Jandro 0 Posted February 28, 2008 koliko mu je ubrzanje do 100? tdi 130ks? ne??to me zanima seriski, bez vitamina Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted February 28, 2008 koliko mu je ubrzanje do 100? tdi 130ks? ne??to me zanima seriski, bez vitamina Pa ima?? u knjizi pod kraj! Evo ovo sam iskopo s neta: Volkswagen: Passat 1.9 TDI Basis Business Obujam (cm3): 1896 Snaga (kw/KS): 96/130 Ubrzanje 0-100 km/h (s): 9.9 Maksimalna brzina (km/h): 208 Share this post Link to post Share on other sites
Jandro 0 Posted February 28, 2008 9,9?? negdje sam bio pročitao 9,5 e sad, gledam po youtubu i tako nekako su im ubrzanja a ovaj 'moj' danas i??ao mjerit i 8 sekundi do 100??? i isto gledam po youtubu i oni koji imaju tak oko 8 sekundi pi??e da su čipani sad mi malo ćudno to sve?? Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted February 28, 2008 9,9?? negdje sam bio pročitao 9,5 e sad, gledam po youtubu i tako nekako su im ubrzanja a ovaj 'moj' danas i??ao mjerit i 8 sekundi do 100??? i isto gledam po youtubu i oni koji imaju tak oko 8 sekundi pi??e da su čipani sad mi malo ćudno to sve?? Hmmmm, 8? Malo mi je čudno to. Tvoj nije čipan? Mislim znam da ti 130KS idu ko benzinci, i da su teh podatci malo drugačiji u praksi, ali 8??? Neznam Share this post Link to post Share on other sites
Jandro 0 Posted February 28, 2008 (edited) eto 8 je, i samom mi je ćudno ka??e frend pogodio sam ??altanje, al jeboga, da za 2sec bude bolje nego ovima ''profićima'' ??ta su mjerili koliko ja znam auto nije chipan sve mi nekak smrdi na to da je on vani dobio malo vitamina pod haubu?? kak provjerit jel chipan??? osim na valjcima?? inaće, voli i popiti malo vi??e auto isto i krajnja 208, a 220 ide ko iz pračke i jo?? bi Edited February 28, 2008 by Jandro Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted February 28, 2008 eto 8 je, i samom mi je ćudno ka??e frend pogodio sam ??altanje, al jeboga, da za 2sec bude bolje nego ovima ''profićima'' ??ta su mjerili koliko ja znam auto nije chipan sve mi nekak smrdi na to da je on vani dobio malo vitamina pod haubu?? kak provjerit jel chipan??? osim na valjcima?? inaće, voli i popiti malo vi??e auto isto i krajnja 208, a 220 ide ko iz pračke i jo?? bi Ma to kranja uzmi sa rezervom, evo za moj pi??e 191, a ide preko 200 ne??to sitno, s tim da je automatic, karavan i climatronic stalno dela. Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted February 28, 2008 Nema teorije da ide 2 sek brze od tvornickog ubrzanja ako nije cipan, ma kakvo saltanje o cemu taj tvoj frend prica ! Nadi nekog s istim autom i motorom pa stanite na crtu i vidit ces je li cipan! Share this post Link to post Share on other sites
Perkan 0 Posted February 29, 2008 Ma načipan je 100% ako ide za 8, jer moj jede te pasate od 130 ali nečipane a ima za 9,2 sek Share this post Link to post Share on other sites
MATAVR6 0 Posted February 29, 2008 Sa cime si mjerio ubrzanje? Share this post Link to post Share on other sites
Jandro 0 Posted February 29, 2008 ??toperica budem jo?? jedno probao ba?? malo bolje izmjerit i snimit a čujte, meni pa??e, nebunim se ak je chipan gledam da se takve ma??ine chipaju na 160ks al za ovog svog bi rekao da nema teorije da ima tolko ks jel ja vjerujem da 160ks malo drugačije pona??alo Share this post Link to post Share on other sites
MATAVR6 0 Posted February 29, 2008 Vrlo lako se da "promasiti" mjerenje sa stopericom, iskusio sam to. Nije to mjerodavno... Za primjer pokreni video na "jubitou" di se prikazuje ubrzanje, stopericu u ruke i probaj izmjeriti od 0 do 100. Svako mjerenje ce ti bit razlicito Share this post Link to post Share on other sites
MarkoŠb 0 Posted February 29, 2008 moj ide 188kmh tvornicki,ali isto tako sam cuo da prid tim velikim brzinama auto dodje do maksimalne brzine od 188kmh,a sat pokazuje 200-210 jer mu kao navodno kazaljka ode gore kada postigne svoju limit brzinu Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted February 29, 2008 Ljudi moji svaki sat la??e izmedju 5-10% jel moooora lagat. Share this post Link to post Share on other sites
Guest TurboTrut Posted February 29, 2008 i to uvijek na vi??e Share this post Link to post Share on other sites
josip_gtitdi 0 Posted February 29, 2008 (edited) to u vezi sata, na climatronicu pogledaj, ne na analognom satu... pritisni istodobno plavo dugme za smanjit temp, ono sto smanjuje jacinu ventilacije i ECON... pa onda listaj sa onom tipkom di se ventilacija pojacava do broja 16.! tu ti pokazuje tocnu brzinu, vidit ces da ti na 220km/h po analog satu, ispod 210 na climatronicu pokazuje, sto je u biti prava brzina... Edited February 29, 2008 by josip_gtitdi Share this post Link to post Share on other sites
