Carlito 0 Posted April 19, 2008 (edited) opet su u prodaji zelena stakla za MK1 3 vrata komplet.Tonac je imao pravo prvokupa ali sa ne javlj pa je cjena 1000kn fikx ili mjenjam za BBS RM felgice u bilo kakvom stanju.(uz moju nadoplatu)Naravno i Edited April 19, 2008 by Carlito Share this post Link to post Share on other sites
LamaMk1 0 Posted April 19, 2008 a ono moje malo staklo?????od suvozačevih vrata??? Share this post Link to post Share on other sites
Gile2004 0 Posted April 20, 2008 Prijatelju, nemoj se ljutiti na mene ali stvaaaarno nemam pojma kako ta zelena stakla izgledaju. Jel moze neka slikica (barem jedna) samo da vidim koliko je to zeleno jer sredjujem svog keca (sad je upravo na sredjivanju limarije i ubacivanju novog motora) da bude nesto kao old school (akose to tako kaze, eb ga, jos nisam pohvatao terminologiju.. )pa bi mi to mozda i odgovaralo. Nemoj se ljutiti na mom neznanju, eb ga kad sam "zelen" u svemu ovome... Pozzz... Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted April 21, 2008 To su ti zeleno tonirana stakla... Karlo - našao doma neka zelena, al nemam sve... a za ovo mi trenutno puno dati tolko.... ko želi nek uzme, to super stoji na kecu... i to nema svatko.... Share this post Link to post Share on other sites
Carlito 0 Posted April 21, 2008 2- tonac nema frke 2-gile to su ti stakla s GTI-a origigi 2-lama cuvam ti samo nemam vremena sve slozit na hrpu Share this post Link to post Share on other sites