0
Eddie

Klima g3

Recommended Posts

imam rucnu klimu(ono obicno kaj puse) u golf3 jel mogu ja kupiti polovnu klimu(sve od uredaja do ploce na armaturi)i to ugraditi umjesto ove rucne?

tnx

cek cek, imas vec klimu pa bi stavio klimatronic il opce nemas klimu?

pa ne imam onu najobicniju klimu kaj na mjestis toplo hladno i puse..kaj ide prek ventiolatora..al ja bi bas voli staviti klimu u njega ono da namjestim temp,ak se to moze uopce

Sve se može, ali mislim da se to ne isplati stavljati. Prvo je moras naci polovnu, zatim instalirati a to je vjerovatno muka a poslje kad razdrmas auto sa time pocnu ti svakojake gluposti krepivati, ja imam G 4 i isto manualnu klimu i sasvim mi je ok.

aha ma znam to sve znaci moze se,a jel zna mozda netko za koliko bi ju para mogo nabavizti od prilike?

i po meni potpuno neisplativa inesticija, imat ces samo hrpu problema. automatika ti ima sezore u kabini za temperaturu/jakost sunca, isparivač ti ima el klapne itd, moraš i kompletnu armaturu rasturit a bi opce dosal do isparivača...

al ak te veseli...

moraš nać isparivač display i elektroniku od automatike. kompresor hladnjak i instalaccije ce poslužit...

hmm puno posla.tnx svi.uspjeli ste me odgovoriti..necu se voziti ljeti i rjesen problem.heheh

i po meni potpuno neisplativa inesticija, imat ces samo hrpu problema. automatika ti ima sezore u kabini za temperaturu/jakost sunca, isparivač ti ima el klapne itd, moraš i kompletnu armaturu rasturit a bi opce dosal do isparivača...

al ak te veseli...

moraš nać isparivač display i elektroniku od automatike. kompresor hladnjak i instalaccije ce poslužit...

Armatura od MK3 je za 30min izvan auta. Kutija grijanja se zamijeni i sto full brzo, treba samo struju spojit i preseliti sve lajtunge, killer klime i kompresor smontirati.

kaj ne odgovaraju postoječi lajtunzi i kompresor?

Zapravo da nisam pažljivo čital. Vjerojatno sve paše, samo treba kutiju ventilacije promjenit i to spojiti električki. Sad je pitanje dali netko želi prodati samo kutiju, jedino iz nekog zlupanog auto da je podrobljeno ostalo.

ako sam ja vas dobro skuzio trebao bi kupiti uredaj,kablove i plocu za armaturu i naci majstora koji ce mi to lijepo sloziti..a akos e ne varam cijena tih dijelova bila bi ok 3000-3500kn?

ako sam ja vas dobro skuzio trebao bi kupiti uredaj,kablove i plocu za armaturu i naci majstora koji ce mi to lijepo sloziti..a akos e ne varam cijena tih dijelova bila bi ok 3000-3500kn?

gle sve ovisi koje si srece, moze te kostat ispod 200 eur a moze i prek 500 jer to nije radio, ne ušetaš u trgovinu i kazes ja ocu to. To su stvari kojih bas i nema i potrebno je dosta pratit oglase i otpade i čekat da se kaj zalomi. Mozes odmah sutra naletit na to na nekom otpadu a mozda te stvari neces nikad nac...

Edited by marin-82

..necu se voziti ljeti i rjesen problem.heheh

Jel ti uopće imaš klimu ili samo ventilaciju?

pa imam sam onu obicnu ventilaciju,a oni to zovu rucnu klimu

I meni se čini da nemaš klimu. Kupiš cijelu u Bosni i tamo ti je ugrade sva za 700 do 900 eura

pa imam sam onu obicnu ventilaciju,a oni to zovu rucnu klimu

nitko to ne zove ručnom klimom nego najobičijom ventilacijom, a ako imaš još onu tipki AC, e to znači da imaš ručnu klimu

Armatura od MK3 je za 30min izvan auta. Kutija grijanja se zamijeni i sto full brzo, treba samo struju spojit i preseliti sve lajtunge, killer klime i kompresor smontirati.

Ništa ne traje 30min!

Ništa ne traje 30min!

pa da, upravo to, traje i manje od 30min :D

ide i brze ak ti je hica :lol2

a koliko sam ja skuzio uopce covjek nema klimu nego obicnu ventilaciju

najbolje bi i bilo kad bi fino poslikao konzolu pa da se vidi jel klima il nije..

nitko to ne zove ručnom klimom nego najobičijom ventilacijom, a ako imaš još onu tipki AC, e to znači da imaš ručnu klimu

ACC (Automatic Climate Control) Automatski sustav klimatizacije...da nebi neko pomisa acc i ac!

razlika je u funkciji

ja mislim ako imas AC da to znaci automatska klima

znaci postoji ventilacija-bezveze...moze ti trenutno pomoci da se mozda proventilira prostor

onda rucna klima koja je stupanj losija od AC klime (automatske) te ova AC je automatska i skuplja i bolja!

zivia AC

Edited by mateo.split

0