Gile2004 0 Posted April 12, 2008 Pozdrav ekipi.. iduci tjedan moj kec ide na sredjivanje, nova boja, novi motor, itd (1.6 TD sa IC, mislim da ce ici dovoljno berzo... ). E sad, ideja je da kec bude tamno sivi sa krom branicima, krom retrovizorima, krom lajsne sa strana bez one gume, krom rucke (naruceno preko TM Tuninga i stize), crystal farovi, zmigavci i tako to i sad sam u dilemi koji volan da stavim unutra. Nabavio sam i Wolfsburg rucicu mjenjaca i kromirane pipce. Znaci, da ne pisem opet postove od kilometar (ko neki... ) pitanje je koji volan da stavim unutra da se slaze sa cijelom pricom ali da ne bude ovaj koji sad imam (onaj tanki hebeni original... ). Ako neko ima i za ponuditi neki neka se javi pa da napravimo posao a molim cika Foga i ostalu postovanu ekipu da prokomentiraju da ne bih kupio nekakvo sranje.. I cika Tonac je vise nego pozvan jer on zna znanje.... Hvala unaprijed i nadam se da se vidimo na slijedecem okupljanju ako moja kantica od keca bude gotova do tada... pozzz.... Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted April 13, 2008 ja bih ti preporucio ovako nesto: http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....st&p=174501 Share this post Link to post Share on other sites
Gile2004 0 Posted April 13, 2008 Lijepo izgleda samo gdje da ja to nadjem? Ima gdje za kupiti kod nas ili ne? Uzeo sam od tommy-a one krom pipce i wolfsburg rucicu mjenjaca i sad bi htio neki volan koji bi se uklopio u cijelu pricu jer mi je cilj da ga sredim na nacin da ne bude neko sranje kad se vec lova ulaze u njega. Nego, jel se moze gdje nabaviti neki volan iz te wolfsburg edicije? 2 Fog: majstore od tebe nikad dosta savjeta... i svaki je na mjestu... Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted April 13, 2008 Lijepo izgleda samo gdje da ja to nadjem? Ima gdje za kupiti kod nas ili ne? ima za kupiti, al teško nać u dobrom stanju.... to je od original od keca GTI-a.... Share this post Link to post Share on other sites
maleni_vr6 0 Posted April 13, 2008 pozz evo ja ti prodajem volan nije bas oldschool ali jakio je jednostavan uostalom pogledaj.... http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=14112 cijena se da korigirat... Share this post Link to post Share on other sites
Gile2004 0 Posted April 13, 2008 Pozdrav i tebi, prijatelju... Vidio sam vec da prodajes taj volan i nije mi los samo sto bih ja htio novi volan kupiti. Sve drugo mogu polovno ali bih htio volan da bude novi 100%. Na Molydonovoj stranici sam vidio da prodaju Momo volane i ima ih svakakvih. Jel bi neko bio toliko ljubazan da malo pogleda tamo i da mi kaze koji bi od ovih bio dobar za moj, nazovimo "old school" (ne usudim se to tako nazvati samo tako jer sam totalni pocetnik i sve me strah da cu na kraju napraviti samo sranje od svog avtica) kec. Evo LINK Znaci, nemojte gledati po cijeni nego, ako je moguce samo ocijenite po svom iskustvu koji bi od tih volana mogao pasati u mog keca a da se slaze sa ovim gore pomenutim krom stvarcicama. Ako netko zna gdje bih jos mogao pogledati neka mmi kaze pa da vidim sta imaju. I jos bih molio ako bi mi netko mogao objasniti na koji nacin se bilo koji volan moze pripasati na mog keca, tj. sto je tu bitno i sta se jos dodatno mora zbaviti. Hvala unaprijed i RESPECT cijeloj ekipi.... Share this post Link to post Share on other sites
maleni_vr6 0 Posted April 13, 2008 no problemos...zelim ti sve najbolje u pronalasku novog :-) Share this post Link to post Share on other sites
Gile2004 0 Posted April 13, 2008 Hvala stari... Ma tvoj ne izgleda lose uopce. Ako ne budem nasao nesto sto ce me fascinirati jos se mi i cujemo.. ako ga ne prodas do tada... Share this post Link to post Share on other sites
FlashBack 0 Posted April 21, 2008 eh volan ko moj je malo teze nac, ali na onom sajtu mi se eventualno svidja onaj momo spider, mozda bi bio jos bolji da ga das negdje da zbuse par rupa u njemu Share this post Link to post Share on other sites
Gile2004 0 Posted April 21, 2008 he he da ga zbusim, a? Nego, posto ja nisam nikad vidio taj famozni volan, mozes mi slikicu svog volana baciti da barem znam sto trazim? Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted April 21, 2008 Ja bi GTI OEM od keca.... il neki novi al old school dizajn.... Share this post Link to post Share on other sites
joke 0 Posted April 21, 2008 Idi malo na sajam....tamo često bude ovih od keca GTI...ja jednom na??o s glavom za 10 kuni...i za 250 ga presvuče?? i skoro pa nov... Share this post Link to post Share on other sites
Gile2004 0 Posted May 2, 2008 eb ga, ja uvijek kazem da nisam odavde i da sam amalo glup . Na koji si sajam mislio? OT: U svakom slucaju, auto bi mi trebalo biti gotovo u ponedeljak, tj. limarija, farbanje i novi motor. JEDVA CEKAM DA VIDIM KAKO JE MAJSTOR OBAVI POSAO... Share this post Link to post Share on other sites
FlashBack 0 Posted May 3, 2008 ovo ti je inace moj volancek... http://img384.imageshack.us/img384/9468/p3280042dr3.th.jpg, a neznam mozda cu ja svojeg prodavat... pa ti javim ! Share this post Link to post Share on other sites