1 1
Guest black-773

brava prtljažnika golf IV

Recommended Posts

Guest black-773

ako netko ima iskustva s ovim problemom, uopće ne mogu zaključati. ako može kakva pomoć, jel mogu to sam napraviti, jel ima neka slika brave u elsi ili nešto slično?

imam ja..lupam pol sata s vratima i uopće neće primit zub da zatvorim bunker..

jel mo??e ko pogledat dal ima mehanizam za kupit po etki?

Guest black-773

ma ja mogu zatvoriti ali ne mogu zaključati

@ bojan...

skini plastiku zadnje haube i skini bravicu van.ocisti temeljito i podma??i...onda to vrati?? na mjesto i gotovo...

@ black

ima?? centralno ili zaklučava?? s ključem???

Guest black-773

nemam centralno, zaključavam ključem, zapravo ne zaključavam

mozes kljuc uopce okrenut ili ne???ak ne onda steka cilindar ili mozda i nije od tog auta..ko zna

to vam ovak izgleda

827200vt2.th.png

Guest black-773

ma mogu okrenuti ključ ali nikako da uhvati da zaključa, ali je od tog auta, prije je to radilo i odjednom prestalo. probat ću ja to malo rastaviti pa pogledat. hvala za sliku

e da si to pitanje stavio prije vikenda kad sam imao raskopanu zadnju haubu...mogo sam sve poslikat kak izgleda i objasnit

E, meni se to sve smočilo unutra, i isprva je dugo trebalo da se polugica vrati (e, da napomenem da imam varianta koji ima električnu bravu, znači samo taster). Čuje ze onaj zbbbb i onda se polugica vrati, sad je malo sporije, treba joj koje 3 sekunde, inače je odma i??la.

Sad, vjerojatno je zalijalo i onaj senzor jer ne pali svijetlo i ne pokazuje na tahu.

Da raskopam?

2 jady: to sam pitao prije nego smo se sreli na billi. Hvala na pomoci, nisam jos nista dirao,ako bude stekalo javim ti se :zivio

@ ahvabo...

ovak ti je shematski prikazano....da se malo bolje snalazis

837000pv5.th.png

meni se neda ključem zaključat(samo centralno)...a jedva se i zatvori nakon 14 puta kaj zalupim...svjetlo u bunkeru također ne radi(nije lampica)..na tahu mi isto ni??ta ne pokazuje...

kak se skida plastika z bunkera?

tam gdje primis tapcirung bunkera su po jedan vijak.ostalo je na kopce...znaci od "donje" strane tapecirung prema staklu...al tek kad je dosta toplo vani jer ce ti nosaci koopca popucati

IMao sam ja taj problem,nije htjelo uopce uhvatit zubac,otiso do prvog limara i za 50kn skino i podmazo bravicu i sve 5

kod mene je problem malo drukciji, par dana ne mogu otvoriti prtljaznik, pa onda malo mogu, al uglavnom zajebava me, sad mi se 4 dana nije htio otvoriti. zaključavanje je na daljinski, centralno

da ne otvaram novu temu..

na mom mk4 imam sličan problem da opće ne mogu zatvoriti bunker...samo se odbija...kad nakon 100x puta uspijem, noramalno se zaključa...otvori se također normalno i onda opet problemi...ključ jedva gurnem, okrenuti ga ne mogu...

što napraviti? ovako izvana vidim 2 torx šarafa, skinuo sam plastiku zaštitnu...

Imao sam isti problem i otišao sam kod električara i stavio mi je novu bravu i platio 500 kn

i nakon tri dana opet neće da zaključava vrata.

Da se nadovežem na temu. Meni se na daljensko normalno zakljuca hauba ali se ponekad ne zeli otkljucati, pnda moram par putazaklj/odklj pa uspije, ponekad ne uspije. Rastavit ću plastiku na haubi izgleda da motorić zeza.

isti problem imal nedavno na četvorki, samo je karavan, pa ne znam jel isti mehanizam. nije se dalo zatvorit, samo se odbijala. otišal je motorić koji gura nekakvu polugicu za otvaranje, vidi se kad se skine tapecirung (dva torxa i pazit na kopče) motorić je štekal. nije bilo do brave. 18 eura bil motorić u sloveniji zamjenski, samo malo jače zuji nego original, al radi dobro :)

Pozdrav imam problem na svom golfu na prtljaznuiku znaci pisti mi unutra kao da je otvoren a on je zapravo zatovren kako se rastavlja brava kako doci uopste do nje? koje plastike kqko skinuti

1 1