vw bubi 0 Posted March 16, 2008 sad do??ao doma... ekipa je odlična. auti jo?? bolji ,ali LAZO je car . nadam se da je bilo i vama dobro i da vam nije ovo zadnji dolazak na Grobnik. Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted March 16, 2008 Mislim.. sve je ok.. dok se Fog nije uhvatio d??uboxa... Maaaaaater !!!.... Luda ste ekipa... nema ??a... Marine kad sjednu pare... ocu ??topove Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted March 16, 2008 Evo par slika sa susreta iz Rijeke ! Tu smo si i??li kupit za jest i pit ! Dva doktora koji se po cijele noći dive CORRADU u gara??i kad Marin digne ceradu do pola sa njega ! Njih dvoje su po meni naj zaslu??niji ??to je ovaj susret uspio ! Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted March 16, 2008 DA DA... to je taj meet... Totalni Niku i Tonchy za brzu organizaciju i sve dalje .... Share this post Link to post Share on other sites
ivwan19 0 Posted March 16, 2008 u samo si mene slikao.sada ce sve pice poluditi zamnom!! organizatori su forsirali popis da se zna koliko cega treba kupiti i tak a od toga na kraju nije bilo nista. svaka cast niku i tonchy kaj su na brzaka organizirali klopu(koja je bila fenomenalna), cugu. ndam se da ste skupili lovu da i da smo rijesili sve dugove! Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted March 16, 2008 woohoo, prvi do ZG, QUATTRO 4 LIFE, papci!!! dobro su vam govorili slaven i vojo, mogli ste kupit dionice fms, opet sam prezaradio....jos ja gledam kako mi auto nekako neide putem nazad, kad ono gepek pun cuge i cevapa Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted March 16, 2008 Jesam vam rekao , i hladne čevape je uzeo sa sobom , mo??da nekom zdila ! ( bez ljutnje molim ) Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted March 16, 2008 A cuj... ima pravo.. Nik je pitao ko ce... Fog se ubo.. i to je to Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted March 16, 2008 (edited) Evo s kojim pilama se doslo na meet, malo wannabe Lupino slika Edited March 16, 2008 by daMassa Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted March 16, 2008 Nastavak nekih pila (pretezno Arrow-ove ) I sad malo mutna ekipa: I naravno nasa legenda Mesiter DJ Theeeeee FOG! Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted March 16, 2008 (edited) Evo da se i ja javim... upravo stigli... Bilo je OK,još jedno ugodno druženje i razmjena auto djelova i pneumatika MAX @ NIK & Tonchy što su izvukli ovaj meet iz propasti skoro na razinu ŠI meeta PozdraVW ekipi EDIT: da,Fog je opet prezaradio... nemo'š vjerovat al je Edited March 16, 2008 by GTI-16v-VD Share this post Link to post Share on other sites
Guest bibi Posted March 16, 2008 Pozdrav i jos jednom pohvale niku i tonchy za reorganizaciju Bilo je odlicno samo da je bilo sunca Share this post Link to post Share on other sites
Flax 0 Posted March 16, 2008 Odlična ekipa, odlična atmosfera... nemre ti bit lo??e Samo ??teta kaj je ki??a seruckala cijelo vrijeme Nik i Tonchy, jo?? jednom hvala na svemu Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted March 16, 2008 Samo da javin da san doma..da mi se ne bi zabrinuli...čujemo se za koji dan Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted March 16, 2008 HAHHAHAHHA.... a jesi me nasmijao sad rocc Glavno da si ziv i zdrav dosao doma.. e sad trijezan ili pijan.. to je druga stvar Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted March 16, 2008 Pozz.... samo da javim, ja upravo stigao.... malo se zadražao putem.... ajmo još slika.... Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted March 17, 2008 Bit ce filmic DJ TheFoga i ekipe kako tuli, sutra cu skinut to s moba i malo obradit i upload na YouTube :D Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted March 17, 2008 E da BTW, jesmo dobili pehar. Ipak Nik i Tonchy su to sveli na razinu... Share this post Link to post Share on other sites
Guest tony Posted March 17, 2008 Vidim da je bilo ugodno dru??enje,glavno da ste se dobro zabavili i nek se dalje prosiri na ostale gradove VW zajednice. Neka pehar iz Rijeke krene dalje u nove pobjede Share this post Link to post Share on other sites
Tonchy 0 Posted March 17, 2008 Evo da se malo i ja javim...Pozdrav cijeloj ekipi koja je do??la, ljudi stvarno ste zakon. Hvala na pohvalama i zahvalama, drago mi je da smo uspjeli sve to brzo organizirati i da ste svi bili zadovoljni... Svaki put me ljudi u ovom klubu sve vi??e i vi??e odu??evljvaju i svaki novi susret pravo je zadovoljstvo!!! Nadam se da se brzo vidimo u jo?? većem broju Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted March 17, 2008 Na?? kaj Tonchy i ti nas svaki put iznenadi??. PozdraVW svima koji su bili. Bilo je predobro, isplatilo se. Da nas je vrijeme poslu??ilo bilo bi bolje ali nije niti ovako lo??e. Uglavnom meni je bilo predobro (??ena ne priča samnom ). BAVARA RULZ - PozdraVW svim pijancima, a posebice Tubiu i rrocadu Share this post Link to post Share on other sites
Nik 0 Posted March 17, 2008 valjda sad nećete zaboravit di je Grobnik pa da vas opet nema par godina... drago mi je da vam je bilo dobro i valjda se vidimo uskoro opet!! 2 LowLife - pa di si onu sliku izvuko?? nije bilo neke JO? gore?? 2 Pik - ako ovak nastavi?? ni moja ??ena vi??e neće pričat s tobom! dat ću joj ban za stalno!! Share this post Link to post Share on other sites
tubi 0 Posted March 17, 2008 Na?? kaj Tonchy i ti nas svaki put iznenadi??. PozdraVW svima koji su bili. Bilo je predobro, isplatilo se. Da nas je vrijeme poslu??ilo bilo bi bolje ali nije niti ovako lo??e. Uglavnom meni je bilo predobro (??ena ne priča samnom ). BAVARA RULZ - PozdraVW svim pijancima, a posebice Tubiu i rrocadu Bravarija rulz i alkohola nikada dosta Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted March 17, 2008 (edited) ne mogu ubacit slike...ili stranica šteka ili ja,sutra ću pokušat ponovo...ima slika,filmića,ma svega... Edited March 17, 2008 by rrocado Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted March 18, 2008 Naravno,svake pohvale Nik22 i dear Tonchy..Izvukli ste situaciju vrhunski A sto se tice pehara,posto smo samo Fog i ja bili na oba meeta (a nismo bili u organizaciji) morat cemo malo zasjest,popit stogod,pojest i odlucit..ŠI-RI=podlozni smo #podmazivanju# odluke A evo nekih mojih slika..stavio bi ih nekak drukcije,al neznam kak http://s206.photobucket.com/albums/bb5/laz...20meet/?start=0 Share this post Link to post Share on other sites