IronicGti 0 Posted April 4, 2008 (edited) NA STANJU: zadnji rubnjaci za Golf1 10€ golf1 prednji branik "ispeglan" golf2 kuka lajsna ispod maske 30kn e sad ne znam kak da vam opisem ovo, noise reduktor, kutija koja stoji unutar desnog blatobrana, reducira buku koju stvara motor, na ovu rupu se zasteka usis prema frgi 10€ nosac branika -prednji 50kn razni dijelovi kokpita 50kn crne plastike po stokovima, zadnje haube, mulde... KOMPLETAN SET 150kn zastitna plastika ispod blatobrana 100kn L+D poklopac desnog fara 10€ sicevi komplet sa zadnjom klupom (golf sa 5 vratiju), vazacki ima podesavanje nagiba sjedala 400kn rezervoari (6 komada) 100kn-komad tuneli ventilacije po dogovoru-ovisi sta vam treba vratiju imam dosta, komplet sva 4(golf-5vratiju), prednja stari tip(golf3-vrata) od 150kn nadalje imam jos i ove nosace, sad ne znam na koji bi auto isli... skinuti su sa merc ml-a 350kn -------------------------------------------------------------------------------------------------------- KOKPIT: Passat, neznam, 90god 400kn ---------------------------------- tuneli ventilacije 50kn(bez kilera i ventilatora) ---------------------------------- sredisnja konzola za 2 cukice, pretpostavljam da je iz Pola 100kn ---------------------------------- Edited March 12, 2009 by IronicGti Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted April 4, 2008 meni cuvaj zadnji spojler za duju, budes ga namontirao kad dodjem na limariju Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted April 4, 2008 (edited) Imas one čepove plastične sta dolaze na GTI siceve od dvojke sastrane da pokriju mehanizam za preklapanje? SLIKE Edited April 4, 2008 by spoky Share this post Link to post Share on other sites
TheGolf3Master 0 Posted April 4, 2008 to ti je konzola za keca stru tipu table 74-79 god Share this post Link to post Share on other sites
Mac X 0 Posted April 4, 2008 Ak je 100 kn za ovo konzolu od keca onda mozemo odma skompenzirat one plastike koje si mi trebao dat. Share this post Link to post Share on other sites
LamaMk1 0 Posted April 4, 2008 kaj će debeli tebi konsola od kebure??? sorry na ot.. Share this post Link to post Share on other sites
Mac X 0 Posted April 5, 2008 (edited) Tak da me ti pitas kaj ce mi. Edited April 5, 2008 by Mac X Share this post Link to post Share on other sites
IronicGti 0 Posted April 5, 2008 Imas one čepove plastične sta dolaze na GTI siceve od dvojke sastrane da pokriju mehanizam za preklapanje? SLIKE imam, al ti bas i nisu nekaj jel su strgane kopce koje se nataknu na sic..., ove donje na vodilicama imam Pexx-cuvam MacX-kakva kompenzacija Share this post Link to post Share on other sites
Mac X 0 Posted April 5, 2008 Za one plastike trokutaste koje idu na vrata koje nisam dobio. Share this post Link to post Share on other sites
IronicGti 0 Posted April 6, 2008 (edited) edit Edited March 12, 2009 by IronicGti Share this post Link to post Share on other sites
Gile2004 0 Posted April 6, 2008 Ironic, majstore, nemoj zaboraviti na mene, koliko sam vidio i meni ce trebati nesto od tih stvarcica koje imas za mog keca.. Nemoj da te voda odnese pa da prodas nesto sto bi mi pasalo na moj auto (urice, onaj dio koji ide izmedju sjedala, mozda ona mska iako je tip sa cetiri svjetla, itd, itd.... ). Gile2004 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Josip sk Posted April 7, 2008 (edited) Imam one tanke ručice volana i prekidač za sva 4 ??migavca posebno na konzoli. jel mi pa??u te tvoje ručice i reci cijenu. Mogu doć do Samobora, nije problem. Nije isključeno da će mi jo?? ne??ta trebat. Edited April 7, 2008 by Josip sk Share this post Link to post Share on other sites
