Dario_B 0 Posted April 4, 2008 Posto u zadnje vrijeme ima dosta upita za distance organizirat cu GB. Cijene ce bit: 20mm - 1par = 250kn bez srafa 12mm - 1 par = 240kn bez srafa Za ostale debljine cu stavit cijene na upit. Trajanje GB-a cu odredit naknadno, ovisno o potraznji. Share this post Link to post Share on other sites
stuba 0 Posted April 4, 2008 Daj stavi slike tih distanca,i dal imaju one prstene gdje sjedne felga? Share this post Link to post Share on other sites
sony_3 0 Posted April 4, 2008 jel ces imat samo distanci ili ima i adaptera sa 4x100 na 5x100? Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted April 4, 2008 a di su ??arafi? ako su sa ??arafima bilje??im se za 1 par 20mm Share this post Link to post Share on other sites
golfijaner 0 Posted April 4, 2008 mislim da sam ja zainteresiran... takodjer me zanima da li imaju prstene na sebi Share this post Link to post Share on other sites
Dario_B 0 Posted April 4, 2008 Ovo je cijena samo za distance, distance imaju sredisnji prsten za centriranje felge, slike na zalost nemam, slikam sutra ako nabavim fotic jer je moj odapel. Sto se tice adapter mogu se napravit, ako si zainteresiran provjerim cijenu pa ti javim. Share this post Link to post Share on other sites
stuba 0 Posted April 4, 2008 Ima?? od 8mm distance rupe 4x100 obavezno mora imati sredi??nji prsten? Share this post Link to post Share on other sites
Dario_B 0 Posted April 4, 2008 Imaš od 8mm distance rupe 4x100 obavezno mora imati središnji prsten? e to je vec malo problem jer treba radit distancu bas prema felgi, sutra provjerim i javim detalje a ti mi napisi za koji je to auto, koja je felga na njemu, i koji je centralni promjer na felgi, dal je 57,1 il imas prstene Share this post Link to post Share on other sites
stuba 0 Posted April 4, 2008 e to je vec malo problem jer treba radit distancu bas prema felgi, sutra provjerim i javim detalje a ti mi napisi za koji je to auto, koja je felga na njemu, i koji je centralni promjer na felgi, dal je 57,1 il imas prstene To ti je za golf 2,felga je gore 7x15 oz ultralegera imam prstene na felgama,a za centralni promjer moram provjeriti! Share this post Link to post Share on other sites
sony_3 0 Posted April 4, 2008 adapteri me zanimaju pa mi javi cijenu ... ne znam koliko mi moze minimalno ic distanca jer nebi htio da su predebele da mi kotac jaku guraju van Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted April 6, 2008 nisi odgovorio na moje pitanje Share this post Link to post Share on other sites
Dario_B 0 Posted April 7, 2008 (edited) a di su šarafi? ako su sa šarafima bilježim se za 1 par 20mm naravno da za 250kn ne mozes dobit distance sa srafima jer 1 sraf kosta cca 20kn Edited April 7, 2008 by Dario_B Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted April 7, 2008 naravno da za 250kn ne mozes dobit distance sa srafima jer 1 sraf kosta cca 20kn znam da nemogu dobit za te novce ??arafe,nego pitam jel mogućnost kupnje komplet sa ??arafima? trebam osam du??ih ??arafa i dvije distance 20mm! to je 410kn? jel neka firma ili... Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted April 7, 2008 Ja bi isto trebo distance od 8mm 4?—100 felge smoor sa prstenovima Jel trebaju za 8mm distancu ??erafi? Share this post Link to post Share on other sites
Dario_B 0 Posted April 7, 2008 znam da nemogu dobit za te novce šarafe,nego pitam jel mogućnost kupnje komplet sa šarafima? trebam osam dužih šarafa i dvije distance 20mm! to je 410kn? jel neka firma ili... da, taj komplet bude 410kn, radi ih firma koja ih izvozi u Njemacku za jednu tuning kucu Samo mi napisi koji je tocno auto da znam za te 20mm distance te za tih 8 srafi Share this post Link to post Share on other sites
Dario_B 0 Posted April 7, 2008 Ja bi isto trebo distance od 8mm 4?—100 felge smoor sa prstenovima Jel trebaju za 8mm distancu šerafi? Sutra ti javim dal na tih 8mm moze napravit prstene, a sta se tice toga dal trebaju duzi srafi, ovisno o tome koju duzinu srafa imas Share this post Link to post Share on other sites
Dario_B 0 Posted April 8, 2008 jel ces imat samo distanci ili ima i adaptera sa 4x100 na 5x100? Distanca se moze napravit, al je gotovo nemoguce nabavit imbus srafe za njih u HR Share this post Link to post Share on other sites
Dario_B 0 Posted April 8, 2008 Imaš od 8mm distance rupe 4x100 obavezno mora imati središnji prsten? Moze se napravit, cijena para je 240kn, al mi moras tocno izmjerit umutarnji primjer felge te kosinu Share this post Link to post Share on other sites
Dario_B 0 Posted April 8, 2008 Ja bi isto trebo distance od 8mm 4?—100 felge smoor sa prstenovima Jel trebaju za 8mm distancu šerafi? Moze se napravit, cijena para je 240kn, al mi moras tocno izmjerit umutarnji primjer felge te kosinu, a sta se tice srafa, to moras sam provjerit, treba biti minimalno 10mm navoja u glavcini, posto ti je korak 1.5 to bi bilo 7 navoja Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted April 8, 2008 da, taj komplet bude 410kn, radi ih firma koja ih izvozi u Njemacku za jednu tuning kucu Samo mi napisi koji je tocno auto da znam za te 20mm distance te za tih 8 srafi pa u profilu je,kad bi se to moglo očekivati? Share this post Link to post Share on other sites
Dario_B 0 Posted April 8, 2008 pa u profilu je,kad bi se to moglo očekivati? Tokom durgog tjedna bude gotovo, mozes iduci vikend (19, 20.4.) doc u VZ po to, ili u ZG tjedan nakon (21-25.4.) a mogu ti i poslat HPexpressom Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted April 9, 2008 ok,uzimam,o preuzimanju ćemo se dogovoriti jel ide cijena dole ili točno 410kn? Share this post Link to post Share on other sites
Dario_B 0 Posted April 9, 2008 ok,uzimam,o preuzimanju ćemo se dogovoriti jel ide cijena dole ili točno 410kn? 400kn je cijena Share this post Link to post Share on other sites
Dario_B 0 Posted April 9, 2008 (edited) 1. tihca 1 par 20mm + 8 srafa Mk3 TDi GT 90ks 400kn Edited April 9, 2008 by Dario_B Share this post Link to post Share on other sites
sony_3 0 Posted April 9, 2008 ajde samo saznaj cijenu za adaptere pa da vidim jel mi se isplati.. Share this post Link to post Share on other sites