bojan24 0 Posted October 23, 2008 ja sam im poslao trojanca u mailu... Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted October 23, 2008 Ja sam totalno zaboravio na ovaj problem koji imate jer sam u nekoj zbrci. Imam prijatelja u Minhenu a i jednu vezu koja putuje 2-3 puta tjedno u Njmačku. Di je točno ta trgovina? Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted October 23, 2008 a berlin nažalost.. ništa sad, napravit ću ovako doći će... nada umire zadnja Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted October 23, 2008 (edited) Edited October 23, 2008 by drake Share this post Link to post Share on other sites
ri5ac 0 Posted October 23, 2008 a jesu bezobrazni, ja si svako malo narucim neke sitnice u uvjek mi isporuce na vrijeme Share this post Link to post Share on other sites
kroky 0 Posted October 23, 2008 cek malo, kolika bi to velicina paketa trebala biti ako je shipping SAMO 75$$? Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted October 23, 2008 pa dosta je velik paket, nije preskup shipping Share this post Link to post Share on other sites
kroky 0 Posted October 23, 2008 pa nije da, jer za 4-5kg i kutiju velicine 3 15" laptopa :doh placam po 80-90$... meni se nekak cini da oni taj paket nisu nikad ni poslali, niti imaju namjeru... Share this post Link to post Share on other sites
Kagi 0 Posted October 24, 2008 ja sam narucio neke gluposti mozda tezine 3-4 kg nedavo i shiping mi je 3,60$... Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted October 24, 2008 ja sam narucio neke gluposti mozda tezine 3-4 kg nedavo i shiping mi je 3,60$... Fakat? sa TM-a? A carina? Ajd please odg. na PM da ne "zagađujemo" ovdje Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted October 24, 2008 bitna su i dimenzije paketa, prošli paket je bio jedno pola metra sa metar, i 30ak cm visine Share this post Link to post Share on other sites
kroky 0 Posted October 24, 2008 ja sam narucio neke gluposti mozda tezine 3-4 kg nedavo i shiping mi je 3,60$... gle u cesto slucajeva prodavac stavi vecu cijenu onoga sta prodaje pa je shipping manji, ili stave ogromnu scijenu shippinga a cijenu proizvoda 0.01$... ajde si razmisli malo, pa taman da i svojem susjedu 2 kucna broja dalje saljes takav paket kosta minimum 20kn, a kamoli takav paket iz inozemstva... Share this post Link to post Share on other sites
Kagi 0 Posted October 24, 2008 ali ima pravo bitna je dimenzija paketa...narucio sam i rucicu mijenjaca i kozu od r32 i dode mi shiping 14$...tako da dimenzija igra...ono proslo je bilo manje... Share this post Link to post Share on other sites
Freak021 0 Posted October 27, 2008 jesi uplatio gnjidama za shipping!? šta kazu, ocel to do ljeta!? Share this post Link to post Share on other sites
Turash GTI 0 Posted October 30, 2008 oni stvarno nisu normalni neče ni doč do sljedeče godine kak mi se čini Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted October 30, 2008 Kiki sta je stim?? jel dolazi to??? Ovo je fakat previše Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted October 31, 2008 Evo citam zadnjih 6 stranica i ne mogu vjerovat sta vam se događa. Posebno Kikiju... Ovo je cista katastrofa... sve mi se cini da su vas nasanjkali (daj Bože da nisu)... jer previse muljaju i seru... kako kaze fog... BOMBA !!! Ajde ljudi sretno sa shippingom.... Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted October 31, 2008 a i jesu i nisu... Slijedeći tjedan je roba tu! Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted November 3, 2008 u petak je tu!!! :D:D Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted November 3, 2008 u petak je tu!!! :D:D Ma daj Kiki mora da se zezas?? Kome si pritija bombom pa su ''pozurili'' s dostavom? Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted November 3, 2008 nabavio sam skuter, muahahaha.... Al daleko je još petak, još samo da to izdržimo... Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted November 3, 2008 yipieeee! E, trebalo bi odma drugog slagat, AKCIJAAA Share this post Link to post Share on other sites
tomy18 0 Posted November 3, 2008 yipieeee! E, trebalo bi odma drugog slagat, AKCIJAAA Mislim da ne. Oni daju 45% puposta a nama su uzeli 45% zivota. Ajd hvala k.... Ili nas kiki zahebava... Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted November 3, 2008 ma doći će ovaj tjedan, u sub ili ned podjela!!! A gle, ako tko želi, slagat ćemo drugi, samo ovaj puta imam drugi način uplate i to (Malo me DarioFR savjetovao, hvala Dario:D) Neki kolege su me već zvali za neke djelove, pa ćemo vidjet... al da sam puno živaca izgubio, JESAM!!!! Share this post Link to post Share on other sites