deLux 0 Posted March 20, 2008 Spustio bi auto 3 cm na serijskim amortizerima, da li postoji mogucnost da sjebem amortizere, kaze lik u servisu da moram uzet i nove amortizere od sportline-a Share this post Link to post Share on other sites
BadBoi 0 Posted March 20, 2008 koliko ja znam do 4 cm se mo??e spu??tat na serijskim amortizerima, a sve iznad toga treba ulo??it u sportske amortizere Share this post Link to post Share on other sites
tommy 0 Posted March 20, 2008 koliko ja znam do 4 cm se mo??e spu??tat na serijskim amortizerima, a sve iznad toga treba ulo??it u sportske amortizere tocno. jedino sto ce ti malo ranije otici lezajevi amotizera nego inace. ali meni na (tako) spustenom autu nije bilo nista dvije godine Share this post Link to post Share on other sites
deLux 0 Posted March 20, 2008 hvala na odgovorima, nisam bas upucen. lezaj amortizera? ne??to skupo ili? Share this post Link to post Share on other sites
tommy 0 Posted March 20, 2008 za Passata je..mislim da je oko 1000-1200 kn/kom (ali nemoj me drzati za rijec). S tim da ti u servisu ne daju da kupis jedan. Ma ne brini, zbog opruga ti nece to puno prije otici. vjerujem da pazis na grabe, lezece, itd.. Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted March 20, 2008 za Passata je..mislim da je oko 1000-1200 kn/kom (ali nemoj me drzati za rijec). S tim da ti u servisu ne daju da kupis jedan. Ma ne brini, zbog opruga ti nece to puno prije otici. vjerujem da pazis na grabe, lezece, itd.. lezajevi amortizera 1000-1200 kn/komad, jesi ti siguran u ovo ili si zaminija za nesto? Share this post Link to post Share on other sites
deLux 0 Posted March 20, 2008 Ah da pazim kolko mogu pazit, već mi je mjenjan selen blok i opet neki vrag puca. Share this post Link to post Share on other sites
tommy 0 Posted March 21, 2008 lezajevi amortizera 1000-1200 kn/komad, jesi ti siguran u ovo ili si zaminija za nesto? haha, previse nula :doh 100-120 Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted March 21, 2008 stavi i ne brini, najkraće rečeno ne spu??ta?? previ??e tako da neće ostai dijelovi ovjesa previ??e trpjeti Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted March 21, 2008 kupi od mene amortizere i opruge za 2800kn i ma??i! Share this post Link to post Share on other sites
deLux 0 Posted March 21, 2008 (edited) ne treba fala uzimam samo opruge... Edited March 21, 2008 by deLux Share this post Link to post Share on other sites
Guest originalfalsifikat Posted March 24, 2008 Ako ti je Pasat IV, ja ti imam sportske opruge, original za Pasata, fabricke. Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted March 24, 2008 Ako ti je Pasat IV, ja ti imam sportske opruge, original za Pasata, fabricke. ...nije IV nego b6 a to mozes vidit u deluxevu avataru! Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted July 12, 2008 Evo ima slicna tema tako da necu otvarat novu! Zanima me koja je razlika izmedu stock podvozja i sportskog podvozja konkretno za golf mk5 ili passat b6? Jel razlika samo u tome sta sportsko podvozje ima 1.5 cm krace opruge ili su i amortizeri kraci? Cuja sam vec vise razlicitih prica pa ako netko stvarno zna razliku neka napise! Share this post Link to post Share on other sites