2 2
bojan24

zaÅ¡tita golfa od krađe

Recommended Posts

koja je najbolja mehanička za??tita auta od krađe?

bila je neka afera s multlockom,zanima me jel defend lock bolji po tome pitanju i jel moguće ukrast/razbit takvu blokadu,gdje ugraditi i koliko ko??ta?

va??i savjeti?

Mislim da je multilock zakon kaj se tice mehanicke zastite...

A svaki se moze razbit bez problema, samo je pitanje oce to trajati 20 sec ili 10 min :) Lik iz Ivanica (bio je i na telki, sad je u cuzi) je ukrao Bmw 7, koji je tada slovio kao najsigurniji na svijetu i preparkirao ga parsto metara dalje, samo da pokaze da je moguce :)

Guest admgti

I DEFEND LOCK JE DOBAR TU SU NEGDJE AL AKO GA MISLI OTJERAT ONDA TI NEMOZE NISTA PONOC

MUL-T-Lock je sranje. Netreba ga razbijat. Ja sam ga imao na svojoj trojci tdi i kad sam je okrenuo na krov rekoh aj idem probat ga skinut ako uspijem. Skinuo sam ga za doslovno 3minute! Kako? To je bio onaj najjači model mislim da ctl60 što se samo bravica vidi. Skinem ja plastiku sa kožom kraj ručice mjenjača kad tamo dva šerafa koja ga drže sa zaobljenom glavom. Ništa ja sijekač i bat u ruke i udarim svakog par puta da krenu i onda ih odvrnem rukom. SRAMOTA! I to bi trebalo spriječit provalnika!? Neznam kako. Moja preporuka NE KUPUJ!!!!

p.s ako očeš baš kupit prodam ti ja svoj ako ti paše

http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....p;hl=MUL-T-LOCK

Edited by Mario_zg

Guest admgti

ako ga on naumi ukrast tome ne pomaze nista doce sa slep sluzbom i caoo

Najbolja, najjeftinija i najsigurnija zastita su ti TAJNI PREKIDACI ;)

samo ovisno o kakvom se autu i motoru radi

Ma djaba ti je i multilock i alarm i tajni prekidaci on ako je naumio krasti dodje sa slepom natovari auto i kuci polagano sve to skiad :bravo:rotfl

Najbolja, najjeftinija i najsigurnija zastita su ti TAJNI PREKIDACI ;)

samo ovisno o kakvom se autu i motoru radi

O tome sam i ja razmiošljao.

Ovo kaj je Mario_zg reko, istina je!

Meni je frajer koji ima Autostaklo centar u Španskom (ugrađuju Defend) osobno pokazo, sranje je kaj je iz 2 dijela.. Cilindar je sa par šarafa pričvršćen za okrugli okvir, neznam dal su to u zadnje vrijeme promijenili...

Ja imam defend, i odličan je!

Dao sam nekih 2000 il nešto više, jer je moj automatik, dobiješ graviranje stakala, kaj je također OK, valjda odbije nesigurne lopove! :)

Kod njega je fora kaj ga zaključavaš laganam okretom i pritiskom jer ima malu polugicu koja viri.

Mult-t-lock je dobar jer je gore kod mijenjača, a Defend je kod suvozačevih (ili vozačevih, ovisno o modelu) nogu.

Još nešt, to nije Mult-t-lock nego Češki Construct, ime su zadržali radi branda, mislim da Mul-t-lock to više ne radi..

E, da, Mul-t-lock je skupljii 1000-1500kn

Sorry na dugom postu, nadam se da sam bio od koristi !

:vozi

B)-->

QUOTE(Marko??b @ Mar 10 2008, 10:14 AM) <{POST_SNAPBACK}>

Ma djaba ti je i multilock i alarm i tajni prekidaci on ako je naumio krasti dodje sa slepom natovari auto i kuci polagano sve to skiad :bravo:rotfl

Jebiga sad, onda je najbolje ni?? ne imati!

Najefikasniji je pauk, to sigurno!

Edited by Nick

tajni prekidači su dobra ideja....npr kaj se mo??e prebrikati brzo i lagano?

tajni prekidači su dobra ideja....npr kaj se mo??e prebrikati brzo i lagano?

Pumpu benzina

to nemam....dalje.?

Posto je tvoj dizel trebo bi "prebrikat" bosch pumpu. Ispravite me ako je krivo.

Najbolja kombinacija sto se mene tice je skriven bypass prekidac pumpe goriva i quick release glava volana, valjda svi vec imate neki Momo ili Sparco :da , pa lijepo cim se zaviri unutra :o:huh: i skuzi da nema volana hmmmm mislim da ce ipak otic do slijedeceg koji ga ima... ;-)

Edited by 444IN

multi lock je smeče kolega je izgubio kljuć i tolko puko radi toga da ga je odrezo u 15 min

U mene jaran ima na seatu 2.0 benzin seatov motor znaci rijedak skroz, 4 tajna prekidaca, frajer otvori sva vrata otvorena bilo gdje , i kad se vrati auto zatekne tamo gdje je i ostavio, caka ima mnogo samo treba lijepo i kvalitetno poslozit ;)

nemam momo ili sparco ...pa ne vozim hondu..

:huh::unsure: pa zlato onda si ga kupi evo ja cu te obavijestit da super pase i izgleda i u VW-u bez problema...

edit: sori, sad tek vidim dole from:kr u profilu, oprosteno ti je neznanje....

Mo?? si mislit kak će maknut volan s airbagom za ??areni momov?

To je samo Lazo u stanju napravit :)

To su ionak sportski volani, po meni mo??da u mk2,3 pa??e u 4 te??ko...

A trokraki VW odlično zgleda

sorry na OT

Da to je ono, ak ti ga neko hoce ukrast, ukral bu ga :D

Ovo s tajnim prekidacima je dobra stvar, sam treba prekidace stavit na nekaj kaj nemre zamjeniti, recimo, na kabel od pumpe goriva kak ste rekli, ili pak na kabel kaj dovodi struju do elektronike :D, onda mu nis nebu delalo :D, pa nek on mjenja elektroniku ak bas hoce :D:D

ma nijedna zastita nije jaka...

meni je jedino nekak najbolje ovo zatvaranje dovoda goriva,to ima susjed na passatu,bas je probavao kad je zatvorio,upali,prode 10metara,auto pocne stucat i ugasi se,i nema dalje...LOL... :palci

Guest admgti

sve je to dobro al kad naumi lopov otjerat ce ti ga iz garaze da ne cujes nit vidis

Ma reko sam vam jebes ti to sve 2000kuna mul-t-lock,2000kuna alarm,pa prekidaci itd,a on lijepo dodje sal slepom natovari pokrije i zivio do garaze poskida i u dijelove proda :D

U bosni us negdje 2 uhvatili,zamisli ti fesova natovarili auto i sve,a na drugom kraju grada kolege im pravili nered samo da bi policiju omeli,ali uhvatili su ribe :D

Guest admgti

a tko ti vazda bude pane jedan panu svi jedan pjeva drugi padaju

alarm je zakon

zasto se truditi ako ga netko moze vidjet kad alarm zatuli

prosece 10 metara dalje i ima slican ako ne i isti auto bez alarma ;)

2 2