Tomma 2 Posted May 21, 2008 Jel zna mozda netko nesto o ova dva golfica...Ovaj crni gti mi je uber cool....a ovaj crveni ima par nakaradnih stvari,ali to bi se dalo srediti.... Evo pa vidite i recite... http://www.auti.hr/automobili/showAdvert,205602,12,1.html http://www.auti.hr/automobili/showAdvert,183441,12,1.html :rolleyes: Share this post Link to post Share on other sites
picek 0 Posted May 21, 2008 meni se iskreno vise crni svida nego crveni Share this post Link to post Share on other sites
Tomma 2 Posted May 21, 2008 (edited) A meni su tu negdje...mada mi je crni ljepsi.. ..crni mi je bas bomba....i da zvao sam lika i kaze da je 3300 ojra...jel to malo puno,jel bi vi dali tolko za njega? Edited May 21, 2008 by Tomma Share this post Link to post Share on other sites
picek 0 Posted May 21, 2008 ne previse love definitivno!!!mozda 2500-2700 maks sve ovisi u kakvom je stanju auto,treba ga pogledat pa vidjet Share this post Link to post Share on other sites
Tomma 2 Posted May 21, 2008 Ja isto brijem da je previse malo...ma ne kuzim se ja nista u aute,znas kak se kaze,kuzim se u aute ko mara u kriv kurac... :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
Guest Duma Posted May 21, 2008 roizvođač: VW Model: Golf Godina proizvodnje: 2003. g. Stanje: Rabljeno Kubikaža: 1800 cm³ Mjenjač: 5 brzina Gorivo: benzin Dodaci: Kožna sjedala, Klima uređaj - ručni, ABS, Alu felge, El. podizači stakala, Centralno zaklj., Servo Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted May 21, 2008 Ovaj crni je OK stock car a ovaj crveni da NEMA ovaj peintbrush, m3 retrače i žmige od trojke bio bi dobarrrrrr Share this post Link to post Share on other sites
Tequila1984 0 Posted May 21, 2008 Ovaj crni je OK stock car a ovaj crveni da NEMA ovaj peintbrush, m3 retrače i žmige od trojke bio bi dobarrrrrr ovaj crni ne izlgeda lose....!!! Ali svi su lijepi na slikama...treba ici pogledati auto... Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted May 21, 2008 ovaj crni ne izlgeda lose....!!! Ali svi su lijepi na slikama...treba ici pogledati auto... Da svi su oni ljepi na slikama, a kad dođeš pogledat a ono katastrofa Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted May 21, 2008 Crvenog vidjam u gradu ,nesto opako je unutra,a neznam sta Share this post Link to post Share on other sites
Tomma 2 Posted May 21, 2008 Crvenog vidjam u gradu ,nesto opako je unutra,a neznam sta Unutra je 1.8 16v tako pise... Share this post Link to post Share on other sites
Tomma 2 Posted May 21, 2008 Crvenog vidjam u gradu ,nesto opako je unutra,a neznam sta lol krivo procito....mislio sam da mislis na crnog....sry... Share this post Link to post Share on other sites
kikitdi 0 Posted May 21, 2008 ako bas moras ubi crvenog puno mi je lijepsi sam skidaj ono cudo s haube pa kaj mu je opalo na glavu da je to metal na auto Share this post Link to post Share on other sites
Dizel 0 Posted May 21, 2008 Crveni je lagani cirkus. Kolko znam ovaj crni je friško pofarban, auto ima svu opremu, navodno nema puno km i ljepo ide. Share this post Link to post Share on other sites
diesel power 0 Posted May 23, 2008 Je puno 3300 za crnog ali pogledaj opremu, klima, abs, el. pod ... Takvih nema baš puno, jedino mi je čudno zakaj nema iza zatamnjena svjetla original ako je gti! Share this post Link to post Share on other sites
Goertosing 0 Posted May 24, 2008 auto vrijedi onoliko koliko je kupac spreman dati za njega Share this post Link to post Share on other sites
diesel power 0 Posted May 26, 2008 auto vrijedi onoliko koliko je kupac spreman dati za njega U pravu si Share this post Link to post Share on other sites