bojan24 0 Posted February 29, 2008 gdje bi na??ao ako postoji ovakav čep sa vw znakom za ovu felgu,stavio ih na auto pa da bude vw gore.. RONAL8x17.. thnx Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted March 1, 2008 To je AUDI felga. Nemoj bit ČOBAN i stavljat VW znak. Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted March 1, 2008 (edited) Ak tata tak veli... legendo Da, fakat, OK ovo zgleda ovak sa sivom podlogom. Jedino kaj me na onima privlači je VELIKI VW znak pozz Edited March 1, 2008 by Nick Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted March 1, 2008 nema veceg sela od velikog vw znaka na audi felgama Share this post Link to post Share on other sites
bojan24 0 Posted March 1, 2008 onda neću stavljat ni??ta...ovak nek bude..neću ispast ČOBAN Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted March 1, 2008 nema veceg sela od velikog vw znaka na audi felgama Nisi ba?? u pravu... Pogle ventača sa s-line felgama i VW znakovima meni odlično zgleda Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted March 1, 2008 Nisi ba?? u pravu... Pogle ventača sa s-line felgama i VW znakovima meni odlično zgleda Tebi izgleda odlično? Pa VENTAČ zna da je on ČOBAN. Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted March 1, 2008 Tebi izgleda odlično? Pa VENTAČ zna da je on ČOBAN. ajde, sad ak ti ima?? audi znakiće, ne znači da je to to. hehehe Ajd to je individualno, velim, meni zgleda dobro zato jer su veliki, uostalom, zakaj bi imo Audi ak vozi?? VW No, whatever Share this post Link to post Share on other sites
casper0028 0 Posted March 5, 2008 Tebi izgleda odlično? Pa VENTAČ zna da je on ČOBAN. AAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites