Durandal 0 Posted April 14, 2008 (edited) Prodajem: - Dvije centralne konzole, za starije mk1 sa uskim stopovima (do 1979), jedna sa dodatnom policom na vrhu 50 kn komad -Kamei police/ladice, kaj vec jesu, za vrata 50 kn Edited December 15, 2008 by Durandal Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted April 14, 2008 Mene zanima ova sredi??nja konzola s dodatkom gore i ove police? Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted April 14, 2008 Joj ja bi kamei police @spooky.. ako hoces onu sa 3 urice konzolu.. imam ti ja Share this post Link to post Share on other sites
Durandal 0 Posted April 16, 2008 Spoky: Remx se pokazao dobar drug, pa se nekako osjecam duznim njemu ponuditi prvenstvo prvokupa polica , ali moze i kako se vec vi dogovorite. Za konzolu imas PM Remx: eto, citaj , pa se javi na MSN da dogovorimo, i tak... Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted April 16, 2008 Odustajem od polica nestanu mi nemam mjesta a i konzola mi ne pa??e imam drugačiju armaturu Share this post Link to post Share on other sites
Durandal 0 Posted May 19, 2008 Skuzajte, nisam ni skuzio da fali slika (nakon svih forum peripetija). Editirano. Share this post Link to post Share on other sites
DJurDjAh 0 Posted September 18, 2016 Vjerujem proslo,ali ladice za prednja vrata mk1 trazim... Hint? Hvala Share this post Link to post Share on other sites