1 1
vwr32hgp

Koju dimenziju guma stavit(preporuka)

Recommended Posts

Znaci na moju duju koju dimenziju guma stavit.Rubnjaci nisu problem,koja bi dimenzija bila najljepse vidjet na felgi 7.5 sirine.

195/45/16-195/40/16-205/40/16

Ja se vozim na 195/40/16 i stvarno su neudobne (pogotovo rude?? sa svojim le??ećim policajcima :da )

? to se tiče izgleda, guma na tvojoj dimenziji felgi izgleda super (po??aljem ti sliku svojih ak hoće??).

Ja bi odabrao prve.

Ali ne vjerujem da ima velike razlike između ove tri dimenzije.

Sigurno da je ljep??e vidjet manji profil...

Ali to je na u??trb udobnosti, 05 puno znači

A tu je i rupa između blatobrana i gume, tak da 45, definitivno!

:vozi

Ja se vozim na 195/40/16 i stvarno su neudobne (pogotovo rude?? sa svojim le??ećim policajcima :da )

? to se tiče izgleda, guma na tvojoj dimenziji felgi izgleda super (po??aljem ti sliku svojih ak hoće??).

Ja bi odabrao prve.

Ali ne vjerujem da ima velike razlike između ove tri dimenzije.

Moze slikaj i posalji fotke.

Nit me jebe udobnost nit cijena pojedinih guma,nego me zanima koja dimenzija najljepse izgleda na felgi sirine 7.5.Ak je to 215/40/16 ili 195/40/16 manje vazno.rubnjaci su g60.slike bi pomgle

guma1gh5.th.jpg guma2fr4.th.jpg guma3yg8.th.jpg guma5rh1.th.jpg gume4mh2.th.jpg gume6ym5.th.jpg gume7zl2.th.jpg guma8xe0.th.jpg

Evo sad sam se sletio do gara??e pa sam opalio par fotki. Mrak je i malo je blic zezno slike ali vidi?? otprilike kak stoji. Na trojci mo??da izgleda malo neuhranjeno al na dvojki bi bilo super ??to se tiče izgleda :palci

Po meni plan B !

Po meni plan B !

Tak sam si i mislil :palacg znaci 195/40/16 :vozi

Edited by vwr32hgp

Tu ti dimenziju ima GAY na WAGENU.

1 1