GogiR32 0 Posted May 6, 2008 Aj vidi ako mozes nabavit zadnje stopove za MK1 one kratke.. smoked... znaci ovakve... Share this post Link to post Share on other sites
Guest frenky666 Posted May 6, 2008 ja bi uzeja angele za 3 one od 1500kn sa zaruljama Share this post Link to post Share on other sites
cabdriver 0 Posted May 14, 2008 ja bi uzeja angele za 3 one od 1500kn sa zaruljama Jel to sigrno. Trebat če pričekat jedno tjedan-dva. Trebao bi i tvoje podatke. Govorimo o zadnjim farovima u 3. redu, jel tako? Pozz Igor Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted May 19, 2008 Kaj za Volvo, nisi nis reko ? Share this post Link to post Share on other sites
zekoslav mrkva 0 Posted May 21, 2008 mene zanimaju prvi farovi od trojke ovi FK prozirno crni (1550 kn) do kad ih mozes dobiti? Share this post Link to post Share on other sites
cabdriver 0 Posted May 23, 2008 Imam na zalihi farove( cijena povoljna jer su mi viška)za golfa 2 križ clear. http://img267.imageshack.us/img267/9977/fo...fija0013jy9.jpg Info na PM Share this post Link to post Share on other sites
TomoP 0 Posted June 1, 2008 Jel imaš za vw t4 zadnja svjetla crystal, sa bijelim žmigavcima, ne sa crnim..... tnx Share this post Link to post Share on other sites
cabdriver 0 Posted June 2, 2008 Jel imaš za vw t4 zadnja svjetla crystal, sa bijelim žmigavcima, ne sa crnim..... tnx Imam Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted June 6, 2008 Jel postoje kakva rasvjetna tijela za New Beetle?? Zadnje lampe?? Share this post Link to post Share on other sites
zet-jaro 0 Posted June 9, 2008 a ovi farovu za G3 koji su ustvari G4 look? koja je to cijena? Share this post Link to post Share on other sites
Guest frenky666 Posted June 10, 2008 Jel to sigrno. Trebat če pričekat jedno tjedan-dva. Trebao bi i tvoje podatke. Govorimo o zadnjim farovima u 3. redu, jel tako? O prednjim Pozz Igor Share this post Link to post Share on other sites
cabdriver 0 Posted June 22, 2008 Ovako, ako ima ko problema sa rukama na prvom kraju (a4 b5, passat mislim da i a6) mogu vam ponudit ok cijenu za 12 dijelni komplet. cijena je 1750kn. Primam najmanje 5 narudžba. Pozz Igor Govorimo o ovome: Share this post Link to post Share on other sites
Anthony 0 Posted June 23, 2008 Posto imas osciliarujca ramena za prodat,daj mi pogledaj za Audi A4 1.8 20V Quattro 92kw prednja kompletna ramena koliko mi dodje,bas me zanima... Share this post Link to post Share on other sites
Anthony 0 Posted June 23, 2008 To je samo za prednja ramena ili zadnja i prednja?Meni trebaju samo prednja.... Share this post Link to post Share on other sites
cabdriver 0 Posted June 23, 2008 To je samo za prednja ramena ili zadnja i prednja?Meni trebaju samo prednja.... To su samo prednja (najviše i prolaze). Share this post Link to post Share on other sites
Anthony 0 Posted June 23, 2008 Imas i prednja za mog Audija?95 godiste prednji komplet ramena,osilirajuce rame? Share this post Link to post Share on other sites
cabdriver 0 Posted June 24, 2008 Imas i prednja za mog Audija?95 godiste prednji komplet ramena,osilirajuce rame? Pa ako je tvoj audi A4 B5 ( a po sliki vidim da je ), bi moralo sve štimat (ta ramena bi moral bit i za tvoj auto). Share this post Link to post Share on other sites
Anthony 0 Posted June 25, 2008 Jel bi to pasalo na quattro?Naravno da je b5 Share this post Link to post Share on other sites
cabdriver 0 Posted June 27, 2008 Jel bi to pasalo na quattro?Naravno da je b5 Paše ko tata na mamu . Razlika je samo u zadnjem kraju. Ispred je sve isto ko za prednji pogon. Share this post Link to post Share on other sites
Anthony 0 Posted June 27, 2008 Onda pocinjem stedjeti da to kupim,a koje je marke? Share this post Link to post Share on other sites
cabdriver 0 Posted August 16, 2008 Imam na zalihi farove( cijena povoljna jer su mi viška)za golfa 2 križ clear. http://img267.imageshack.us/img267/9977/fo...fija0013jy9.jpg Info na PM BUMP Ostale stvari na mojoj stranici ili na PM ili na broj telefona 099 677 11 51 Igor Share this post Link to post Share on other sites