Buxy 0 Posted May 25, 2008 (edited) Da ne otvaram poseban topic, pitat cu ovdje..dakle, zasto mi se broj postova ne miče sa nule, a sjecam se da sam par puta postao?!? To sam tek sad skuzio!! Edit: evo sad mi je poceo brojat postove!! Edited May 25, 2008 by Buxy Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted May 26, 2008 Da ne otvaram poseban topic, pitat cu ovdje..dakle, zasto mi se broj postova ne miče sa nule, a sjecam se da sam par puta postao?!? To sam tek sad skuzio!! Edit: evo sad mi je poceo brojat postove!! ne broji ti postove u svim podforumima,npr. u OFFTOPICu... Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted May 26, 2008 al stvarno dobarrrrr Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted May 26, 2008 jako lijepo... taman odmara oci Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted May 26, 2008 ugodno iznenađenje, super je sad... Share this post Link to post Share on other sites
slatki 0 Posted May 26, 2008 forumic je mrak ali doslovno mrak svaka cast boja ko i moj polic-crna pozzzzz Share this post Link to post Share on other sites
slatki 0 Posted May 26, 2008 eh da jos nesto da vas pitam sta mi znace ovi postoci sa strane vidim da to niko nema nekakve kockice i postoci nisam bas haker tako da nemam pojma moze pojasnjenje hvala unaprijed Share this post Link to post Share on other sites
Buxy 0 Posted May 26, 2008 Predobro, baš odmara oči....sad mogu cijelu noch listat forum!! Svaka cast onome koji je radio na izgledu foruma, predobro izgleda!! Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 26, 2008 eh da jos nesto da vas pitam sta mi znace ovi postoci sa strane vidim da to niko nema nekakve kockice i postoci nisam bas haker tako da nemam pojma moze pojasnjenje hvala unaprijed warn...bilo je već,koristi malo search ništa opasno Novi skini me je bardo Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted May 26, 2008 Sve pohvale za novi skin, stvarno dobro izgleda! Ako mozete rjesite jos da u pisanju poruka klikom na sliku se pojave oznake, onako kako je i prije bilo jer zamorno mi je svaki put rucno to pisati! Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted May 26, 2008 Sve pohvale za novi skin, stvarno dobro izgleda! Ako mozete rjesite jos da u pisanju poruka klikom na sliku se pojave oznake, onako kako je i prije bilo jer zamorno mi je svaki put rucno to pisati! eh i to mene mući.. te gore ikonice kod pisanja posta.... al ovaj skin je super.... bolji nego onaj... :bravo Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted May 27, 2008 Samo da vas pohvalim, forum je sad predobar! A za skin i da ne pričamo, svaka čast.... Crno odmara oči Share this post Link to post Share on other sites
zihaGT 0 Posted May 27, 2008 skin je mraaak... brijem da dub marines imaju tak nekakav... kuul Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted May 27, 2008 Ako mozete rjesite jos da u pisanju poruka klikom na sliku se pojave oznake, onako kako je i prije bilo jer zamorno mi je svaki put rucno to pisati! Pa radi to, evo isprobano, samo klik na onu slikicu! Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted May 27, 2008 Pa radi to, evo isprobano, samo klik na onu slikicu! Neznam za tebe ali meni ne radi, radi mi samo i ???? Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted May 27, 2008 Ajme preheben je ovaj novi skin, svaka cast..... Share this post Link to post Share on other sites
Perkan 0 Posted May 27, 2008 Skin mi se svidja, jedino je malo tesko za uociti gdje ima novi odgovor, a gdje ne, treba se baš zagledat u one crtice na papiru sastrane. Share this post Link to post Share on other sites