0
TheFog

VWCC okupira RIJEKU

Recommended Posts

Ma kakvo loše vrijeme, ak smo na Božični party po onoj "mečavi" išli neki,neki na ljetnima onda do RI nije problem....

ekipa i ja čemo se tek svrstat u popis kad bude odlučno.... tj drugi tjedan.... jer ja s kecom nejdem... :D

Jo?? 7-8 dana do meeta a ja se već zagrijavan :vopi zadnji put kad san bia u rijeci bilo je vatreno,provod ludilo...

recoverdjpgfile1045kx4.jpg

Guest ciko

evo imam prijedlog i za after party, naime nas prijatelj davor(golf 4 fahrer) koji inace nije na forumu je rekao da ce navratit, a po??to je vlasnik jednog puba u Rijeci predlo??io je da upravo kod njega organiziramo after uz striptizete.

Kome se tta idejica sviđa, meni da haha

Guest Riki
evo imam prijedlog i za after party, naime nas prijatelj davor(golf 4 fahrer) koji inace nije na forumu je rekao da ce navratit, a po??to je vlasnik jednog puba u Rijeci predlo??io je da upravo kod njega organiziramo after uz striptizete.

Kome se tta idejica sviđa, meni da haha

a ce bit pijanih :bleh:vozi:zivio

al ce bit napaljenih... :)

ovako, samo da spomenem moj tuzan san...

naime, sinoc sam sanjao da ste svi dolazili na meet u u koloni, jedan za drugim, sve lipo i nabrijano, a ja ??ečer na kraju dolazim sa "BICIKLOM" i to nekom monticom, da bi stvar bila bolja svi ste mi gledali monticu i divili se preradama, nakon sta sam ju "PARKIRAO" na bocnu nogaru, otisao sam pun samopouzdanja prema VW ekipi, i onda se probudio... *S*T*R*A*? *N*O*

Zemljo otvori se! ! ! !

:rotfl:rotfl:rotfl:rotfl:rotfl:rotfl:rotfl:rotfl

AAAAAAAAAA kakav san... bas S*T*R*A*S*N*O* !!!!!

Ja preporucam da ne vozis auto do nedjelje :vozi:rolleyes:

Arrow-to je to..molim te kreni na iglu!! :da

Ciko-gdje ste ti i Davor bili do sad... :grrr:palacg

čega si se ti ušlagiro? haha

Frende daj dodaj na popis sebe i ostalu tvoju ekipu koja misli doci da znamo radi rostilja kolko ce nas biti ;):palacg

A to za after mislim da ce se svi sloziti :D :D

ma katastrofa... psiha mi je otisla na kvasinu... :skace uuuff... :lijek auto nikako ne vozim do nedjelje... :eek

Ovaj after mi je nekako zanimljiv... :) tiru riru... :aplauz

Vidim da cemo rrocado i ja napravit pravi dernek...

Jedina stvar koja me ne brine je parking za biciklu...

e moja strijelo, lijepo sam ti reko da će te cura izludit, ali neće mene nitko slušat! jel vidiš šta ti se događa? :o:ne2:lol2

e moja strijelo, lijepo sam ti reko da će te cura izludit, ali neće mene nitko slu??at! jel vidi?? ??ta ti se događa? :o:ne2:lol2

Moja ostaje kući :D pustila me na vikend :grrr najbolja je :respekt

1. slaven....(GTI-VD)

2. sefica

3. tony

4 .corrador

6. pikzibner + prikolica

7. GAY + buduća prikolca

8. PAJO + djevojka

9. fog

10. speedy

11. remx

12. daMassa

13. arrow

14. vwteo

15. ciko

16. highlander & xena

17. Riki

18.golfijaner

19.marin & jelena

20.DEVLA

21.beza (Polo GTI)

22.Lazo+ polovica (mos mislit )

23.Carlito+zena i mala(nadam se buduca VW-ica)

Arrow se fura na mene i moje bicikliranje hahahah, ako me pukne budem ja dosao s biciklom ionako mi je to par metara tamo... :D :D

Ovako... bili Speedy, daMassa i ja na tom placeu... nasli jednu kocku pol metra od mora... odlicno za rostiljcic...

Sad malo dogovora...

1. Hoce li ko donosit alkohola i potrebnih stvarcica za opijanje... (dalmaticni posegnite konobe po litre i litre :rolleyes: )

2. Kontao sam cca 35 ljudi... to je recimo (ako cemo ostat dolje do cca 19h navecer, pol kile mesa po osobi... to je opet cca 40 kg mesa)... hoce li bit dovoljno...

3. Ko do kad planira ostati... ali kad se zabijemo u Johnny sa striptizetom... brijem da nitko ne ide prije ponoci doma :D

4. Marine.. donesi zastavu... ja cu napravit jos jedan transparent...

5. Ima ko iz Ri jeftinog mesara da nabavimo mesa... ?

6. Za troskove bi bilo najbolje da podijelimo među svima.. jer je previse tog da bi samo Ri ekipa mogla rijesiti financije....

kritike? :D

Zbog obaveza moram da preskocim ovaj meet :( ali nadam se dacete se dobro provesti u Rijeci :palci:palci:fakjea:fakjea:fakjea

ja ću isto najvjerovatnije dolazit sa ekipom sa Grobnika... tako da see ya :bravo

2. Kontao sam cca 35 ljudi... to je recimo (ako cemo ostat dolje do cca 19h navecer, pol kile mesa po osobi... to je opet cca 40 kg mesa)... hoce li bit dovoljno...

kojim matematičkom jednadžbom si dobio da pol kile po 35 ljudi se dobije 40kg mesa? :rotfl:rotfl:rotfl

kojim matematičkom jednad??bom si dobio da pol kile po 35 ljudi se dobije 40kg mesa? :rotfl:rotfl:rotfl

mozda sila puta pajser! :lol2:lol2:lol2:lol2:lol2

poslje meeta u sibeniku rado bih se prikljucio povorci iz sibenika i dosao na ovaj ali nikako ne mogu zbog obaveza...zato vam zelim dobar provod svima!!! :zivio:zivio:zivio

Guest
This topic is now closed to further replies.
0