Guest Golf IV TDI - Darko Posted March 3, 2008 nije ni climatronic pravi tocni pokazatelj brzine. To je samo GPS a sve ostalo je otprilike. Sa stopericom nemozes mjeriti ubrzanje auta, to je glupost i uvijek ce ti ispast manje. Svaki sat laze i vozi ga do cca. 110 km/h i onda izmjeri jer to ti je otprilike realnih 100 km/h. Ja osobno isto imam 130 ks tdi u golfu 4 i cuo sam da oni nerijetko imaju i preko 140 ks kad se razrade. Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted March 5, 2008 Kad smo vec kod tog ubrzanja mene zanima jedna sitnica. Proteklih 4-5 mjeseci mama mi vozi G4 i vozi se tako kako se vozi. uglavnom to je ono glupo kruzanje u cetvrtoj an 2000rpm. Kad ja primi auto on ide do 100 kako treba ( maznem ove 1.8T A3/A4 ) ali auto nece ici preko 200 nema sanse. i od 190-200 mu treba kalendarska godina. Prosle godine dok sam ja vozio auto osobno sam ga vozio oko 223kmh . sta da radim kako rjesiti taj problem? Da li je rijesenje sjesti i do splita bez pustanja gasa ili ? Share this post Link to post Share on other sites
josip_gtitdi 0 Posted March 5, 2008 (edited) Kad smo vec kod tog ubrzanja mene zanima jedna sitnica. Proteklih 4-5 mjeseci mama mi vozi G4 i vozi se tako kako se vozi. uglavnom to je ono glupo kruzanje u cetvrtoj an 2000rpm. Kad ja primi auto on ide do 100 kako treba ( maznem ove 1.8T A3/A4 ) ali auto nece ici preko 200 nema sanse. i od 190-200 mu treba kalendarska godina. Prosle godine dok sam ja vozio auto osobno sam ga vozio oko 223kmh . sta da radim kako rjesiti taj problem? Da li je rijesenje sjesti i do splita bez pustanja gasa ili ? ma ne trebas ga odmah maltretirat do ST ako nece koliko ti hoces kod mene je isti problem, stari mi vozi passata 130ks PD, a on ga po njemackoj ne gazi nikako(normala voznja)... ja sam ga vozio po satu dobro iznad 220 dok je bio u mojim rukama, a kad sam onda drugi put dosao u njem. i uzeo auto nece preko 190 da ga je**s... jednostavno se motor udusi sa stalno sporom voznjom!!! a i inace ti pumpe duse motori ne idu ko AFN do 4500rmp... moj golfic i u 5. dode do crvenog, a passat( eto u 6.) nece ni blizu Edited March 5, 2008 by josip_gtitdi Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted March 5, 2008 PD motoru snaga jaako pada nakon 4000RPM-a zato se ni nemogu postić neke velike brzine. Meni je MAX brzina na 4200-4300 (kako kad), preko toga nejde. Share this post Link to post Share on other sites
deLux 0 Posted March 5, 2008 A i na cesti nisu idealni uvijeti, nekad je malo cesta nizbrdo, a i sat sigurno la??e, meni na satu pi??e 215 max brzina a na GPS mi je to 208, ??to je i po podatcima iz knji??ice vozila. Share this post Link to post Share on other sites
Jandro 0 Posted March 5, 2008 PD motoru snaga jaako pada nakon 4000RPM-a zato se ni nemogu postić neke velike brzine. Meni je MAX brzina na 4200-4300 (kako kad), preko toga nejde. prva druga ide super do crvenog, onda treća i četvrta jako izgubi snagu poslije 4000 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Freeze Posted April 3, 2008 mjerači brzine kod automobila mjere prosječnu brzinu unutar jedne sekunde....tako su ba??dareni....znači kolko je auto pro??ao u jednoj sekundi....e a to ba?? i nije full točan podatak....jer se tako brzina ne mjeri....prostudirajte matematiku malo....ljudovi...pa kod velikih brzina....mogu dosta fulat.... Share this post Link to post Share on other sites
miki321oc 0 Posted April 7, 2008 ja sam sebi mjerio G Tech-om 7.85 od 0-60 mph (to je 96.56 km/h) 2.5 V6 TDI 180KS 4motion Share this post Link to post Share on other sites
.:stingray:. 0 Posted April 7, 2008 prva druga ide super do crvenog, onda treća i četvrta jako izgubi snagu poslije 4000 Bok Ja sam vozio Boru sa 130 KS TDI-om i vjeruj mi - da sam za osam sekundi mogao skocit na 100ku, napravio bi salto mortale Tako da ili ti je auto zaista cipan ili neznam. Inace u TDI-u voli prevarit guzica zato sto naglo povuce i udari u rebra. Osjeca se vise konja nego sto lunjaju u stali pod haubom Da briznomjer fula stvarnu brzinu je istina, bas zato me zanima koliko Vasi auti fulaju ako ste uspjeli mjerit sa GPS-om i usporedit, onda se obratite u ovaj topic: http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=14000 Share this post Link to post Share on other sites