1 1
cabdriver

Prodajem svjetla

Recommended Posts

zanimaju me ovi farovi golf 4 look crni 1100kn,jesu plastični ili staklleni i jel imaju i

žmigavac i poziciju

ej cabie,jesi posla narudzbu aj javi mi hitnooo.jer bi triba jos nesto narucit!!!!!

Imam na zalihi velike i male prednje angele za Golfa 2 (i jednicu) te crnu masku bez znaka (nju poklanjam ako netko uzme sve).

Broj je isti 099 677 11 51 (poslije 17 sati ili vikendom non stop).

Još jedan info:Dosad nisam uzimao nikakve novce unaprijed al je očito da je kriza udarila i nas pa ču prije svake narudžbe zahtijevat uplatu 10% vrijednosti naručenog. Zbog toga mi je stvarno žao al se počelo događat da mi se stvari skupljaju doma.

Imam na zalihi velike i male prednje angele za Golfa 2 (i jednicu) te crnu masku bez znaka (nju poklanjam ako netko uzme sve).

Broj je isti 099 677 11 51 (poslije 17 sati ili vikendom non stop).

Još jedan info:Dosad nisam uzimao nikakve novce unaprijed al je očito da je kriza udarila i nas pa ču prije svake narudžbe zahtijevat uplatu 10% vrijednosti naručenog. Zbog toga mi je stvarno žao al se počelo događat da mi se stvari skupljaju doma.

kad smo vec kod tog, vidim da su po ostalim stranicama poceli spustati cijene, npr. na jom.de, pa ocito da ih i ti dobivas nesto povoljnije nego prije, mogao bi i ti svoje cijene malo korigirat... :zivio

kad smo vec kod tog, vidim da su po ostalim stranicama poceli spustati cijene, npr. na jom.de, pa ocito da ih i ti dobivas nesto povoljnije nego prije, mogao bi i ti svoje cijene malo korigirat... :zivio

Nema problema moze i korekcija cijena kod mene; normalno na slabiju kunu ili cemo ic na placanje u €. :zivio

za passata međuliniju farovi prozirni,imaš?i koliko?

pa di si cabbiee.....?

Jel ima kakve nade da tu stranicu sklepaš kak se spada?

pa di si cabbiee.....?

Jel ima kakve nade da tu stranicu sklepaš kak se spada?

Ma nemam vremena (mlatim policiju okolo) :respekt

RV02rc-1.jpg

kolko su ovakve lampe za mk4?

i mene zanima..

1 1