2 2
bojan24

zaÅ¡tita golfa od krađe

Recommended Posts

alarm je zakon

zasto se truditi ako ga netko moze vidjet kad alarm zatuli

prosece 10 metara dalje i ima slican ako ne i isti auto bez alarma ;)

Nebj se ti premazani su oni svim mastima, znaju oni kak da sje alarm za par sekundi. Najbolja je mehanička za??tita po mogučnosti domače proizvodnje. Stavi?? prekidaće na par ??ica , prekidaće poskriva?? i recimo neki ventil za gorivo.... Ima puno mogućnosti , a sve su bolje i jeftinije od alarma.

:huh::unsure: pa zlato onda si ga kupi evo ja cu te obavijestit da super pase i izgleda i u VW-u bez problema...

edit: sori, sad tek vidim dole from:kr u profilu, oprosteno ti je neznanje....

:zaboli

fala ti na obavijesti,neću si ga kupit jer imam ko??ni trokraki volan s airbagom koji ko??ta malo vi??e od tvog moma na akciji iz ap studia ili kod vas u virovitičkim tuning dučanima....a i sto put bolje izgleda.

jedino kaj ću stavit umjesto ovog je originalni volan od r32

multlock se otvori za 20 sekundi kao i svaka mult lock brava samo ako se ima pravi alat

multlock se otvori za 20 sekundi kao i svaka mult lock brava samo ako se ima pravi alat

dovoljno da ti uđe u auto, otvori haubu i otkopča ti mjenjač, odma ubaci u brzinu i pa,pa :mah

Najbolje je sam ne??to iskemijat,sa strujom,neki prekidač,jer sve ostale tvorničke za??tite imaju svoje nedostatke,najbolje ko mister bean,ona stara ??ema njegova sa miniem,sa 5-6 ključeva sakrivenih po autu :lol:

dovoljno da ti uđe u auto, otvori haubu i otkopča ti mjenjač, odma ubaci u brzinu i pa,pa :mah

:lol::lol:

I odma polugeneralku napravi. :grrr

Auto se mora ćim br??e ukrast , i dok se krade lopov nesmije biti upadljiv.

Auto se mora ćim br??e ukrast , i dok se krade lopov nesmije biti upadljiv.

Ima?? prakse ili :lol2:fakjea:lol2

Ima?? prakse ili :lol2:fakjea:lol2

Nemam. Ali da ga tak i ubaci u drugu opet se neprimjetno nemo??e vozit br??e od 40km/h. Ili jo?? bolje prvo rikverc , da izađe iz parkinga onda opet otvara haubu ??alta drugu pali auto , a ekipa gleda i :care:care .

Mehanička plus elektronička za??tita, znači alarm i npr. mult-lock. Jo?? ak se kome da zahebavat napravi custom prekidač na pumpu goriva ili sl. (ima 100 kombinacija).

Jer, na parkingu ima hrpa golfova bez za??tite, a i majstori (čitaj lopovi) za elektroniku kaj će onesposobit alarm neznaju onesposobit mult-lock i obrnuto.. Uz to ak mora skidat 2 za??tite treba mu duplo vi??e vremena ??to znaći duplo veći rizik!

A ak neko ima takav auto da se "mora" uzet, doći će specijalac na semaforu, stavit ti gan na glavu i reći da izađe?? van i to je to...

Guest Iwan

Da li ima tko iskustva sa onom "Zeder" zastitom????

Na mom golfu je Mul-t-lock ali onaj stariji..... mislim nije samo brava nego ima cijelu nekakvu metalnu kutiju pored mjenjaca....

Guest Makic
a zajebano je to...mozda bolje ubacit meta car alarm sa daljinskim.

Di si bas metu naso... ima puno puno boljih :)

Najbolja, najjeftinija i najsigurnija zastita su ti TAJNI PREKIDACI ;)

samo ovisno o kakvom se autu i motoru radi

Da ziher!

Pumpu benzina

Nemojte to radit...

Nebj se ti premazani su oni svim mastima, znaju oni kak da sje alarm za par sekundi. Najbolja je mehanička za??tita po mogučnosti domače proizvodnje. Stavi?? prekidaće na par ??ica , prekidaće poskriva?? i recimo neki ventil za gorivo.... Ima puno mogućnosti , a sve su bolje i jeftinije od alarma.

