shvabo 0 Posted May 3, 2008 Odlicno, svima koji su ovo omogucili. Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted May 3, 2008 prekrasno stvarno brzo sad otvara....hvala dečki... Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted May 3, 2008 napokon, koja je ovo zvijerka , nikak da se navinkem na tu brzinu i svjetlost svaka chast Share this post Link to post Share on other sites
Perkan 0 Posted May 3, 2008 E ovo je sad već posao. Ima sad momenta forum dosta, kao kakav TDI. Ali nam vratite stari skin. Još jednom svaka čast na trudu. Share this post Link to post Share on other sites
Petar_im 0 Posted May 3, 2008 Sve mi nekako čudno, oči se ne mogu naviknut na brzinu... Ja doniram Skeeci bocu Jegera na predstojećem VW showu Share this post Link to post Share on other sites
weky 0 Posted May 3, 2008 AAAAAAAAAAAAA milina je sada ipak stari skin mi je puno drazi i vratite nam nasa slova i slike Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted May 3, 2008 falili ste mi sve pohvale ekipa........ p.s. i ti nama Share this post Link to post Share on other sites
sava 0 Posted May 3, 2008 aj decki...svaka vam cast... jedva sam docekao da konacno bude pusten u pogon:-) Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted May 4, 2008 Ja doniram Skeeci bocu Jegera na predstojećem VW showu x2 Share this post Link to post Share on other sites
Nik 0 Posted May 5, 2008 stvarno je dosadno na netu bez VWCC-a! stvarno je brži nego prije... Share this post Link to post Share on other sites
Jandro 0 Posted May 5, 2008 zašto svaki put kad dođem na stranicu moram se iznova logirati makar imam uključeno ono remember me?? jel sam meni tak il i drugima? Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted May 5, 2008 (edited) e imam ja jedno pitanje, prije se moglo kad stisneš nečiji nick vidjeti podatke o njemu, broj telefona, msn i te cake ako mi slučajno zatreba, di je to sada oće to opet biti ili je to možda vezano za stari skin edit:skužio kako, Edited May 5, 2008 by master Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted May 5, 2008 novi server je zakon ko da smo si svi r32 kupili heheh Neznam dali samo ja ali imam problema kad kliknem na necije ime i hocu poslat Pm ili pretrazit njegove postove nemogu na nista kliknut samo vidim ikonice ? Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted May 5, 2008 novi server je zakon ko da smo si svi r32 kupili heheh Neznam dali samo ja ali imam problema kad kliknem na necije ime i hocu poslat Pm ili pretrazit njegove postove nemogu na nista kliknut samo vidim ikonice ? to je ovo što sam ja pisao klikni na sliku pa će ti izbaciti podatke Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted May 5, 2008 to je ovo što sam ja pisao klikni na sliku pa će ti izbaciti podatke ako vec ima taj padajuci izbornik valjda bude slozeno ? a sta ko nema sliku ? onda nece Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted May 5, 2008 Pa klikneš na ime i najnormalnije otvori izbornik. Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted May 5, 2008 (edited) Pa klikneš na ime i najnormalnije otvori izbornik. vidiš tebi to možda radi jer si moderator, ali nama ostalima ne, tj. ne pokazuje ovo što si sada na slici uploadao edit: ovako je bar meni Edited May 5, 2008 by master Share this post Link to post Share on other sites
Turash GTI 0 Posted May 5, 2008 stvarno je brz i ima momenta super ste ovo odradili jel može stari skin malo me ovaj za oči ubada Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted May 5, 2008 Tak je i meni kak je masteru ! ajd jel mogu ja bit mod ? heh Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted May 13, 2008 Zasto forum nije radija ovih tjedan dana? Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted May 13, 2008 jer se selila domena sa starog servisa na novi....zao nam je sto je tako ispalo, ali i mi smo prekasno dobili obavijest tako da vas nismo mogli nikako obavijestiti unaprijed na vrijeme. sad je sve proslo i odsad nadalje nebi smjelo biti downtime-a. uzivajte! Share this post Link to post Share on other sites
Freak 0 Posted May 13, 2008 fakat, konacno da je on-line ... Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted May 13, 2008 Ocete li vracat stari skin? Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted May 14, 2008 PONOVO ONLINE JEEEEEEEEEEEEEJ Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted May 14, 2008 Ocete li vracat stari skin? ocemo, polako... Share this post Link to post Share on other sites