miki321oc 0 Posted May 6, 2008 (edited) nasao sam radnju koja prodaje originalne VW presvlake od kože extra uradjene ali ima problem posto nemaju za Passata 5 i 6 imaju za Golfa 4 i 5 mislim da su prednja sjedista istao u Passatu i u Golfu 4 ali ne znam da li su zadnja ista ???? aj ako ima neko slike nek okaci da uporedim EDIT: sada mi javise da imaju i za passata 4 presvlake trebalo bi da od passata 4 odgovara i momak iz radnje kaze da odgovaraju passat 6 i golf 5 iste presvlake pa da bi i na moj b5.5 isle ove od b6 bez problema pomozite moram se do sutra odluciti Edited May 6, 2008 by miki321oc Share this post Link to post Share on other sites
niner 0 Posted May 14, 2008 Mozes mozda reci koliko love to kosta i kak izgleda to uzivo? Share this post Link to post Share on other sites
sony_3 0 Posted May 15, 2008 sta nemaj za starije vw? Share this post Link to post Share on other sites
miki321oc 0 Posted May 15, 2008 jos nisam rijesio presvlake nemaju za mk2 ima za golfa 3 to je najjstarije cekam pa cu probati presvlake od passata 4 Share this post Link to post Share on other sites