Baljulji 0 Posted June 15, 2008 Zet Jaro ne dolazi ufatila ga leđa, moš mislit, sigurno ga žena tjera da kuha ručak ! Poslah poruku Lazi, ajd neka netko nazove Panišera! Share this post Link to post Share on other sites
TOMZG 1 Posted June 15, 2008 Zet Jaro ne dolazi ufatila ga leđa, moš mislit, sigurno ga žena tjera da kuha ručak ! Poslah poruku Lazi, ajd neka netko nazove Panišera! majstor lazo dolazi??? kak cemo igrat, 6+1 ili 5+1?sad sam se malo pogubio kolko ce nas bit! Share this post Link to post Share on other sites
vwr32hgp 0 Posted June 15, 2008 (edited) Frende ZIV si :fakjea Pa cestitam postal si MUZ,dobro dosel u drustvo robijasa Edited June 15, 2008 by vwr32hgp Share this post Link to post Share on other sites
vwr32hgp 0 Posted June 15, 2008 majstor lazo dolazi??? kak cemo igrat, 6+1 ili 5+1?sad sam se malo pogubio kolko ce nas bit! Nije bitno samo da nas ima 10,po meni je bolje 4+1 pa bu mo se menjali. Dolazi LAZO Share this post Link to post Share on other sites
TOMZG 1 Posted June 15, 2008 Nije bitno samo da nas ima 10,po meni je bolje 4+1 pa bu mo se menjali. Dolazi LAZO a dogovorit cemo se nije problem! joj kako cu lazu kurit... zelenko jedan... @ casper - cestitke! puno srece i razumijevanja u braku! Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted June 15, 2008 (edited) LAZO ne dolazi!!! Reko je da ne želi igrati s novim papcima na forumu!!! ma šalim se, reko je da mu dolazi neka švabica pa ju mora obraditi Zvah i Daria FR, al se međed ne javlja! Sigurno još krmi, e da mi je njega dovesti na travnjak!!! :lol2 AJMO POSLIJE NAPRAVITI JEDAN FOTO SEŠN AUTA!!! KOD LIDLA IMA MJESTA NA PRETEK Edited June 15, 2008 by Baljulji Share this post Link to post Share on other sites
TOMZG 1 Posted June 15, 2008 (edited) LAZO ne dolazi!!! Reko je da ne želi igrati s novim papcima na forumu!!! ma šalim se, reko je da mu dolazi neka švabica pa ju mora obraditi lazo dolazi vamo... kakva svabica te spopala...? baljulji majstore moze! taman sam ga danas ujutro u miramarskoj uglancao! jos cu ga usisivat sad i ko iz ducana je! Edited June 15, 2008 by TOMZG Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted June 15, 2008 (edited) EVO NACIONALNE HIMNE NK VW CLUB CROATIA Moj prijatelj voli dečke al’ ne za mali nogomet moj prijatelj voli dečke al’ ne za trule kobile Moj prijatelj voli dečke al’ ne da s njima popije moj prijatelj voli dečke jer u njih se zaljubljuje Moj prijatelj za žene čuti neće jer kaže za njih nema osjećaj a za ljepuškaste mladiće on bi prod’o i svoj dom i zovemo ga zato pederom Moj prijatelj čudno priča i odaje se pokretom moj prijatelj iz kafića brije noge britvicom Pederu, pe, pe, pe Moj prijatelj za žene čuti neće jer kaže za njih nema osjećaj a za ljepupškaste mladice on bi prod’o i svoj dom I zovemo ga zato i zovemo ga zato i zovemo ga zato pederom Pe, pe, pe :halo Doći će i moj ABF da malo zabrunda ventačima, ali je zmazan u PM! Odoh sad ubi pola pileta za ručak pa stoga do 16h pozdravw Edited June 15, 2008 by Baljulji Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted June 15, 2008 Pssssssssss...Pa nemrem vjerovat da nisam skuzio ovaj topic..tj.nisam ulazio u njega jer sam mislio da je to nekakav net nogomet.Ovako,kao sto rekoh von Pilatu,imam jednu ekipu iz austrije u gostima i plan im je ic kuci oko 6..ak odu prije dolazim i ja,ali NAPOMENA: imam dvije lijeve za nogomet Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted June 15, 2008 Pssssssssss...Pa nemrem vjerovat da nisam skuzio ovaj topic..tj.nisam ulazio u njega jer sam mislio da je to nekakav net nogomet.Ovako,kao sto rekoh von Pilatu,imam jednu ekipu iz austrije u gostima i plan im je ic kuci oko 6..ak odu prije dolazim i ja,ali NAPOMENA: imam dvije lijeve za nogomet Stari kažem ti ja da je totalna zahebancija i smijeh i nije bitno ko ima kakve noge, osim ako ženske igraju!!! Share this post Link to post Share on other sites
