T0mB1ll 2 Posted May 14, 2008 (edited) ovakav je problem.. frend ima golf3 karavan, 1.9TDi (e sad neznam jel 90 ili 110ks, jer mi vuče jače nego što je vukao moj G3 1.9 TDi 90ks, al ipak mislim da je 90ks..) , 93-94god, neznam točno.. neznam kakva je situacija kad je hladan, al kad je radna temp na 90, pri ubrzavanju, kad stisnem pedalu gasa do kraja, ubrzava normalno u svakom stupnju prijenosa.. znači sve ok.. al kad ubrzavam malo laganije, znači normalna vožnja, kad obrtaji dođu do 2800rpm, auto cukne, kao da udariš na kočnicu na brzinu i pustiš.. i to se jako osjeti.. turbina radi normalno od 2200rpm-a negdi, jer velim, pri jakom ubrzanju sve u redu, auto vuče ko lud.. šta bi to moglo biti, jer frend se vozi "normalno" pa mu to smeta.. zaboravio napisat: spojen je bio na komp, sve u redu... Edited May 14, 2008 by T0mB1ll Share this post Link to post Share on other sites
sony_3 0 Posted May 15, 2008 najvjerovatnije mu je stvar do zamasnjaka ... ti auti imaju dvomaseni zamajac koji kad zacvika oce zezat da auto cuka i sl... problem kod toga je sto je to dosta skup popravak jer getriba treba dole pa je drugi zamajac skup , ruke bla bla bla ... uglavnom skupo al nazalost kad tad ce ga morat mjenjat jer ce to pocet bit sve izrazenije Share this post Link to post Share on other sites
bedrock 0 Posted August 21, 2008 ovakav je problem.. frend ima golf3 karavan, 1.9TDi (e sad neznam jel 90 ili 110ks, jer mi vuče jače nego što je vukao moj G3 1.9 TDi 90ks, al ipak mislim da je 90ks..) , 93-94god, neznam točno.. neznam kakva je situacija kad je hladan, al kad je radna temp na 90, pri ubrzavanju, kad stisnem pedalu gasa do kraja, ubrzava normalno u svakom stupnju prijenosa.. znači sve ok.. al kad ubrzavam malo laganije, znači normalna vožnja, kad obrtaji dođu do 2800rpm, auto cukne, kao da udariš na kočnicu na brzinu i pustiš.. i to se jako osjeti.. turbina radi normalno od 2200rpm-a negdi, jer velim, pri jakom ubrzanju sve u redu, auto vuče ko lud.. šta bi to moglo biti, jer frend se vozi "normalno" pa mu to smeta.. zaboravio napisat: spojen je bio na komp, sve u redu... imao problem na mom golfu i zamijenio čuda stvari al ništa. svatko te savjetuje drugačije!! problem riješio tek kada sam zamijenio bosch pumpu i vozim bez problema. pase pumpa od passata samo je priključak drugačiji, al vrijedi se malo poigrati s time. auto puno manje troši a ide ludo. znači pumpa je prljava vjerojatno od lože i plavca. 99,99% to rješava problem. Share this post Link to post Share on other sites
T0mB1ll 2 Posted August 21, 2008 a moguće da je do pumpe... a da samo odnese pumpu bošisti da ju on reparira, dal bi to prošlo? Share this post Link to post Share on other sites