spoky 4 Posted April 14, 2008 (edited) Prodaju se povezači muldi za golfa 1 prednji i zadnji! Cjena - skupa je 500kn - posebno zadnji 200kn - posebno prednji 400kn Slike: Vi??e inf. na 098/386-933 ili na PM Edited April 15, 2008 by spoky Share this post Link to post Share on other sites
Gile2004 0 Posted April 20, 2008 Izgleda da je zajebancija sa PM-ovima jer ocito nisi primio moju poruku. Ja bih to kupio za svog keca. Moze za 450 kn oba? Nadjemo se krajem ovog iduceg tjedna jer cu do tada imati pare, pa ti dam lovu (ako ide za 450 kn?). Pozzz.... Share this post Link to post Share on other sites
Gile2004 0 Posted May 20, 2008 Halo majstore, eb ga, nisam se javljao jer mi je doslo do komplikacija pa nikako da rijesim ono sto smo se dogovorili. I dalje sam zainteresiran za ove povezivace muldi ali imam jedno pitanje. Vidio sam da prodajes i onaj set za spustanje keca. 60 / 40 bjese, ako se ne varam.... Jel moze ovi povezivaci muldi i taj set, sve zajedno za 1500,00 kn? Ali, ja bih dosao po to negdje oko 10.06 posto sam tek tada ponovo u HR. Daj se javi ili na PM ili na mob: 099/2150-478 pa da vidimo jel se to moze dogovriti. Ako moze, slobodno zakljucaj topice jer ja to sigurno uzimam a ako mi ovi setovi za spustanje budu razjebani onda tebi na dusu (nemoj misliti da ti ne vjerujem, ja to onako samo da budem siguran... ). Javi se... Gile2004 Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted May 30, 2008 Halo majstore, eb ga, nisam se javljao jer mi je doslo do komplikacija pa nikako da rijesim ono sto smo se dogovorili. I dalje sam zainteresiran za ove povezivace muldi ali imam jedno pitanje. Vidio sam da prodajes i onaj set za spustanje keca. 60 / 40 bjese, ako se ne varam.... Jel moze ovi povezivaci muldi i taj set, sve zajedno za 1500,00 kn? Ali, ja bih dosao po to negdje oko 10.06 posto sam tek tada ponovo u HR. Daj se javi ili na PM ili na mob: 099/2150-478 pa da vidimo jel se to moze dogovriti. Ako moze, slobodno zakljucaj topice jer ja to sigurno uzimam a ako mi ovi setovi za spustanje budu razjebani onda tebi na dusu (nemoj misliti da ti ne vjerujem, ja to onako samo da budem siguran... ). Javi se... Gile2004 Sory nisam vidio post nisu još prodani povezivači i set evo sve zajedno za 1600,00kn Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted June 18, 2008 Nova cjena 400 kn fix. Share this post Link to post Share on other sites
thugich 0 Posted July 2, 2008 JEL MOŽE NEKI KONTAKT BR. DA SE DOGOVORIMO ZA POVEZIVAČE AKO NISU PRODANI Share this post Link to post Share on other sites