

Fog: Onda cemo obaviti razmijenu ?

:zivio oho pa da ti maglo moras potencirati pored toliko ri ekipe!toni i ja stizemo makar sikire padale!ponajprije pripomoci slavenu pa onda zalomiti

Roko os s nama?

P.S. Titula ide sibeniku za sad a ostali se mogu borit za drugo misto

jesi ti vidio sramote, a? ja moram inicirat a nebi oni nista sami....ccc....i onda kazu da su dalmatinci LINI :lol:

Fog: Onda cemo obaviti razmijenu ?

da, racunaj s tim :palacg

pa da jos na listi nema ekipe?strasno nesto!

RMX udrit cemo po picu doslo pojacanje ili ne!

Guest tony

Cini mi se da ce pehar ostat za stalno u ? ibeniku... :rotfl:rotfl:zivio

Uuuuu, tko ce stat sve u obranu Rijeke :D

Rijecani nemojte da izostanete s ovog meeta kao sto inace izostajete s nasih obicnih :D :D

P.S.

Izgleda da se sef The Fog vec spustio u Rijeku, sada gledam vani je tolika magla da ne vidim susjednu zgradu...

Edited by daMassa

Uuuuu, tko ce stat sve u obranu Rijeke :D

Rijecani nemojte da izostanete s ovog meeta kao sto inace izostajete s nasih obicnih :D :D

P.S.

Izgleda da se sef The Fog vec spustio u Rijeku, sada gledam vani je tolika magla da ne vidim susjednu zgradu...

:lol2:lol2

Ne samo da je Rijeku okupirao, nego i Krk, a mozda i ostatak PGZ. ;-)

neznam ??ta je uopće u planu i gdje će biti okupljanje?

neznam ??ta je uopće u planu i gdje će biti okupljanje?

pa ja mislija marine da ti organiziras??? :ne2:ne2:bag:

opet ce biti marin casti vojo placa :rotfl:rotfl

pehar ostaje u sibeniku jer kakvi je to meet bez meeta :rotfl

bez gradela i rostilja bolje da ga ni ne bude :vopi:vopi

Guest
This topic is now closed to further replies.
0