vwteo 0 Posted March 8, 2008 KOMENTARI 24.06.07 evo danas sam si uzeo novu igracu i ovako izgleda.... 30.06.07 evo danas sam uhvatio vremena pa sam malo poceo cupat stvari i rjesavat sitnice.... ovo je jedan od boljih fu??eva sto sam vidio... cak nije ni velika vezaljka nego su 3 bile spojene.. 07.07.07 nesto sam gledao oko osigurača i malo mi je bilo cudno sto ima toliko ??ica i onda sam poceo ispitivat pa se ispostavilo da je sve ovo sto je na podu bio visak i to je sve bilo jako neuredno.. 12.07.07 ..imam puno posla ovih dana pa se ne stignem bas posvetit passatu kako treba.. ugl prva faza mi je napravit da auto ide kako treba.. tako da se neki djelovi skidaju.. pa se repariraju... pa se malo sve pere i cisti i rjesavaju sitnice koj uvijek ima... drugi tjedan bi to trebalo proradit u punom sjaju i onda se prebacujem na syncro pogon oko kojeg ce isto biti posla izgleda... ali nema veze.. pa nije fora kupit auto oko kojeg nemas sta radit.. i naravno uvijek one vide do kojih je najteze doc moraju zaje.. tako da sam ih morao kaznit da bi ih skinuo.. 22.07.07 vracen je lader nakon reparacije, promjenjeno je ulje u motoru, remeni itd... u medjuvremenu se jos dosta sitnica napravilo... KOMENTARI Share this post Link to post Share on other sites
vwteo 0 Posted March 8, 2008 (edited) KOMENTARI 31.08.07 jucer sam si kupio jos jednog passata.... i to vr6 sa 120 000km, od prvog vlasnika koj je radio u vw.. koj je umro prije 10 god i od tada auto stoji u garazi, tu i tamo se upalio i provozao... auto je ko da je jucer izasao iz tvornice u svakom detalju... ovako nesto nisam nikad vidio i mislim da to vise necu ni vidjeti... i onda je dosao jedan mladi gospodin negdje iz istre i unistio tu ljepotu... tako da je passat sad ostao za djelove.... da zaboravio sam rec da ima strane papire.. da ne mislite da smo ludi sto smo ga isli raskopat... 06.09.07 za filmic ces se morat jos strpit jer je sad u fazi transplantacije.... svaki dio sto stavim na auto je ko nov nadam se da cu uspjet dobit apoteku kao sto je bio onaj vr... KOMENTARI Edited March 8, 2008 by vwteo Share this post Link to post Share on other sites
vwteo 0 Posted March 8, 2008 (edited) KOMENTARI 08.09.07 evo sto je za sada ostalo od vra..... ako kome od passatoljupca treba krovni tapecirung ovaj je stvarno nov cak nije ni prljav nigdje a kamoli ogreban, steta sto na svom imam siber pa mi je ovaj visak.. nemam slike nazalost ali stvarno je nov.. eto sad i ja imam airbag.. transplantacija kruskota i ostatka je uspjesno zavrsila... i da skoro sam zaboravio... kako se po ovom forumu u zadnje vrijeme pojavljuju nekakva kljesta i diskovi ekstremnih dimenzija nisam mogao odolit pa sam si kupio nesto.... brembo 4klipna.... nisu ogromna ko od petra ali su ipak "malo" veca od standardnih.. :palac KOMENTARI KOMENTARI 09.09.07 kljesta su za diskove od 300-320mm tako da moram nac neka da su te velicine otprilike.. ima ibiza cupra 304mm sa rupama 4x100.. ja sam mislio stavljat od onog vr-a 5rupa pa nebi bio problem nac diskove, ali sam nasao felge bas kakve sam trazio ali su 4x100 tako da ostajem na 4 rupe.. a ti od ibize su mi malo mali.. kad vec kupujem kupit cu sto vece pa cu ih mozda busit na 4 rupe... i na kraju kad se odlucim za disk po njemu napravim adaptere za kljesta i to je to.. ma vec cu se snac nekako kad bude vrijeme za to, bit cete obavjesteni.. evo jedan pogled sa prozora na passata.... 16.09.07 nemam sta za rec pa evo malo slika od jadnog vr... srce me zabolilo na svaki dio sto sam skinuo.. a sta cu takav je zivot.. redbull evo jedna slika za tebe.... smislio sam kako cemo se dogovorit za to... 20.09.07 ovo je stvarno bilo brzo... evo dobio sam pismo.. moram priznat da je originalno zamotano.. rrocado svaka cast!!! cak je i boja ista... KOMENTARI Edited March 8, 2008 by vwteo Share this post Link to post Share on other sites