Speedy-RI 0 Posted March 22, 2006 Stvarno ste to lijepo sredili i stvarno ste jedne od najboljih primjeraka izabrali, svaka cast, jedva cekam subotu da to vidim Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted March 22, 2006 jest, i ja sam sam se iznenadio kako je prostor dobro pripremljen, i mislim da je, kao i izlozeni auti, dostojno reprezentativan Share this post Link to post Share on other sites
Guest maky Posted March 22, 2006 lijepo,lijepo......... ciji je onaj corrado ?? vidim duja od sinise,trojka od nevena ........ Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted March 22, 2006 Fog oces biti i ti tamo 25.-og? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted March 22, 2006 izlozeni auti su: Golf mk1 od Mihe Golf mk2 od Sini??e Golf mk3 od Nevena Corrado 16v od Marka (Mr.P) mislim da me neće bit u subotu, mo??da samo popodne Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted March 22, 2006 mislim da me nece bit u subotu, mozda samo popodne Ajde ako budes i popodne javi mi se, imas moj broj tamo pod brojevima clanova Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted March 23, 2006 svi clanoci i prijatelji kluba slobodno mogu koristiti promotivni prostor VW kluba.Mozete se posluziti i fri??iderom( ako nesto ima u njemu )Paviljon br.1 Neka to bude centar okupljanja u narednih deset dana... slavek,fog,maja,neven,marko,miha,sinisa,roby hvala vam na pomoci oko priprema Share this post Link to post Share on other sites
zizz 0 Posted March 23, 2006 dodem i ja, ali jos neznam koji dan... uglavnom, vidimo se.. i pcele Share this post Link to post Share on other sites
Guest biciklist Posted March 23, 2006 dodem i ja, ali jos neznam koji dan... uglavnom, vidimo se.. i pcele doci ces u subotu Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted March 23, 2006 Tako je ima da dodjes u subotu, a miro oce biti pifa u frizideru Share this post Link to post Share on other sites
zizz 0 Posted March 23, 2006 a izgledda da sam u sub. tamo nego speedy, ti ne pitaj za pive, nemas jos 18 Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted March 23, 2006 Imat cu uskoro Ziz onda se vidimo u subotu Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted March 23, 2006 svi clanoci i prijatelji kluba slobodno mogu koristiti promotivni prostor VW kluba.Mozete se posluziti i fri??iderom( ako nesto ima u njemu )Paviljon br.1 Neka to bude centar okupljanja u narednih deset dana... slavek,fog,maja,neven,marko,miha,sinisa,roby hvala vam na pomoci oko priprema Svaka cast...kratko i jasno... Na nama je onda da napunimo frizidercic..Bit ce dobro..Vidimo se!! Share this post Link to post Share on other sites
Vlado 0 Posted March 23, 2006 ja sam u subotu na sajmu sad 25 pa tako da cu doci i do vas da vas upoznam i da vidim stga ima kod vas, pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
derWOLF 0 Posted March 23, 2006 za vikend me neće biti jer selim, ali budem od ponedjeljka sa ??atorom tamo! Share this post Link to post Share on other sites
Guest maky Posted March 24, 2006 oko kolko sati cete sutra bit tamo na velesajmu ?? ja mogu tek iza tri........ Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted March 24, 2006 pa kaj nistre javili da vam treba pomoć i da uopće imamo štand na autoshowu.mislio sam s ženom doć,dobio sam prek firme 1 kartu.kaj mi ostali članovi cluba smrdimo da ne dobivamo karte??? <_< ja bum prek tjedna išo jer je manje gužve,toga se nadam.ajde mi organizirajte novi katalog od FK i takvih stvari.....ajdeeeeeee Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted March 24, 2006 ako dodjem u subutu ili koji dan a nadam se da hocu makar u subutu radim vjerojatno bude neko na vw paviljonu pa se vidimo!!!pozdravw ekipa!!!!P:S scorpion mjuza ti je legenda !!!! Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted March 24, 2006 Ljudi oce biti na na auto showu za kupiti majica, kapa i ostalih stvari od VW Cluba? Share this post Link to post Share on other sites
Guest maky Posted March 24, 2006 ak bude ja si onda moram uzet majicu kratkih rukava !!! ljeto dolazi !!!!!!!!!!!! jao kad me pice vide u VW majici na plazi !!!! bit cu glavni !!!! Share this post Link to post Share on other sites
RS G60 0 Posted March 24, 2006 mozda i ja 25.3. navratim, ako budem imao vremena (baka i djed slave 50. god. braka)... a sta je to s majicama? Share this post Link to post Share on other sites
Guest biciklist Posted March 25, 2006 ma ak nebude na poklon ja cu ukrast Share this post Link to post Share on other sites
joso 0 Posted March 25, 2006 ja cu danas ic na auto show i bit cu tamo veci dio vremena jel frend se natjece na db dragu pa doletim do standa..valjda ce bit nekog tamo al prije idem pogledat neku vr6 bez motora Share this post Link to post Share on other sites