Gile2004 0 Posted May 23, 2008 Pozdrav ekipa, evo, koristio search ali moram priznati da nisam imao bas nekog uspjeha.... Znaci, zanima me jel se moze u keca ubaciti klima, jel to netko ikad napravio i ako je koja klima bi isla unutra? Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 23, 2008 Mislin da nije nemoguća misija,koliko ja znan zadnji modeli kec cabria su imali klimu...a šta sve ekipa nije u stanju ubacit u keca(instrument table od corrada,VR i turbo mašine,razno razne interijere) pa nevirujen da je mala klima problem Share this post Link to post Share on other sites
Gile2004 0 Posted May 23, 2008 Moram Ironica zagnjaviti kad mi konacno moj kec bude gotov da se odmah baci na ispitivanje ove problematike. Ako budem uspio ubaciti jos klimu u svog keca, nema sanse da ga prodajem dokle god bude u voznom stanju... Jer, KEC je LEGENDA od avtica.... Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted May 24, 2008 Jer, KEC je LEGENDA od avtica.... :care :care Share this post Link to post Share on other sites
Hely 0 Posted May 24, 2008 Jer, KEC je LEGENDA od avtica.... Potpis :palacg :palacg Share this post Link to post Share on other sites
Gile2004 0 Posted May 27, 2008 ajde da jos jednom pitam, valjda ima netko ko je to vidio ili se susretao s tim ili mozda zna je li to moguce. Znaci, je li se moze postaviti klima u keca, ako moze koja klima i gdje da to potrazim? Vidim da je kompadre rocado odgovorio a ako on kaze da moze onda sigurno moze ali ajde ako je ikako moguce da se javi jos par znalaca (znam da ih ovdje ima dosta... ) BTW, moj kec JOS nije gotov, sad vec lagano pizdim, teze naci dijelove za keca nego za space shuttle... Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted May 27, 2008 Vjerujem ti kume... neki dan me covijek cak pitao... "sta to ima balans-štangu na mostu?" A sto se klime tice... cabrio je imao klimu... Karmani... nesto vise bi trebao jedan decko znati.. al ce tek za par dana doci na forum... net mu ne radi.... BWT.... koji motor je unutra?.... Jer ja kad cu stavit KR-a... mislim da mi paše od duje klima... i to je opet pitanje.... Ajmo znalci.. odgovarajte.... Share this post Link to post Share on other sites
Gile2004 0 Posted May 27, 2008 Poslije dugo premisljanja sam se ipak odlucio za 1.6TD sa intercooler-om.. eb ga, ne mislim se utrkivati s njim nego hocu da moze povuci kad treba, taj motor ipak nije toliko jak da mi pokida auto a opet s druge strane na tu kilazu mora ici lijepo (hvala svima koji su me savjetovali... ). Cilj mi je da ga sredim da lijepo izlgleda a da ipak moze povuci kad mi zatreba.. (eb ga, ipak je to auto od nekih 790 kg, za to i ne treba mrcina od 200 konja pa da leti.. ). ako uspijem i klimu ugurati u njega bit cu presretan... jedva cekam da se taj lik pojavi na forumu pa da malo pojasni pricu a do tada ekipa ko sta zna neka kaze... a sto se tice vremena kad ce moj kec biti gotov, majstor mi obecao da ce do subote rijesiti ovo sto smo dogovorili a nakon toga idu sljedece stvari tipa upasivanje novih ciceva, postavljanje centralnog, pa spustanje, pa novi farovi itd.. ima toga jos puno ali bitno je da ce biti u voznom stanju a ovo cemo korak po korak.. Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted July 4, 2008 evo jedna slika da zacini ovu raspravu Share this post Link to post Share on other sites
Durandal 0 Posted July 4, 2008 evo jedna slika da zacini ovu raspravu Klima!!! How do you do that? Nije li na mjestu alternatora? Pa di je onda alternator? Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted July 5, 2008 Vidi stvarno di je alternator?.... al pusti ti to... na mjestu killera ulja je killer klime... kako cu pak to izvest =).... Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted July 5, 2008 Vidi stvarno di je alternator?.... al pusti ti to... na mjestu killera ulja je killer klime... kako cu pak to izvest =).... ma daj... klima u kecu.. ma šta češ s tim.... Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted July 5, 2008 Alternator je valjda negdi ispod kompresora klime Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted July 5, 2008 vjerovali ili ne, ovaj auto (iz UK) je imao bolesnu opremu, i izgleda da je, pored sajbi na struju i ostalih sitnica, cak dosao sa tvornicki ugradjenom klimom Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted July 5, 2008 nedavno se iz splita u imotski prodao kec,GTi cabrio 91 god,imao je klimu.servo,i podizace stakala... limarija mu i nije bila bas neka ali klima i kec od 20 god + cabrio Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted July 6, 2008 ma daj... klima u kecu.. ma šta češ s tim.... Hladit se na +40? =) Znaci svi prozore dolje... ruke vani... mašu lepezama.... ja dignem prozore... šiber zatvoren... nikome nista jasno... a meeeeeeeeni taaako dobrooo =) Share this post Link to post Share on other sites
weky 0 Posted July 6, 2008 Klima u kecu nije nemoguca misija vec realnost a uskoro ce te moci vidjeti u mom projektu.Kod nas imaju 3 keca sa klimom koja voze i jedan razbijeni koji ce meni posluziti kao donator. Remix ipak je fora. Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted July 6, 2008 weky, nece li tebi karbovi smetat za ovakvo smjestanje kompresora? ili ces ga probat montirat "na" vodenu pumpu, tj. "ispred" nje, ispod alternatora? Share this post Link to post Share on other sites
Antonio GTi 16v 0 Posted July 6, 2008 weky, nece li tebi karbovi smetat za ovakvo smjestanje kompresora? ili ces ga probat montirat "na" vodenu pumpu, tj. "ispred" nje, ispod alternatora? E to je već kemija..i to dobra.radije skini krov Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted July 26, 2008 evo sori sto dizem temu ako si vec stavio motor 1.6 td sa IC-om, mogao si naci taj isti motor ali sa klimom , takvog ja imam doma u passatu i motor je zbilja odlican Share this post Link to post Share on other sites
darac mk1 0 Posted July 28, 2008 znam da za americko trziste je bila klima u opcija za kecinu. Share this post Link to post Share on other sites