Stoji, profi lopov ak si je zapikirao tvoj auto i uzet ce ga jel sam osobno vidio kako ih rijesavaju... al zato mu mozes barem maksimalno otezat i zagorcat zivot... prvo ne treba reklamirat kaj se ima u autu, al slazem se s dariom fr alarm je zakon pogotovo u kombinaciji s gps pracenjem... recimo stari viperi, i novi advancedi koje imam u ponudi ( stavit cu vam ponudu alarma kasnije ) imaju pager na koji javljaju kad se nekaj desava na autu tako da ako ti javi da su ti otvorena vrata na silu znas da nije slucajno aktiviran alarm te imaju blokadu paljenja ( zaboravite pumpe goriva ako mislite stavljat skrivene prekidace onda na anlaser )... posto sam narucio auto iz VAG koncerna koji se relativno dosta krade ja sam odlucio maksimalno zastitit svoj autic i maksimalno otezat lopovu posao, posto se bavim tim poslom ne dolazi mi u obzir nista drugo osim advanced rst 774r s daljenskim paljenjem i pagerom, te gps pracenje... i jedno i drugo ce imat posebno napajanje tak da sljakaju i ako se odspoji akumulator, te ako nekim slucajem uspije rijesit moj alarm a da mi pritom ne javi na pager da se nesto ne desava imam gps te ga uvjek mogu vidjet prek kompa di mi je auto i cak mu mogu preko kompa zgasit auto.... i to se sve da rijesit, al to je kvalitetna zastita protiv krade, svi ovi tajni prekidaci itd su igre za dijecu...

LP makic

Edited by Makic

Guest bigE
Di si bas metu naso... ima puno puno boljih :)

Da ziher!

Nemojte to radit...

Stoji, profi lopov ak si je zapikirao tvoj auto i uzet ce ga jel sam osobno vidio kako ih rijesavaju... al zato mu mozes barem maksimalno otezat i zagorcat zivot... prvo ne treba reklamirat kaj se ima u autu, al slazem se s dariom fr alarm je zakon pogotovo u kombinaciji s gps pracenjem... recimo stari viperi, i novi advancedi koje imam u ponudi ( stavit cu vam ponudu alarma kasnije ) imaju pager na koji javljaju kad se nekaj desava na autu tako da ako ti javi da su ti otvorena vrata na silu znas da nije slucajno aktiviran alarm te imaju blokadu paljenja ( zaboravite pumpe goriva ako mislite stavljat skrivene prekidace onda na anlaser )... posto sam narucio auto iz VAG koncerna koji se relativno dosta krade ja sam odlucio maksimalno zastitit svoj autic i maksimalno otezat lopovu posao, posto se bavim tim poslom ne dolazi mi u obzir nista drugo osim advanced rst 774r s daljenskim paljenjem i pagerom, te gps pracenje... i jedno i drugo ce imat posebno napajanje tak da sljakaju i ako se odspoji akumulator, te ako nekim slucajem uspije rijesit moj alarm a da mi pritom ne javi na pager da se nesto ne desava imam gps te ga uvjek mogu vidjet prek kompa di mi je auto i cak mu mogu preko kompa zgasit auto.... i to se sve da rijesit, al to je kvalitetna zastita protiv krade, svi ovi tajni prekidaci itd su igre za dijecu...

LP makic

obicno su jednostavna rijesenja bolja mislim na ne teko sofisticirana naravno zavisi o kojem se autu radi i kojem elekt. sklopu na autu.

dobro znamo da se gps ususaka sa alu folijom ili ubaci u kamion vec pripremljen za ometanje gps-a pa transportuj po volji. iako gps je super ako se nekako ugradi a da je neprimjetan lopovu.

iz licnog iskustva najbolja je kombinacija alarm + neka elektronska blokada (kao sto je prekidac) jos boje ako se ubaci prekidac koji prekida i + i - pa se iskoristi za dva strujna kola. ako povali alarm opet nije nista napravio pa kada okrene kontakt ni glasa a ni lampice ne svijetle po navici. testirano na vise auta koja su nadjena 10-20metara od mjesta odakle su ukradena. naravno sve to bez naljepnica na staklima kao sto su za alarme multi lock zeder pa neka igraju kolo srece kada sjedu u njega tako samo znaju koji alat da ponesu i koju el. shemu da procitaju ako je neznaju vec napamet. mislim da je alarm za tzv. sarafciger lopove pa bar neka nemoze da kulira u autu dok cupa dvd.

nego ako se lopov namjerio na auto moliti je Boga da mu se dopadne vise neki drugi auto, a taj da zaboravi. dok je sve ostalo samo bitka protiv vremena.

obicno su jednostavna rijesenja bolja mislim na ne teko sofisticirana naravno zavisi o kojem se autu radi i kojem elekt. sklopu na autu.

dobro znamo da se gps ususaka sa alu folijom ili ubaci u kamion vec pripremljen za ometanje gps-a pa transportuj po volji. iako gps je super ako se nekako ugradi a da je neprimjetan lopovu.

