MOTA BOY 3 Posted November 12, 2008 El bilo i rakije? Share this post Link to post Share on other sites
bojan24 0 Posted November 13, 2008 dobio sam pošiljku i tm vezicu nisam platio ništa poštarine. VEEEEEEEELIKO HVALA KIKI Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted November 13, 2008 Sta je s mojim papučicama??? Share this post Link to post Share on other sites
kreza 0 Posted November 13, 2008 alo kiki pa šta je tebi. ZAŠTO TI PLAĆAŠ POŠTARINU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
TOMZG 1 Posted November 13, 2008 Sta je s mojim papučicama??? ma kakve papučice??? kako te nije sram trazit kikija tu neke papučice???? sorry na OT Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted November 13, 2008 Kiki, jesi dobio moj PM prije jučer? Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted November 13, 2008 jesam nick, ali u gužvi sam bio, kolokviji i to. Kad ti paše da se nađemo pa da preuzmeš to? Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted November 13, 2008 sutra prijepodne? može, u 1 imam trening na kenedijevom, prije negdje? Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted November 13, 2008 može, u 1 imam trening na kenedijevom, prije negdje? može na parkiralištu od Ekonomskog, moro bi i ja nešt do faxa. Može rego oko pola 1? Zvrcnem te na ovaj broj u profilu kad sam gore Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted November 13, 2008 može! dogovoreno... Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted November 13, 2008 (edited) alo kiki pa šta je tebi. ZAŠTO TI PLAĆAŠ POŠTARINU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a nisu neke velike cifre a to je najmanje šta mogu napravit zbog ovog jebenog kašnjenja Edited November 13, 2008 by audicabrio Share this post Link to post Share on other sites
kreza 0 Posted November 13, 2008 ekipa roba vam je stigla u split.. i imate mnogo naljepnica od tmtuninga tako daih možete reklamirat Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted November 13, 2008 kreza dobar je tvoj spejšl order? to je to? Share this post Link to post Share on other sites
kreza 0 Posted November 13, 2008 kreza dobar je tvoj spejšl order? to je to? to je to. milimetar je preuzak al se to po domaći način rješava Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted November 13, 2008 super, baš me zanima kak u autu izgleda sa vuricom Share this post Link to post Share on other sites
kreza 0 Posted November 14, 2008 super, baš me zanima kak u autu izgleda sa vuricom ja se nadam da ću uspit ovi vikend to spojit pa stavim slike. samo se bojim da će tu bit potrebno podosta vrimena dok uspijem žice provuć Share this post Link to post Share on other sites
tomy18 0 Posted November 14, 2008 Kiki ja cu 90% doci u nedjelju u dubravu. Nazovem te jos. Share this post Link to post Share on other sites
golfijaner 0 Posted November 14, 2008 hoce li biti novi gb? Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted November 14, 2008 šališ se ili? gle možemo, ovaj puta plaćam kako je Dario rekao, preko paypala i nebi smjelo bit zajebancije. Share this post Link to post Share on other sites
Vix 0 Posted November 14, 2008 aj radije izvidi onaj volkswarenhaus.de imaju skoro sve isto i još puno više Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted November 14, 2008 Jesi pito za papućice moje???? Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted November 14, 2008 poslao sam im mail, javim ti spoky:D Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted November 14, 2008 (edited) aj radije izvidi onaj volkswarenhaus.de imaju skoro sve isto i još puno više Možda za mki, mk2, za novije modele im je puno manja ponuda EDIT: pohvale Kikiju na dostavi Edited November 14, 2008 by Nick Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted November 15, 2008 i ja sam preuzeo svoje Share this post Link to post Share on other sites