TheFog 1 Posted February 23, 2008 VWCC objavljuje atentat na nezavisni grad Rijeku, koji ce se izvrsiti dana 09.03.2008., dakle na nedjelju Gospodnju. Prijedlog je da to bude nedjelja, radi nekih drugih clanova koji dolaze "izdaleka" pa njima tako pase, ali ako se dogovorimo, mozemo iskombinirat i da to bude subota, pa da izadjemo van, popijemo, napijemo se, vec onako kako mi zadrti folcvagenasi to znamo, jelte..... Dakle, predlazem nedjelju uglavnom, vi kazite dal bi radije da zapicimo prije ili poslije rucka (valjda je za ocekivat da ce se tu javit neki domacini zeljni titule "NAJ-VWCC-DOMACINA 2008" i osvajanja prijelaznog pehara koji je jos uvijek napola u Imotkskom, a napola u Hercegovini, doduse sve nekako naginje da bi mogo do ? ibenika do godine... Da skratim pricu, ko mi se pridruzuje u atentatu na Rijeku? Kume? Pederwagen?......anybody? Remx, Nik, Arrow, tubi, ma.RI.n,......vidjamo se 1. Fog Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted February 23, 2008 Peder wagen HAHAHAHAHAHAHAHAHA Znate da na mene uvijek mo??ete računati. Pogotovo sad kad se vozim u vozilu sa VW znakom u prednjem svjetlu... Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted February 23, 2008 Peder wagen HAHAHAHAHAHAHAHAHA Znate da na mene uvijek mo??ete računati. Pogotovo sad kad se vozim u vozilu sa VW znakom u prednjem svjetlu... ne kuzim kako si ti vidio ovaj topic, pa stavio sam u admin panelu kvacicu da ti ne vidis.....ne opet ti i tvoje dosadne price aj povezi vrata, lol sigurno si ocekivao da neko sad napise "valjda si mislio na prednjoj masci a ne svjetlu"....joj tigre, pa znamo da vw vozila imaju znakic na kupoli zarulje u faru Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted February 23, 2008 aj povezi vrata, lol Pa jel moglo bez dijelova i trgovine Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted February 23, 2008 ne kuzim kako si ti vidio ovaj topic, pa stavio sam u admin panelu kvacicu da ti ne vidis.....ne opet ti i tvoje dosadne price aj povezi vrata, lol sigurno si ocekivao da neko sad napise "valjda si mislio na prednjoj masci a ne svjetlu"....joj tigre, pa znamo da vw vozila imaju znakic na kupoli zarulje u faru kao ono, vozi se polo 9N3 sa PU-MA tablicama. Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted February 23, 2008 Pa jel moglo bez dijelova i trgovine jel moze brak bez seksa? nhf frende, al glupa su ti pitanja malo Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted February 23, 2008 Tribat će tebi kad-tad yellow cab usluga pa će bit onda sorry frend ovo-ono,??alio sam se bla-bla ali ako mo??e ja i mala do centra za 30 kuna Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted February 23, 2008 Pa jel moglo bez dijelova i trgovine ? ta se ti javlja?? a već su mi iz FMSa utrapili sic od keca GTI za tebe ima?? li ti ??ta za slat gore ostalo je ne??to mjesta pored djelova za FMS... Pero mi moramo u subotu slo??it VeRicu ako mislimo u nedjelju meetingovati s njima Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted February 23, 2008 lijepo je za cut da u ovo vrijeme inflacije tvoje cijenu idu dolje, jel nije bilo 35kn zadnji put? ajmo ontopic....di su mi kandidati? domacini, konzultirajte se sa sibencanima da znate kolko ica i pica pripremit Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted February 23, 2008 ON topic...ako ja dođen,spremite malo vi??e pive i čevapa ,znači dolazim ako sve bude ok,al znat će te na vrime 1.Fog 2.rrocado - ? zasad Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted February 23, 2008 kao ono, vozi se polo 9N3 sa PU-MA tablicama. Aha, stari sebi kupio pa ga ja sad ??icam auto dok sebi ne kupim kakvu normalnu pokretninu jer je Lupo- nekretnina Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted February 24, 2008 oho pa da ti maglo moras potencirati pored toliko ri ekipe!toni i ja stizemo makar sikire padale!ponajprije pripomoci slavenu pa onda zalomiti Roko os s nama? P.S. Titula ide sibeniku za sad a ostali se mogu borit za drugo misto Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted February 24, 2008 A nemo?? vjerovat.... BIG meet u Ri... ekipa dolazi... alkohoooool alkohoooool... Bit ce jebenitza ajmo outsideri punite listu... pederwagen BTW: Pero.. daj dofuraj mi onda onaj konverter za digifiz Share this post Link to post Share on other sites
tubi 0 Posted February 24, 2008 Fino onda se vidimo . Fog: Onda cemo obaviti razmijenu ? Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted February 24, 2008 oho pa da ti maglo moras potencirati pored toliko ri ekipe!toni i ja stizemo makar sikire padale!ponajprije pripomoci slavenu pa onda zalomiti Roko os s nama? P.S. Titula ide sibeniku za sad a ostali se mogu borit za drugo misto jesi ti vidio sramote, a? ja moram inicirat a nebi oni nista sami....ccc....i onda kazu da su dalmatinci LINI Fog: Onda cemo obaviti razmijenu ? da, racunaj s tim Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted February 24, 2008 pa da jos na listi nema ekipe?strasno nesto! RMX udrit cemo po picu doslo pojacanje ili ne! Share this post Link to post Share on other sites
Guest tony Posted February 24, 2008 Cini mi se da ce pehar ostat za stalno u ? ibeniku... Share this post Link to post Share on other sites
DEVLA 0 Posted February 24, 2008 ja dolazim sa svojem ekipom Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted February 24, 2008 (edited) Uuuuu, tko ce stat sve u obranu Rijeke Rijecani nemojte da izostanete s ovog meeta kao sto inace izostajete s nasih obicnih :D P.S. Izgleda da se sef The Fog vec spustio u Rijeku, sada gledam vani je tolika magla da ne vidim susjednu zgradu... Edited February 24, 2008 by daMassa Share this post Link to post Share on other sites
Ri R32 0 Posted February 25, 2008 Uuuuu, tko ce stat sve u obranu Rijeke Rijecani nemojte da izostanete s ovog meeta kao sto inace izostajete s nasih obicnih :D P.S. Izgleda da se sef The Fog vec spustio u Rijeku, sada gledam vani je tolika magla da ne vidim susjednu zgradu... Ne samo da je Rijeku okupirao, nego i Krk, a mozda i ostatak PGZ. Share this post Link to post Share on other sites
golfijaner 0 Posted February 25, 2008 nego, gdje ce biti taj susret? Share this post Link to post Share on other sites
Guest ciko Posted February 25, 2008 a sta rec nego da se vidimo Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted February 25, 2008 neznam ??ta je uopće u planu i gdje će biti okupljanje? Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted February 25, 2008 neznam ??ta je uopće u planu i gdje će biti okupljanje? pa ja mislija marine da ti organiziras??? opet ce biti marin casti vojo placa pehar ostaje u sibeniku jer kakvi je to meet bez meeta bez gradela i rostilja bolje da ga ni ne bude Share this post Link to post Share on other sites