1 1
Gile2004

Golf I pitanje

Recommended Posts

Ja cem felge ostaviti zadnje, jer hocu uzti neke koje pasu 100% a to su ili ATS calsic ili Borbet T (ako netko zna jos koje neka mi kaze).

Sto se tice financija, gledaj, limarija je ce biti oko 1.000,00 EUR zajedno sa bacanjem nove boje gore, novi motor ce biti isto tako izmedju 600 i 1000 EUR i tu ne zalim novaca. U tu cijenu motora je ukljucena i kompletna generalka jer motor mora biti tip top.

Sretna vijest je da mi je konacno stigao auto koji sam kupio za svoju zenu tako da sam danas odvezao auto kod svog automehanicara i POCELO JE..... :palci . Za nekih 15 dana ce prica sa limarijom i motorom biti gotova a onda pocinje "sica": upasivanje novih ciceva, novi volan, farovi zmigaveci, centralno zakljucavanje, muzika, alarm, gewinde itd....

Sve u svemu, racunam da ce me cjelokupno sredjivanje kostati nekih 25 000 kn (ovisno o tome kako cu uspjeti naci felge).

Iz TM Tuninga cekam na krom rucke, poklopac rezervoara goriva i na krom vanjske retrovizore...

Eto, to bi bilo to, sutra cu staviti dvije slike koje imam od svog keca u staroim stanju pa da vidite razliku...

Mislim da cu preseliti ovu temu u drugi topic da ne krsim pravila foruma... :rotfl

Evo ga, mislim da ce ovo biti moj zadnji post ovdje, morat cu se preselit na projekte... :)

Uglavnom, samo da Vas sve obavijestim da ce mi kec biti gotov iduci tjedan.... (limarija, farbanje i novi motorico).

Onda cem lijepo sve skupa poslikati i staviti u projekte a onda cika Ironic ima da radi dalje zajedno sa mnom.

BTW: stiglo mi iz TM Tuninga krom retrovizori, krom rucke i krom poklopac za gorivo... :bravo ... trebalo im 3 tjedna...

1 1