Guest Dinac Posted May 14, 2008 zgubil sam zivce od klikajuci svaki dan 50 x na url da vidim jel online Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted May 14, 2008 ocemo, polako... ajd ostavi i ovaj da se moze odabrat, onaj mi je pretaman, a mislim da nisam jedini Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted May 14, 2008 ajd ostavi i ovaj da se moze odabrat, onaj mi je pretaman, a mislim da nisam jedini naravno da ce bit vise skinova, i prije je bio tamni i svijetli....evo vam sad za prvu ruku mogucnost odabira i default skina ako vam je ovaj bijeli pretaman Share this post Link to post Share on other sites
TOMZG 1 Posted May 14, 2008 kak sam se iznenadio! svaki dan gledam jel sljaka stranica i kad danas ono vauuuuu! opet smo online..... hahahaha nadam se da nece bit vise iznenadnih događaja poput ovog da nismo mogli prek tjedan dana na stranicu... pozz ekipi Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 14, 2008 već san se bia oda piću i noćnim provodima...sad ću opet bit dobar i smiren jer dok surfan nema alkohola Share this post Link to post Share on other sites
Gad Dems 0 Posted May 14, 2008 eto bilo sada problema još nekih sa domenom, sada stvarno nebi smjelo duuugooo biti nekog downtime... osim još možda ako ćemo mi gasit forum nešto u procesu nadogradnje neke i sl.... Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted May 14, 2008 sve pohvale ekipa.... jel nam vracate poznati stari izgled stranice ili se sprema iznenadjenje..... moram priznati da mi je nedostajala stranica Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted May 14, 2008 zgubil sam zivce od klikajuci svaki dan 50 x na url da vidim jel online Potpis E, da, FALA Fogu kaj se javio na poruke. P**da je samo odsmrdio u onoj žutoj kutiji Share this post Link to post Share on other sites
Hely 0 Posted May 14, 2008 Uviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii forum dela svjetski I fala onome ko je stavil tipku mark forum as read and return, ima pivu od mene hehe vec sam bil lud svaki dan dojdem i milojon topica mi svjetli da nije pregledano, a nemam vremena sve gledat Jos jednom, decki svaka vam dala Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted May 16, 2008 Uviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii forum dela svjetski I fala onome ko je stavil tipku mark forum as read and return, ima pivu od mene hehe vec sam bil lud svaki dan dojdem i milojon topica mi svjetli da nije pregledano, a nemam vremena sve gledat Jos jednom, decki svaka vam dala To si imao i prije :lol2 :lol2 Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted May 16, 2008 evo sad sam se sa privatnim porukama borio 15 min, svaki put kada je hoću poslati mene odlogira sa foruma i jedva uspjelo sada. jel ima još tko tih problema? Nekako sumnja otkad je ovaj speedy postao moderator forum više nikako ne radi kako treba :rotfl Jel tako Jura? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Dinac Posted May 16, 2008 zašto svaki put kad dođem na stranicu moram se iznova logirati makar imam uključeno ono remember me?? jel sam meni tak il i drugima? i meni je tako .. svaki drugi dan moram ponovno upisivati podatke za login ... Neznam jel to do mog PCa ili do servera? Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted May 16, 2008 Nekako sumnja otkad je ovaj speedy postao moderator forum više nikako ne radi kako treba :rotfl Jel tako Jura? :sipu :palica :palica Share this post Link to post Share on other sites
Hely 0 Posted May 16, 2008 To si imao i prije :lol2 :lol2 Aaaaaaaaaaaaaa pa kak to nisam skuzil, a jesam bedak Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted May 18, 2008 i meni je tako .. svaki drugi dan moram ponovno upisivati podatke za login ... Neznam jel to do mog PCa ili do servera? da i pola slika se nevidi Share this post Link to post Share on other sites
Gad Dems 0 Posted May 18, 2008 jer su si attachmenti zbrisani... tj svi uploadsi... depiliram da sam to i napisao Share this post Link to post Share on other sites
Jura 0 Posted May 18, 2008 :sipu :palica :palica a micica ne se ljutiti na greškama se uči. jebeš moderatora koji nije forum bar jednom srušil! Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted May 23, 2008 kad pišem post i želim sliku staviti ne radi ovaj gumb za stavljanje slika mislim na - (IMG) to šta ide nego svaki put moram ručno upisivati, dok za quote i code radi Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted May 23, 2008 evo ja opet probao, prva 3 ne rade samo zadnja 2 Share this post Link to post Share on other sites
Gad Dems 0 Posted May 23, 2008 img tagovi rade samo ako se upiše puni url do slike u popup prozorčić... isto tako i link tag i mail tag... e sad jedino ako tebi ne skoči taj popup, onda si poštelaj popup blocker da dozvoli popupe sa vw kluba... Share this post Link to post Share on other sites