1 1
Guest VW_Komikus

Distance/adapteri

Recommended Posts

Guest VW_Komikus

Malu pomoć, ak moze...

Kupio ja felge negdje oko nove godine, veli frajer 5x112... al su ljetne na njima pa cu pricekat lijepo vrijeme dok ih ne stavim...

I tako ja neki dan idem to na??arafit kad viđe vraga, rupe ne pa??u... ono 5x100...

Da li (i gdje) mogu nabaviti adaptere i ??arafe da to mogu gore na??iljit...?

I molim da se suzdrzite od komentara "robu probaj pri kupnji" i slicno... pliz...

nece biti komentara: "robu probaj pri kupnji", nego:"informiraj se o robi prije kupnje"...

u svakom slucaju, najjeftinije rjesenje ti je prodati felge, osim ako su toliko dobre da ih moras imati - dodas 300-tinjak eurica za adapetere, sarafe ;)

preskup sport bi te ispao s adapterima, prodaj felge ili odi do tog koji ti je prodao nek ti ih on namontira na auto

mislim da bi ti ova bagijeva trebala pomoci, odi tamo kod svinje koja ti je prodala to, ponesi gedore, ili ako hoces da se nasarafa samo krutu polugu, i to odi sa strikanom, tetkom, ujom, starim, susjedom, i to svaki na 6 piva, pa neka ih on onda namontira, mada si ti pogrijesio sto nisi premjerio rupe, probao, i sl.

Suosjecham na neki nachin, ali da su ti to bile zadnje kune, itekako bi probao ili nesto drugo...

;)

adapter postoje samo 5x100 (auto) na 5x112 (felga) a ne 5x112 (auto) na 5x100 (felga)i

adapter postoje samo 5x100 (auto) na 5x112 (felga) a ne 5x112 (auto) na 5x100 (felga)i

pa njegov passat ima 5x112, a felge koje je kupio su 5x100

a sta sam ja napisao? svaki passat od 96e od 3b modela ima 5x112...

Guest redbull

idi do njega i daj mu 5x112 po glavi

i kad bi bili takvi adapteri, nije samo problem cijena, nego i krajnji ET(jer to ti nisu adapteri od 1cm), tako da ce bit potrebno peglat rubove blatobrana ako ne čak ih i vuč van :bag:

Edited by redbull

1 1