Vuxa 0 Posted February 28, 2006 ode ovo ljudi ne u OT nego u PM! pa ja ne vjerujem Sta je vama ljudi ?? Pa jeste vidjeli tuljane na ovogodisnjem SS kakve su ocjene davali ?? Narandasta corsa - ko je malo detaljnije pogledao auto, vidio bi da je goli kurac, nije jedan branik ne sjeda kak se spada, kombinacija clean stylea sa frkanim pragovima koji sjedaju jos gore, lik se pojavi sa HRĐAVIM tromlima, felge kakve se vidaju na 3 milijona auta u hrvatskoj, usis na haubi koji kosta 50 kn ona plastika na armaturi di je ugradio monitor ko da ju je moja baba od 90 godina radila i uz sve to obicni 1.2 unutra... i takav mi auto pobjedi... i dane nabrajam dalje... siguran sam da bi im jedno zensko oko dobro doslo, jer su oni ocito zaboravili gledati na detalje Share this post Link to post Share on other sites
Guest P.I.M.P. Posted February 28, 2006 Ja dajem glas vr6curki ... Nego, mozda i ja navratim malo dole, ali kao navijach Share this post Link to post Share on other sites
Polo-vac 0 Posted February 28, 2006 I JA SAM ZA VR6 GIRL... Umjesto da budemo zahvalni da ima takvih cura koje hoce (imaju hrabrosti) biti u komisiji, mi ih jos sputavamo... Sta ce sada misliti druge cure koje ovo citaju, a siguran sam da ima i takvih... Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted February 28, 2006 ode ovo ljudi ne u OT nego u PM! pa ja ne vjerujem Sta je vama ljudi ?? Pa jeste vidjeli tuljane na ovogodisnjem SS kakve su ocjene davali ?? Narandasta corsa - ko je malo detaljnije pogledao auto, vidio bi da je goli kurac, nije jedan branik ne sjeda kak se spada, kombinacija clean stylea sa frkanim pragovima koji sjedaju jos gore, lik se pojavi sa HRĐAVIM tromlima, felge kakve se vidaju na 3 milijona auta u hrvatskoj, usis na haubi koji kosta 50 kn ona plastika na armaturi di je ugradio monitor ko da ju je moja baba od 90 godina radila i uz sve to obicni 1.2 unutra... i takav mi auto pobjedi... i dane nabrajam dalje... siguran sam da bi im jedno zensko oko dobro doslo, jer su oni ocito zaboravili gledati na detalje alo dečko! pročitaj cijeli topic, pa kvotaj! Ne odnosi se na VR6G, naprotiv - ne dam ja Miočicu! Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted February 28, 2006 I JA SAM ZA VR6 GIRL... Umjesto da budemo zahvalni da ima takvih cura koje hoce (imaju hrabrosti) biti u komisiji, mi ih jos sputavamo... Sta ce sada misliti druge cure koje ovo citaju, a siguran sam da ima i takvih... Potpisujem... Strucno ili nestrucno ipak cure znaju odabrat ono sto je lijepo.. A "strucni" nek ocjene koliko je to dobro napravljeno... Vr6girl samo naprijed... : Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted February 28, 2006 alo dečko! pročitaj cijeli topic, pa kvotaj! Ne odnosi se na VR6G, naprotiv - ne dam ja Miočicu! Ma morao sam kvotat nekog, pa reko aj budem tebe, uostalom, tako i tako mi nemres nista prek interneta Share this post Link to post Share on other sites
Guest ND4SPD Posted February 28, 2006 Ja sam zainteresiran, imam nesto iskustva, Skeeco, Miro, idemo? Da ide po ccm ja bi i??al ali 'vak neidem ma joj, nisam mislio da idemo na utrke, nego na ovo drugo :doh: : : : Share this post Link to post Share on other sites
Guest Skeeco Posted March 1, 2006 ma joj, nisam mislio da idemo na utrke, nego na ovo drugo :doh: : : : Znam ??ta si mislio ali neidem bzvz ako presvučemo unutra??njost onda na style Share this post Link to post Share on other sites
