Perkan 0 Posted April 18, 2008 Evo ja sam ti poslao E-mail, ali ako ne radi PM nemoj mi slati na onaj E-mail ??to je ovdje(taj ne koristim) nego na jperkovic01@yahoo.com. Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted May 3, 2008 MALI UPDATE ! Narudzba je poslana, Dobio sam racun, Uplaceno i bit ce poslano sad koji dan ! Nije sve sta je naruceno dolazi ono sta imaju a ovo ostalo kad dobiju poslat ce mi da ostali ne cekaju To: perkan: Drzac muldi nema doci ce malo kasnije VekyMan: Tvoje ce bit isto malo kasnije nema RemX takoder BadBoi nema onog za ventilaciju Znaci sve ostalo dolazi a ovo cega nema kad im stigne oni ce poslat ! Pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
Perkan 0 Posted May 5, 2008 OK, super. Samo nemoj da te zavaljaju za ove stvari koje nemaju. Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted May 5, 2008 ma nece sigurno ! BadBoi dolazi sve ! Vekyman Farovi dolaze a maglenke treba pocekat Perkan i remx na cekanju Pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
BadBoi 0 Posted May 5, 2008 Super...jedva cekam Hvala ti Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted May 6, 2008 Danke na info... on standby sam Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted May 25, 2008 (edited) Evo malo problemi sa carinom prijevozom ... uglavnom sutra bi sve trebalo bit kod mene ! Kad dodem u Zg javim se svakom kad i gdje da se nademo ! Nazalost nekih dijelova nema i neznaju mi rec kad ce bit pa cu odmah vratit novce onima kome nije stiglo a to su Remx golf 2 mehanizam vrata Dino rucica mjenjaca led plavo perkan drzac muldi Poz EDIT: MOZE LOCK ako netko nesto treba nek pita na PM Edited May 25, 2008 by Petar 001 Share this post Link to post Share on other sites