0
vwteo

PASSAT G60 syncro

Recommended Posts

KOMENTARI

24.06.07

evo danas sam si uzeo novu igracu i ovako izgleda.... :)

passat02.jpg

passat01.jpg

passat04.jpg

passat05.jpg

30.06.07

evo danas sam uhvatio vremena pa sam malo poceo cupat stvari i rjesavat sitnice....

ovo je jedan od boljih fu??eva sto sam vidio... cak nije ni velika vezaljka nego su 3 bile spojene.. :rotfl

IC01.jpg

07.07.07

nesto sam gledao oko osigurača i malo mi je bilo cudno sto ima toliko ??ica i onda sam poceo ispitivat pa se ispostavilo da je sve ovo sto je na podu bio visak i to je sve bilo jako neuredno..

zice01.jpg

12.07.07

..imam puno posla ovih dana pa se ne stignem bas posvetit passatu kako treba.. :( ugl prva faza mi je napravit da auto ide kako treba.. :vozi tako da se neki djelovi skidaju.. pa se repariraju... pa se malo sve pere i cisti i rjesavaju sitnice koj uvijek ima... :) drugi tjedan bi to trebalo proradit u punom sjaju i onda se prebacujem na syncro pogon oko kojeg ce isto biti posla izgleda... :( ali nema veze.. pa nije fora kupit auto oko kojeg nemas sta radit.. :da;-)

i naravno uvijek one vide do kojih je najteze doc moraju zaje.. tako da sam ih morao kaznit da bi ih skinuo.. :da

DSC01286.jpg

DSC01300.jpg

22.07.07

vracen je lader nakon reparacije, promjenjeno je ulje u motoru, remeni itd... u medjuvremenu se jos dosta sitnica napravilo...

KABELI01.jpg

KABELI02.jpg

KABELI03.jpg

KOMENTARI

KOMENTARI

31.08.07

jucer sam si kupio jos jednog passata.... i to vr6 sa 120 000km, od prvog vlasnika koj je radio u vw.. koj je umro prije 10 god i od tada auto stoji u garazi, tu i tamo se upalio i provozao... auto je ko da je jucer izasao iz tvornice u svakom detalju... :o ovako nesto nisam nikad vidio i mislim da to vise necu ni vidjeti... :ne2

vr09.jpg

vr08.jpg

vr07.jpg

vr13.jpg

vr12.jpg

vr11.jpg

vr10.jpg

i onda je dosao jedan mladi gospodin negdje iz istre i unistio tu ljepotu... :o:(:angry:

vr06.jpg

vr05.jpg

vr04.jpg

vr01.jpg

vr03.jpg

tako da je passat sad ostao za djelove....

da zaboravio sam rec da ima strane papire.. :) da ne mislite da smo ludi sto smo ga isli raskopat... :palacg

06.09.07

za filmic ces se morat jos strpit jer je sad u fazi transplantacije.... :palacg

PASSAT05-2.jpg

PASSAT02-3.jpg

svaki dio sto stavim na auto je ko nov nadam se da cu uspjet dobit apoteku kao sto je bio onaj vr... :)

KOMENTARI

Edited by vwteo

KOMENTARI

08.09.07

evo sto je za sada ostalo od vra..... :o:)

pas03.jpg

pas02.jpg

pas04.jpg

pas01.jpg

ako kome od passatoljupca treba krovni tapecirung ovaj je stvarno nov cak nije ni prljav nigdje a kamoli ogreban, steta sto na svom imam siber pa mi je ovaj visak.. nemam slike nazalost ali stvarno je nov.. :palacg

eto sad i ja imam airbag.. :grrr transplantacija kruskota i ostatka je uspjesno zavrsila... :rolleyes:

pas08.jpg

pas05.jpg

pas07.jpg

pas11.jpg

i da skoro sam zaboravio... kako se po ovom forumu u zadnje vrijeme pojavljuju nekakva kljesta i diskovi ekstremnih dimenzija nisam mogao odolit pa sam si kupio nesto.... :bleh

brembo 4klipna....

brembo03.jpg

nisu ogromna ko od petra ali su ipak "malo" veca od standardnih.. :palac

KOMENTARI

KOMENTARI

09.09.07

kljesta su za diskove od 300-320mm tako da moram nac neka da su te velicine otprilike.. ima ibiza cupra 304mm sa rupama 4x100.. ja sam mislio stavljat od onog vr-a 5rupa pa nebi bio problem nac diskove, ali sam nasao felge bas kakve sam trazio ali su 4x100 tako da ostajem na 4 rupe.. :) a ti od ibize su mi malo mali.. kad vec kupujem kupit cu sto vece pa cu ih mozda busit na 4 rupe... i na kraju kad se odlucim za disk po njemu napravim adaptere za kljesta i to je to.. :) ma vec cu se snac nekako kad bude vrijeme za to, bit cete obavjesteni.. :palacg

evo jedan pogled sa prozora na passata....

PAS03-1.jpg

16.09.07

nemam sta za rec pa evo malo slika od jadnog vr... :( srce me zabolilo na svaki dio sto sam skinuo.. :ne a sta cu takav je zivot.. :palacg

vr14.jpg

vr17.jpg

vr16.jpg

redbull evo jedna slika za tebe.... ;-)

vr18.jpg

smislio sam kako cemo se dogovorit za to... :zivio

20.09.07

ovo je stvarno bilo brzo... :) evo dobio sam pismo.. :palci moram priznat da je originalno zamotano.. :lol2

PASSAT16.jpg

rrocado svaka cast!!! :zivio:zivio:respekt:zivio

cak je i boja ista... :palacg

KOMENTARI

Edited by vwteo

0