IronicGti 0 Posted April 7, 2008 Imam one tanke ručice volana i prekidač za sva 4 ??migavca posebno na konzoli. jel mi pa??u te tvoje ručice i reci cijenu. Mogu doć do Samobora, nije problem. Nije isključeno da će mi jo?? ne??ta trebat. pase, 100kn Share this post Link to post Share on other sites
Guest Josip sk Posted April 7, 2008 Gdje da te nađem? Inaće, ja sam ti radio u DIV-u,pa donekle poznam Samobor. Share this post Link to post Share on other sites
IronicGti 0 Posted April 7, 2008 skoro pa centar Samobora, krenes od trga glavnom ulicom prema vojarni (Langova), na pola puta ti je igraliste s lijeve strane a crkva s desne, ja sam ti pored igralista... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Josip sk Posted April 7, 2008 Super, ovaj tjedan jo?? radim kraće (radim stalno prvu smjenu), pa ću navratit jedan dan. Daj mi jo?? samo reci neko vrijeme kad bi bilo najbolje doć, da se ba?? ne mimoiđemo negdje. Share this post Link to post Share on other sites
Gile2004 0 Posted April 7, 2008 Ironic, onaj prvi sat (crni) moze ici u mog keca? Ako moze, stavi ga na stranu, bas mi takav treba. Ako imas nesto drugo u planu za mene onda nista... . I je li ono zadnje sjedalo isto za keca (samo sjedalo na slici, iza neki crveni avtico)? Jar ako je, cini mi se u puno boljem stanju nego moj zadnji cic pa bi i njega da mi ostavis. O cijenama cemo se dogovoriti kad se vidimo, stari, ipak si ti moj glavni (i jedini) majstor.. Share this post Link to post Share on other sites
IronicGti 0 Posted April 8, 2008 Super, ovaj tjedan jo?? radim kraće (radim stalno prvu smjenu), pa ću navratit jedan dan. Daj mi jo?? samo reci neko vrijeme kad bi bilo najbolje doć, da se ba?? ne mimoiđemo negdje. utorak popodne, srijeda ujutro, cetvrtak popodne, petak ujutro... Gile, ne pase ti vura jerbo je tvoj dizlo, a za klupu nisam siguran... Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted April 8, 2008 Jel mi mo??e?? poslikat te plasti ke kad če?? imat vremena Share this post Link to post Share on other sites
Gile2004 0 Posted April 8, 2008 to sam si mislio. Nema sanse da meni nesto od prve odmah stima. A bas bi mi lijepo pasala... Nista, onda moramo naci drugu. Samo ne ovu drugu sa bijelok podlogom jer je podloga ne dobra i to jaaako.... za cic mi mozes provjeriti, zar ne? Ako nista barem to.. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Josip sk Posted April 13, 2008 Bio si u pravu za ona sjedala od trojke, al rje??io sam to. Bilo je malo rezanja i varenja i sad to ide u auto. Čim mi ovaj slo??i sjedala dolazim do tebe da zatvorimo račun. Share this post Link to post Share on other sites
frencok 0 Posted April 13, 2008 bok, zanima me jeli ta armatura od trojke, bila u dvojki mislim vidio sam da je u tvom autu mk3 armatura pa sam mislio ak je iz tvok auta?? i zanima me cjena Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted April 13, 2008 (edited) Meni treba: 1. 2. Ona koja je u najboljem stanju 3. Ova lajsna prozora jedino ako imaš koju u odličnom stanju,trebaju mi obe vanjske zadnjih vrata i ljeva unutarnja 4. Krovna antena s postoljem i kabelom,također ako je postolje u stanju 5. zadnji ljevi podizač stakla Ajd javi na PM kakva je situacija pa da vidimo šta ćemo i kako ćemo Edited April 13, 2008 by GTI-16v-VD Share this post Link to post Share on other sites
IronicGti 0 Posted April 14, 2008 (edited) bok, zanima me jeli ta armatura od trojke, bila u dvojki mislim vidio sam da je u tvom autu mk3 armatura pa sam mislio ak je iz tvok auta?? i zanima me cjena armature je iz passata, pise ti ispod... Mk2gtd-imam, moram vidjet u kakvom je stanju Spoky, nis od plastika, za smetje su GTI-16v-VD-imas PM Edited April 14, 2008 by IronicGti Share this post Link to post Share on other sites