iz licnog iskustva najbolja je kombinacija alarm + neka elektronska blokada (kao sto je prekidac) jos boje ako se ubaci prekidac koji prekida i + i - pa se iskoristi za dva strujna kola. ako povali alarm opet nije nista napravio pa kada okrene kontakt ni glasa a ni lampice ne svijetle po navici. testirano na vise auta koja su nadjena 10-20metara od mjesta odakle su ukradena. naravno sve to bez naljepnica na staklima kao sto su za alarme multi lock zeder pa neka igraju kolo srece kada sjedu u njega tako samo znaju koji alat da ponesu i koju el. shemu da procitaju ako je neznaju vec napamet. mislim da je alarm za tzv. sarafciger lopove pa bar neka nemoze da kulira u autu dok cupa dvd.

nego ako se lopov namjerio na auto moliti je Boga da mu se dopadne vise neki drugi auto, a taj da zaboravi. dok je sve ostalo samo bitka protiv vremena.

gps pracenje jako dobro zvuci, al lako se da napraviti uredjaj od komponenti dostupnih u recimo chipoteci, koji odasilje jak sum od 800-2000Mh i sje** GPS, bilo da radi na GPS freq od 1.5Ghz, bilo da radi preko GSM 800,1800,1900(ima dosta shema na netu gdje se kao odasiljac koristi mobitel).

najbolja zastita je kombinacija vise uredjaja za zastitu, slazem se sa vama. mul-t-lock, zeder, lavlja kandza, alarm sa gps, custom prekidaci razno razni itd itd. pa nek se pozabavi.

po meni su dobri alarmi sa senzorom nagiba i zasebnim napajanjem + prekidaci.

najbolja zastita je dinamit :) kao sto je onaj nedavno svoju vikendicu zastitio negdje u HR.

pozdrav!

ne znam ima li kod vas u CRO

ali kod nas u BiH se uglavnom ugradjuje ZEDER i Lavlja Kandza

Zeder valjda jos nije provaljen

sada koliko je to tacno ne znam ?

da se namontira treba 2h

tajni prekidač je majka mila, neki alarm isto nebi bio lo??, a ovi svi lokovi, ovo ono to je pu??iona, znam jednog dečka koji će ukrast tenka, makar bio zapečaćen... i ni??ta ne poma??e ko skriveni prekidači ili jo?? bolje... kombinacija skrivenih prekidača....

ili mogu biti vidljivi... mogu bit normalni... mo??e bit sve...

i btw, kako golf 4 tdi nema dobavnu pumpu u rezervaru????

ako ju ima i to se da zbrikat, da se zbrikat i to da dok ne upali?? svjetla auto neće zapalit, pa da neće zapalit ako ne dr??i?? kočnicu (skuter spika), ima milion načina za za??titit auto, ali jedino od čega ga nemo?? za??titit je ulazak lopova u auto...

i da graviranje ??ajbi je jako dobra stvar ako ne i najbolja...

radio je moj buraz kod ivičeka na praksi...

kada im je do??la tada nova A8-ica, bila je malo lupljena, poskakali airbagovi,(sva sreća samo prednji), i komp se zblesirao od gre??aka, i nije vi??e mogo prepoznati dali se ključ nalazi u autu ili je izvan njega...

majstori su ostavili pritvorena vozačeva vrata, a naravno, auto mo??e ih sam zatvorit, a to se i desilo,auto se zaključao, upalio se alarm, i nisi ga mogo maknut...

čovjek koji je doveo auto nije imao rezervni ključ, i izgubio ga je prije, a bio je toliko lijen(čitaj nema se para) da ode naručit novi ključ...

to je tada bio najbolje napravljen audi protiv krađe, čak je i imao onu briju da dopu??ta paljenje tek kad provjeri otisak prsta...

i naravno, Darko, gazda radione nazvao par brojeva, i sutra ujutro dolazi frajer sa kovčegom, i par deka u rukama...

pitao je gazdu, da li ima nadzorne kamere, odg: nema,

dali ste vi namjerno zaključali auto: odg: NE!

molim vas da se udaljite od radione, barem 10 metara, frajer u??ao u radionu, pa je zaključao radionu, pa je zatvorio sve prozore, pa nabacio deke preko prozora, onda je jo?? jedanput zvao gazdu, i zamolio ga da se svi ali svi odmaknu od radione...

nakon ??to su se svi odmakli od radione, pričekali su vani max. pet minuta,

kad ono frajer izlazi sa kovčegom, i zove ??efa...

tu vam je auto...

oni otvorili vrata od radione, kad ono sve otvoreno, hauba, gepek, sva vrata...

gle čovječe samo 5 minuta....

i onda nek oni za??tite aute od krađe....

mo??e?? se fućkat...