Guest biciklist Posted March 1, 2006 I JA SAM ZA VR6 GIRL... Umjesto da budemo zahvalni da ima takvih cura koje hoce (imaju hrabrosti) biti u komisiji, mi ih jos sputavamo... Sta ce sada misliti druge cure koje ovo citaju, a siguran sam da ima i takvih... Potpisujem... Strucno ili nestrucno ipak cure znaju odabrat ono sto je lijepo.. A "strucni" nek ocjene koliko je to dobro napravljeno... Vr6girl samo naprijed... : hehe mogo bi se i ja zaletit al hebes stjal odo ja na cevape Share this post Link to post Share on other sites
Polo-vac 0 Posted March 1, 2006 Mrki zaboravio si naglasiti U CARSIJU na cevape jer gdje god ih drugo pojedes nece valjati... Share this post Link to post Share on other sites
Guest vr6girl Posted March 1, 2006 Hvala svima na podr??ci!Miro thanks Nadam se da će se netko i odazvati pozivu na street style,bilo bi fer da odemo malo i dole! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted March 1, 2006 ..postoji mogucnost da odemo do Mostara.Bitno je dobro druzenje.. to vr6girl..dobro dosla u sudacke vode...mozes ti to... Share this post Link to post Share on other sites
Guest maky Posted March 1, 2006 ja sam za VERU !!! moze se stvarno rec da cura ima ukusa.... pa jeste vidli kak me gledala u nedjelju na meetingu !!! Share this post Link to post Share on other sites
Guest vr6girl Posted March 1, 2006 Hehe svaka ti dala!!! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Markic Posted March 1, 2006 Je, Vera ima ukusa!!! Ipak sam ju ja vozil doma u GTI-u! Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted March 1, 2006 Je, Vera ima ukusa!!! Ipak sam ju ja vozil doma u GTI-u! Ipak sam ju ja vozio do drugog dijela meetinga, ali radi obiteljskih "problema" morao sam napustiti mjesto događaja mrvicu prerano. Share this post Link to post Share on other sites
Guest maky Posted March 1, 2006 Je, Vera ima ukusa!!! Ipak sam ju ja vozil doma u GTI-u! Ipak sam ju ja vozio do drugog dijela meetinga, ali radi obiteljskih "problema" morao sam napustiti mjesto događaja mrvicu prerano. mislis da bi ju inace da nisi morao otic ti vozio ?? Share this post Link to post Share on other sites
Guest vr6girl Posted March 1, 2006 Hehe koje ste vi koko??i.Ajde prebacite ovu zanimljivu raspravu u offtopic modyji!! hehe Share this post Link to post Share on other sites
Guest maky Posted March 1, 2006 DAJTE VERI SUDACKU PALICU !!!!!!!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Guest vr6girl Posted March 1, 2006 Ili crvene kartone Share this post Link to post Share on other sites
Guest maky Posted March 1, 2006 Ja dajem glas vr6curki ... Nego, mozda i ja navratim malo dole, ali kao navijach mozda navratimo ja i P.I.M.P. ........... dobit cemo od EKONOMSKOG FAKULTETA ZAGREB jednu malu stipendijicu da pokrimo putne troskove ....... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Markic Posted March 1, 2006 Pusti ti to maky, prvo kupi fauvea, pa onda razva??aj komade okolo!!! Share this post Link to post Share on other sites
Guest maky Posted March 1, 2006 Pusti ti to maky, prvo kupi fauvea, pa onda razva??aj komade okolo!!! kupit cu !!!!!!!!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
denka 1 Posted March 2, 2006 i na samome kraju,tko nam dolazi u mostar???(osim vr6girl) ajde ljudi,ajmo navalite bice svega, Share this post Link to post Share on other sites
Guest vr6girl Posted March 2, 2006 @mracers:ma nagovorit ću ja već nekoga da dođe,pa neće me valjda samu pustit u Mostar Share this post Link to post Share on other sites