drake 0 Posted September 24, 2008 Kiki sta je tu je, jbg nisi ti kriv, pokusajes, zoves, trudis se ali paket nikako da dode! Strpit cemo se jos koji dan i ako ne bude novosti onda pocet lagano trazit povrat novca! Ako i tu budu zajebavali i zavlacili otic cemo im je... majku i usput posjetit vw muzej u Wolfsburgu! Spojit ugodno s korisnim! Share this post Link to post Share on other sites
bojan24 0 Posted September 27, 2008 jebeno lud balkanac ovaj kiki... he he he,a imamo pravo na povrat novaca? jer ak će poslat novce natrag možda i njih zagube,trebalo bi osigurat novac s novcem... Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted September 27, 2008 ma zgubit će onda glavu kad se nacrtam tamo sa policijom... Share this post Link to post Share on other sites
kreza 0 Posted September 27, 2008 znači ovo definitivno doć neće. Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted September 27, 2008 pa vidis da kiki prodaje auto da nam moze vratit lovu Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted September 27, 2008 i to, ako treba! Share this post Link to post Share on other sites
kroky 0 Posted September 27, 2008 preko cega si im uplatio? western? Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted September 28, 2008 ne, preko računa... ma vratit će novce u krajnjem slučaju... ako ne dođe slijedeći tjedan onda slijedi taj potez. Još jednom, DUBOKO SE ISPRIČAVAM SVIMA!!! Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted September 28, 2008 Ma Kile nemaš beda, jbg, kaj je tu je! Share this post Link to post Share on other sites
bojan24 0 Posted September 29, 2008 e kiki a u kojem su gradu/mjestu oni u njemačkoj? Share this post Link to post Share on other sites
Freak021 0 Posted September 29, 2008 kiki jesi ih kontaktira ovih dana!? Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted September 29, 2008 javio mi je kiki upravo da je stiglo! : Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted September 29, 2008 Ideš! Al sam siguran da moje stvari opet nisu došle! Share this post Link to post Share on other sites
kreza 0 Posted September 29, 2008 javio mi je kiki upravo da je stiglo! : a kume kume a ne znam ko tebi više viruje Share this post Link to post Share on other sites
maleni_vr6 0 Posted September 29, 2008 ajde fala bogu Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted September 29, 2008 koje ti bureke bacaš Fože!!! joooooj da,da zvao sam ih prošli tjedan triput i danas, kao definitivni delivery date je ovaj tjedan... Share this post Link to post Share on other sites
Freak021 0 Posted October 3, 2008 prođe i ovaj tjedan..... Share this post Link to post Share on other sites
Antonio GTi 16v 0 Posted October 3, 2008 prođe i ovaj tjedan..... ...još maalo i godina Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted October 3, 2008 Ja sam već zaboravio kaj sam narućio Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted October 3, 2008 i ja... evo maila njihovog Hello Kristijan, thank you for your email! I am sorry that I did not call yesterday, but in the meantime I checked the shipping status of your order. Your order is out for delivery and is estimated to arrive today by UPS. Again I apologize for the inconvenience you had and that I did not call yesterday. We hope that you will be satisfied with your order! If there is anything else I can do for you please always feel free to contact me! Thank you for your patience. Kind regards, Denise TM Tuning to je kao trebalo doć u četvrtak prošli i ništa, jučer sam ih opet zvao da su pretjerali, da šta oni misle sa mojom narudžbom? da jel trebam prijavit policiji? Pa su me lijepo zamolili da nazovem u pon, kad će bit direktorica tamo. jer sad je neki tuning show u švabiji negdje kolege, stvarno više neznam šta da kažem Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted October 3, 2008 Meni je paket dosao jucer ( 2 tjedna od placanja preko paypala ) . U posiljci su bila 4 od 5 naručenih artikala. S tim da je peti artikal bio neki kojeg uopce nisam narucio. U prijevodu farovi mi nisu dosli nego umijesto njih neke dvije plastikice za pragove. Da li ce farovi doci u posebnom paketu koji kasni iz nezanm kojeg razloga ( a poslano je istovremeno, bar su mi tako napisali u mailu gdje kaze da su tog i tog datuma poslali paket sa tim i tim sadrzajem ) ili farovi uopce nece doci neznam. Napisao sam mail gdje pitam da li su njih spakirali u paket posebno od ovih lajsni i rubnjaka koji su mi dosli , jer zbog konstrukcije kutije farovi ne stanu unutra. Ma...najbolja investicija auto i u berlin i u 8 ujutro kuc kuc mi smo došli pa da vidis veselja onda! Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted October 3, 2008 pa mislim da će tak nekak i bit ako ću uskoro ić po auto gore Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted October 5, 2008 ovaj tjedan će se to riješit.... samo to ću reć Share this post Link to post Share on other sites