vwr32hgp 0 Posted June 15, 2008 Pssssssssss...Pa nemrem vjerovat da nisam skuzio ovaj topic..tj.nisam ulazio u njega jer sam mislio da je to nekakav net nogomet.Ovako,kao sto rekoh von Pilatu,imam jednu ekipu iz austrije u gostima i plan im je ic kuci oko 6..ak odu prije dolazim i ja,ali NAPOMENA: imam dvije lijeve za nogomet Frende reci im ovak"E ljudi sori moral bi ic frendu je krepal auto a vozi zenu na sveti duh,jer termin joj je u utorak da rodi. kissi kissi vidimo se uskoro ali idem pozz.... I onda dodes na nogac Share this post Link to post Share on other sites
zet-jaro 0 Posted June 15, 2008 hehe a jebat ga, reko sam jos prije da necu doc jer nedjeljom igram u 4 sa svojom ekipom, a jucer smo igrali ligu i leđa su me ulovila na pocetku tekme i moro sam odigrat do kraja pod ozljedom tak da danas jedino kaj mogu radit je leđat i mazat se sa nekim šugavim kremama i preparatima da me to prođe jer sutra imam kolokvij i moram se pojavit tam :( mozda iducu subotu dodjem ak mi se ne poklopi s ligom a mislim da nece Share this post Link to post Share on other sites
casper0028 0 Posted June 15, 2008 Piše Ventovr6 : @ vwr32hgp : jesam li ja lijepo rekao da ću ja voditi brigu o tome...... uvijek smo mi spremni za akciju..... kako kaže Baljulji danas čiščenje organizma..... @Baljulji : nadam se da će doći Veli jože... Share this post Link to post Share on other sites
Jericho 0 Posted June 15, 2008 AJMO POSLIJE NAPRAVITI JEDAN FOTO SEŠN AUTA!!! KOD LIDLA IMA MJESTA NA PRETEK Može, taman uglancal auto Share this post Link to post Share on other sites
scary 0 Posted June 15, 2008 @Baljulji: eto sve tvoje sumnje su pale u vodu...ja dosao i zabio i otišao...ha... Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted June 15, 2008 (edited) Malo sam u krivi topč stavjo slike Edited June 15, 2008 by Baljulji Share this post Link to post Share on other sites
scary 0 Posted June 15, 2008 eto dokaza da ja bio...slike su do jajec...ekipa fakat hakla fudbal...ubili dva sata...max svima koji su bili ukljucujuci i mene... shorty svaka cast za eurogol kojeg se nebi posramili ni neki veliki igraci... Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted June 15, 2008 @Baljulji: eto sve tvoje sumnje su pale u vodu...ja dosao i zabio i otišao...ha... Svaka čast, iznenađen sam ostao! Share this post Link to post Share on other sites
vwr32hgp 0 Posted June 15, 2008 Bilo je super,stvarno smo se naigrali.Casper je dosao a ja skoro da se kladil u svoja jajca da nebu Fogek nam je dva puta bil na podu jer je to u tom trenutku bio jedini nacin da se zaustavi LJudi veliki pozdrav Ps.2 filmica sam stavio u slike i video topič Share this post Link to post Share on other sites
ventovr6 0 Posted June 15, 2008 iduča subota opet od 16-18??? ako da dopisujte se na popis odmah 1. Ventovr6 Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted June 15, 2008 iduča subota opet od 16-18??? ako da dopisujte se na popis odmah 1. Ventovr6 2. Baljulji + možda još jedan Share this post Link to post Share on other sites
Guest mt47000 Posted June 15, 2008 1. Ventovr6 2. Baljulji + možda još jedan 3. mt47000 + jedan 99% Meni je bilo do jajcof, bole me prepone, listovi, zadnja loza, ima 5 crnjavki, ali je bilo krvnicki dobro. Najvaznije da sam ja foga teklo, a sad ovo ostalo, koga jebe. vwidimo se Share this post Link to post Share on other sites
Jericho 0 Posted June 15, 2008 Mene nažalost nema sljedeći vikend... Idem s curom kupače kuupovat Share this post Link to post Share on other sites