Guest Makic
tajni prekidač je majka mila, neki alarm isto nebi bio lo??, a ovi svi lokovi, ovo ono to je pu??iona, znam jednog dečka koji će ukrast tenka, makar bio zapečaćen... i ni??ta ne poma??e ko skriveni prekidači ili jo?? bolje... kombinacija skrivenih prekidača....

ili mogu biti vidljivi... mogu bit normalni... mo??e bit sve...

i btw, kako golf 4 tdi nema dobavnu pumpu u rezervaru????

ako ju ima i to se da zbrikat, da se zbrikat i to da dok ne upali?? svjetla auto neće zapalit, pa da neće zapalit ako ne dr??i?? kočnicu (skuter spika), ima milion načina za za??titit auto, ali jedino od čega ga nemo?? za??titit je ulazak lopova u auto...

i da graviranje ??ajbi je jako dobra stvar ako ne i najbolja...

radio je moj buraz kod ivičeka na praksi...

kada im je do??la tada nova A8-ica, bila je malo lupljena, poskakali airbagovi,(sva sreća samo prednji), i komp se zblesirao od gre??aka, i nije vi??e mogo prepoznati dali se ključ nalazi u autu ili je izvan njega...

majstori su ostavili pritvorena vozačeva vrata, a naravno, auto mo??e ih sam zatvorit, a to se i desilo,auto se zaključao, upalio se alarm, i nisi ga mogo maknut...

čovjek koji je doveo auto nije imao rezervni ključ, i izgubio ga je prije, a bio je toliko lijen(čitaj nema se para) da ode naručit novi ključ...

to je tada bio najbolje napravljen audi protiv krađe, čak je i imao onu briju da dopu??ta paljenje tek kad provjeri otisak prsta...

i naravno, Darko, gazda radione nazvao par brojeva, i sutra ujutro dolazi frajer sa kovčegom, i par deka u rukama...

pitao je gazdu, da li ima nadzorne kamere, odg: nema,

dali ste vi namjerno zaključali auto: odg: NE!

molim vas da se udaljite od radione, barem 10 metara, frajer u??ao u radionu, pa je zaključao radionu, pa je zatvorio sve prozore, pa nabacio deke preko prozora, onda je jo?? jedanput zvao gazdu, i zamolio ga da se svi ali svi odmaknu od radione...

nakon ??to su se svi odmakli od radione, pričekali su vani max. pet minuta,

kad ono frajer izlazi sa kovčegom, i zove ??efa...

tu vam je auto...

oni otvorili vrata od radione, kad ono sve otvoreno, hauba, gepek, sva vrata...

gle čovječe samo 5 minuta....

i onda nek oni za??tite aute od krađe....

mo??e?? se fućkat...

Ja znam covjeka i vidio sam kako vadi kod za kljuc iz COMPA iz a4 2001... u audiu ti nedaju da imas 3 kljuca kad dodes kod njih i velis a izgubio sam kljuc i hoces novi nedaju da slucajno ne lazes i hoces 3 kljuca nego ti sprogramiraju potpuno 2 nova s drugim kodom tak da opet imas 2 kljuca i ove stare mozes bacit, a covjek je htio da mu 2 ostanu original da ne vadimo kod iz njih te da samo napravimo kod da preko spule slozimo daljensko paljenje... covjek ja ga znam osobno je dosao s kompom i nije imao onaj VAG com program nego nekaj bolje spojio se na komp, tj izvadili smo ga van jel se na turnic tak i tak spajamo za alarm na conector koji ide iz compa on ga je iskljucio nes drko rastavio onaj zastitni lim koji se neda vratit i za cuku vremena imali smo novi kod , koji je kao moguce nabavit samo u Audiu da ziher, znao je cemu sluzi svaki chip na jebenom compu... i snjim sam pricao puno put i tak sam ga pito kaj misli kaj bi mu najvise smetalo kod krade i reko je dobar alarm kakav ja imam u ponudi s pagerom itd te gps pracenje da nezna da ga auto ima s tim da se on vise ne bavi tim poslom covjek ima milione sad je sve legale...

iako gps je super ako se nekako ugradi a da je neprimjetan lopovu.

Pa normalno da ces ga ugradit da je neprimjetan, tj sakrit iza armature, i gps i gsm antenu zataknut ispod armature al zagurat tak da je ispod stakla... najgluplje sto mozes napravit je reklamirat da imas pracenje...

slazem se ak si je pravi lopov ( profesionalac ) namjerio tvoj auto on ce ga i ukrast, al zato mu mozemo maksimalno zagorcat zivot i molit boga da nade isti auto bez zastite da mu ga je lakse ukrast...

2 2