1 1
audicabrio

GB: TmTuning Vol2

Recommended Posts

Kiki sta je tu je, jbg nisi ti kriv, pokusajes, zoves, trudis se ali paket nikako da dode!

Strpit cemo se jos koji dan i ako ne bude novosti onda pocet lagano trazit povrat novca!

Ako i tu budu zajebavali i zavlacili otic cemo im je... majku i usput posjetit vw muzej u Wolfsburgu!

Spojit ugodno s korisnim! :grrr

jebeno lud balkanac ovaj kiki...

he he he,a imamo pravo na povrat novaca? jer ak će poslat novce natrag možda i njih zagube,trebalo bi osigurat novac s novcem...

pa vidis da kiki prodaje auto da nam moze vratit lovu :D

ne, preko računa... ma vratit će novce u krajnjem slučaju... ako ne dođe slijedeći tjedan onda slijedi taj potez.

Još jednom, DUBOKO SE ISPRIČAVAM SVIMA!!! :(

javio mi je kiki upravo da je stiglo! :fakjea:

javio mi je kiki upravo da je stiglo! :fakjea :

a kume kume a ne znam ko tebi više viruje :rotfl:rotfl:rotfl:rotfl

koje ti bureke bacaš Fože!!! joooooj

da,da zvao sam ih prošli tjedan triput i danas, kao definitivni delivery date je ovaj tjedan... :(

Ja sam već zaboravio kaj sam narućio :lol::smijeh

i ja... evo maila njihovog

Hello Kristijan,

thank you for your email! I am sorry that I did not call yesterday, but in the meantime

I checked the shipping status of your order.

Your order is out for delivery and is estimated to arrive today by UPS.

Again I apologize for the inconvenience you had and that I did not call yesterday.

We hope that you will be satisfied with your order!

If there is anything else I can do for you please always feel free to contact me!

Thank you for your patience.

Kind regards,

Denise

TM Tuning

to je kao trebalo doć u četvrtak prošli i ništa, jučer sam ih opet zvao da su pretjerali, da šta oni misle sa mojom narudžbom? da jel trebam prijavit policiji? Pa su me lijepo zamolili da nazovem u pon, kad će bit direktorica tamo. jer sad je neki tuning show u švabiji negdje

kolege, stvarno više neznam šta da kažem

Meni je paket dosao jucer ( 2 tjedna od placanja preko paypala ) .

U posiljci su bila 4 od 5 naručenih artikala. S tim da je peti artikal bio neki kojeg uopce nisam narucio.

U prijevodu farovi mi nisu dosli nego umijesto njih neke dvije plastikice za pragove.

Da li ce farovi doci u posebnom paketu koji kasni iz nezanm kojeg razloga ( a poslano je istovremeno, bar su mi tako napisali u mailu gdje kaze da su tog i tog datuma poslali paket sa tim i tim sadrzajem ) ili farovi uopce nece doci neznam.

Napisao sam mail gdje pitam da li su njih spakirali u paket posebno od ovih lajsni i rubnjaka koji su mi dosli , jer zbog konstrukcije kutije farovi ne stanu unutra.

Ma...najbolja investicija auto i u berlin i u 8 ujutro kuc kuc mi smo došli pa da vidis veselja onda!

1 1